icon

Bývalý mi vyznal lásku dva roky po rozchode

30. aug 2021

Ex mi vyznal LASKU po 2 rokoch po rozchode a vraj lutuje rozchod a pritom zije zivot uz s inou zenou. Planuje s nou buducnost ,,.

Strana
z2
laurika999
30. aug 2021

Dávaj si pozor. Takéto reči majú chlapi, keď špekulujú a chcú ženu namotať.

autor
30. aug 2021

@laurika999 ale pritomon s nou planuje buducnost ….

laurika999
30. aug 2021

Máš na viac, ako na takéhoto chlapa...

marca12
30. aug 2021

A co ked s nou planuje buducnost,drzis sa toho ako kliest. Ved prave ked si vo vztahu,tak premyslas nad buducnostou a tym ako život plynie zijes az prides do bodu,kedy prehodnocujes. Mozno maju krizu,mozno si nie je isty,mozno zivotom s nou zistil,ze pochybil,ked sa s tebou rozisiel. Nezatracovala by som ho. Ved kazdy den tu citame prispevky ako zeny bilancuju,robia to predsa aj chlapi. Nic zle neurobil,len ti povedal o svojich pocitoch,mozno to az teraz dokazal uzavriet.

marca12
30. aug 2021

@laurika999 poznam par,ktory sa dal po rokoch dokopy. Tiez mali uz inych partnerov a pri nich dozreli a zistili,kde robili chyby v predoslom vztahu. Dali sa znova dokopy a su uz roky stastne spolu. Nemyslim si,ze to hovado. Tazko sudit.

laurika999
Autor odpoveď zmazal
laurika999
30. aug 2021

@marca12 Ja som mala takúto podobnú skúsenosť, bohužiaľ negatívnu. Bola som jeho bútľavá vŕba....ale máš pravdu, nemôžem všetkých hádzať do jedného vreca. Ani som autorku od ničoho neodrádzala. Len tak pripomenula, aby bola opatrná

kitycat
30. aug 2021

Ze si sa s nim vobec bavila. On ti dal chrobaka do hlavy a pritom on ma aky taky vztah a ta frajerka sa to nemusi nikdy dozvediet. No ze si mu lasku tiez nevyznala a neposlali ste tu jehjo do P-ecka... Tuto lamentovat... Obaja ste nevyzreti a neviete co chcete. Keby si na nom nevisela davno mas iny vztah..

autor
30. aug 2021

@kitycat ja som bola odmerana… co si myslis ze co cakal ze mu poviem ??

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anita6666
31. aug 2021

Ja nechápem tie stupidne reakcie typu "mala si ho poslať do pecka" a pod. A kvôli čomu akože? Akože čo je na Tom nenormálne,že sa ti takto ozval? Preboha,uplynuli dva roky,to sa nevieš baviť s ním normálne ako s človekom s ktorým si niečo prežila? Byť odmerana a to je načo dobre? Však sa buď s ním bav normálne alebo sa s ním nebav vôbec a nie hrátky na "ja ti teraz ukážem kto z koho" a podobne s*acky....ako deti na pieskovisku... smiešne príspevky,aj celý tvoj prístup k nemu....

retatka
31. aug 2021

Ja len ľutujem jeho partnerku akú ,,búdu si na seba našila,, s týmto chlapom ...chlapa ktorý vyznáva lásku bývalej ,by som nechcela ani keby bol jediný na svete ..

kate211
Autor odpoveď zmazal
retatka
31. aug 2021

@kate211 Aj to je možné ,chlapi ....😃Podľa mňa chce autorku naspäť a možno tie kecy čo jej hovorí o svadbe, nie sú ani pravda...možno sonduje ,ci má ešte šancu u nej,či je tam ešte nejaká žiarlivosť ,z jej strany .

acrobaleno
31. aug 2021

Chce sex a skúša to na teba.

sense
31. aug 2021

Si samu mala napísať ze to je fajn ze ta miluje, ale keď ta miluje prečo žije s inou

kate211
Autor odpoveď zmazal
anita6666
31. aug 2021

@kate211 keby chcel sex,tak jej to napíše priamo...mne teda žiadny ex neomackoval keď chcel sex a po ďalšie,sexu ma asi dosť,keďže zije s inou...takže sexualni poustevnik určite nebude

ibrunova
31. aug 2021

Kamoška toto mala s ex, dlho sú od seba, každý má svoju rodinu, ale keď sa opije, hneď jej píše.

kate211
Autor odpoveď zmazal
anita6666
31. aug 2021

@kate211 samozrejme,že môže mať neuspokojivý sex,avšak bez sexu úplne určite nie je,bol by blbý,ak by nevyužil tu,čo má doma....chlapi však píšu veľmi priamo svoje požiadavky a po dvoch rokoch od rozchodu by určite nemal.pottebu omackovat a napísal by jej to priamo a bolo byu jedno ako zareaguje,jednoducho skúsil by

kate211
Autor odpoveď zmazal
rdi
31. aug 2021

chlapi, co vlastne chcu, vie mi to niekto povedat?

autor
31. aug 2021

Podla mna zacala nas dve porovnavat +,- …lebo som videla ze ze mu az tak nesedi

katkati
1. sep 2021

Chudák žena, s ktorou teraz ma vzťah. Keď mu nesedí, nech ju nechá. To aký život ju čaká s takým chlapom, či poza chrbát vyznáva lásku bývalej? Nechcela by som byť na jej mieste. Tebe to teraz lichotí, ale mala by si stopnúť tie jeho vyznania, lebo nemusia byť až také pravdivé. Určite vyznáva lásku aj priateľke. Taky divný chlap, keď ti vyznáva lásku, ale nepovie rovno, že chce byť s tebou, ale plánuje si budúcnosť s inou. Mala si mu povedať, že dufas, že ty nikdy nestretne chlapa, ktorý by ti urobil to, čo on robí svojej priateľke.

Strana
z2