icon

Bývalý mi poslal peniaze

25. sep 2023

Co by ste spravili keby vam byvaly manzel poslal sumu ktora sa rovna 3 vasim platom s poznamkou dakujem. Rozvod sme mali pred 4 rokmi. Ja som sa uz vydala za ineho a mame aj dieta, momentalme som na materskej. To asi byvaly manzel uz vie. Ale nechapem..

kulumulu123
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
tykat
25. sep 2023

Ma ta blokovanu ako pises. Takze ...nic, dala by som ich bokom a zila dalej svoj zivot. Ked je to omyl tak sa ozve. Ak nie tak je to nejaky manipulator ktory ta chce zneistit. Kazdopadne by som sa poradila aj s manzelom, pre istotu, keby mal ex nejake "divne" plany.

h2
25. sep 2023

Vôbec nič by som nerobila. Keď nie ste v kontakte 4 roky, nebudem mu teraz volať. Zrejme vie, prečo to urobil. Na peniaze by som nesiahla, pre prípad, že by to bol omyl. Ale nemyslím si to, keď človek posiela niekomu vyššiu sumu, tak si 3x skontrolujte, či to posiela správnej osobe. Ak ti v minulosti v manželstve nejako ublížil, je možné, že teraz prišiel k peniazom a chce si "vykúpiť svedomie".

zobaka
25. sep 2023

nic, uzila by som si ich, alebo ak velmi chces napis mu tiez dakujem na mesenger

alickapusinka
25. sep 2023

Divné nechápala by som že načo ak ste ani spolu nekomunikovali TI poslal toľko peňazí. Mate ešte deti ktoré musia dostavať výživné. Vlastné prečo.

2006_1211
25. sep 2023

Ty ho musíš poznať najlepšie keď ste spolu boli. Prijmi ich keď ti ich poslal

amaro
25. sep 2023

@autorka čo sa rozčuľuješ, otázku či by sme si ich nechali alebo nie, si v úvodnom príspevku nenapísala.
Citujem: "Co by ste spravili keby vam byvaly manzel poslal sumu ktora sa rovna 3 vasim platom s poznamkou dakujem."
Odpoved: zavolala/napísala bývalému, čo to má znamenať a či sa nepomýlil. Keby to bolo hneď po rozchode, tak ok, mohla by som mať pocit, že je to vďaka za niečo zo vzťahu, ale po 4 rokoch? A nabudúce jasne formuluj, aké odpovede chceš čítať a nenavážaj sa do žien.

kandelabra
25. sep 2023

Ma ta bloknutu ale poslal ti peniaze. Divne. Poslala by som ich obratom naspat s poznamkou "asi omyl"

maranco
25. sep 2023

@kandelabra ja používam pre neidentifikovateľné platby poznámku "vrátenie mylnej platby" https://www.google.com/search?q="vrátenie+mylne...

autor
25. sep 2023

@amaro ok, kazdy nech si vysvetli co chce ako chce. Ale prispevky v style; naco potrebujes zakladat diskusiu na modrom konikovy, ved mu volaj ( lebo ano kazda bezne komunikuje so vsetkymi svojimi byvalymi aj ked nemaju deti) alebo ze som tupelo.riadne tupelo. Tak to si vyprosim... naco vobec pridu taketo zeny na tuto stranku plnu diskusii ked nevedia diskutovat..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
sasanka605
26. sep 2023

Pošli mu spat 1 cent a napis Dakujem.

monika2012
26. sep 2023

Mne napadla možno úplná zvrátenosť, ale čo ak? Má ex nejaký nový vzťah alebo je sám? Či napr. nie je smrteľne chorý alebo či neuvažuje nad samovraždou. A či nečaká, že mu potom Ty vystrojíš pohreb. Tá suma by zrejme aj sedela. Preto by som ju obratom vrátila. Neverím, že išlo o nezištné gesto z jeho strany. Radšej by som sa tých peňazí zbavila, iba pre istotu, nech sa do niečoho nechtiac nevedomky nezapletieš.

zabka4
Autor odpoveď zmazal
kulumulu123
26. sep 2023

Ty si...... Oytala si sa co by robili kazda ti napisala co by robila... Iba pre tvoje info ak hladas dovod preco si tie prachy nechat aby si mu nemusela volat. V pripade ze ti ich ozaj pislal omylom a ty budes hrat mrtveho chrobaka vies o tom ze sa jedna o trestny cin obohatenia sa a ak sa mu neozves tak moze na teba podat trestne oznamenie?? Takze ano aj ja ti pisem zvihla by som svoju milostivu rit pislala mu aspon email aby som zistila preco mi tie prachy prisli... Ak ti napise zniv aze neries tak si ich nechaj, ak ti ich poslal bud omylom alebo v stave opilosti poslala by som ich spat.. Ak ti tych par stoviek alebo tisic stoji za pripadne opletacky s kriminalkou tak ok ty vies preco a ako ste sa rozchadzali. Pekny den 👍

kulumulu123
26. sep 2023

A okrem toho kazda jedna ti napisala co by robila si orecitaj ten svoj orispevok a piton sa tu navazaj do inych zato co ti napisali... Ked ani nevies sama co pises 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

vulka
26. sep 2023

Odlož na sporiaci účet a časom miň.

konikmodry111
26. sep 2023

Podla mna sa ex mozno len pomýlil a vy tu hneď vymýšľate sci-fi že sa chce zabiť a pod. 🙈😅keď ta zablokoval tak mu napis niekde na fb, insta a spýtaj sa. A nie, nechať si ich nemozes, keby to bol vážne omyl tak ich môže chcieť späť

lola6666
26. sep 2023

Nechala, poslal preto, lebo chcel aby si ich mala

xeniii
26. sep 2023

Poslala by som mu ich naspäť. Bohvie čo tým všetkým sleduje a podobne. Ako, ja by som mu asi ani nevolala, len by som mu ich poslala naspäť a dúfala teda, že pochopí, že ich nechcem

karolinakr
26. sep 2023

No keby mne volal ex,tak preto,aby som mu ja poslala najpravdepodobnejšie..keby mi poslal 2000 tak jupí, hneď by som ich minula

simca06022011
26. sep 2023

cize jasne, on ta zablokoval, ale poslal ti peniaze len tak... ak ti nic nedlzi, posli to spat...

autor
26. sep 2023

@kulumulu123 ach jaj, vy asi mate pravnicke vzdelanie. Alebo aj nie...

autor
26. sep 2023

@sheila121 chora na hlavu ste akurat vy ak vas dokaze nieco take ako diskusia na mkdrom koniku rozculit ze vam niekto ide na nervy 🙂... neprehanate to? Mali by ste si najst konicky na ukludnenie.

autor
26. sep 2023

Pre vsetky co este nepochopili diskusiu som uzavrela este vcera s tym ze peniaze vratim a ani mu nebudem volat tak uz vobec nemusite pisat k teme. A tie co pisu mimo temu o mne a o tom aka som a naco zakladam temy na diskusnom fore. Tie nemuseli pisat vobec nikdy. Ps: tie co sa nad temou a nad mojou osobou rozculuju by mali nieco robit so svojim dusevnym zdravym. Pekny slnecny den

autor
26. sep 2023

@kulumulu123 ty si..........

h2
26. sep 2023

Čo blázniš? Neposielaj mu nič späť, pokiaľ nebude jasné, že ide o omyl. Tie peniaze ti poslal, tak asi chce, aby si ich mala, zrejme má dôvod na to, myslieť si, že ti patria. Nehovor, že by si ich teraz, na materskej, nevedela využiť.

maranco
26. sep 2023

@h2 premlčacia doba je 3 roky, dovtedy ich môže žiadať vrátiť
ak má manželku, peniaze sú spoločné a ona to zistí, tiež ich môže žiadať vrátiť
nech ti podpíše darovaciu zmluvu a si právne krytá, že si ich môžeš nechať