Bývalý má novú frajerku
Prečo ma to tak zobralo keď som sa dozvedela že má nový frajerku?sme rok od seba,píšeme si asi 2 krát do mesiaca..aj vy ste tak reagovali
Autorke témy : Boli sme spolu deväť rokov posledné roky pracoval v zahraničí, celé to začalo tak že nemohol telefonovať cez skipe, lebo im nešiel net... Potom neprišiel domov tak ako mal, lebo mali vraj veľa roboty... Potom sa neozval už nikdy (teda ozval, ale keď už bolo všetko prehrmené), že je v tom niekto iný som si už neskôr bola istá. Kto to je som zistila, lebo to je, alebo bola dobrá známa mojej sestry.
@janickacrazy Máme dieťa a to je problém lebo už videl 5 nových nádejných maminiek...
@misinka20 ach jaj, tak to potom nie je dobré, som myslela, že deti ste nemali
Mozno toto ti pomoze dostat sa z toho a vyliecit sa. Neviem naco si pisete,ked ti to nerobi dobre. Ja by som sa takto netyrala
@elizabet173 asi ku mne už nič necíti keď píše a má frajerku
@elizabet173 ani neviem
Urazene ego. Ze si nebola ty prva, vo si si nasla noveho partnera.

Osobne si myslím, že je to tak trochu psychologická vec. Každý z nás podľa mňa premýšľa občas nad tým aké by to bolo keby ten vzťah pokračuje a zaspomína na časy spoločné. Dôležité je pochopiť, že ľudia v našich životoch prídu, niečo nás naučia a odídu. A rola bývalých zjavne skončila, takže je zbytočné sa na nich upínať. Pokiaľ máš problém to spracovať a fungovať ako kamoška, zatvor dvere a pokračuj bez komunikácie s ním. Ja občas premýšľam, ako sa asi majú moji bývalí, či už majú rodinu, kde pracujú a pod. Našťastie sú ďaleko a komunikáciu sme prerušili, i keď ma viackrát napadlo, aké by to bolo stretnúť ich, ale mám muža a nechcem mútiť vody a na druhej strane som to dostala do štádia, že nech by som ich aj náhodné stretla, prajem im aby boli šťastní a odpustila som im čo mi bolo ublížené. To bol u mňa najväčší predpoklad posunúť sa ďalej.