Bývalý mi vyznal lásku dva roky po rozchode
Ex mi vyznal LASKU po 2 rokoch po rozchode a vraj lutuje rozchod a pritom zije zivot uz s inou zenou. Planuje s nou buducnost ,,.
@laurika999 ale pritomon s nou planuje buducnost ….
Máš na viac, ako na takéhoto chlapa...
A co ked s nou planuje buducnost,drzis sa toho ako kliest. Ved prave ked si vo vztahu,tak premyslas nad buducnostou a tym ako život plynie zijes az prides do bodu,kedy prehodnocujes. Mozno maju krizu,mozno si nie je isty,mozno zivotom s nou zistil,ze pochybil,ked sa s tebou rozisiel. Nezatracovala by som ho. Ved kazdy den tu citame prispevky ako zeny bilancuju,robia to predsa aj chlapi. Nic zle neurobil,len ti povedal o svojich pocitoch,mozno to az teraz dokazal uzavriet.
@laurika999 poznam par,ktory sa dal po rokoch dokopy. Tiez mali uz inych partnerov a pri nich dozreli a zistili,kde robili chyby v predoslom vztahu. Dali sa znova dokopy a su uz roky stastne spolu. Nemyslim si,ze to hovado. Tazko sudit.
@marca12 Ja som mala takúto podobnú skúsenosť, bohužiaľ negatívnu. Bola som jeho bútľavá vŕba....ale máš pravdu, nemôžem všetkých hádzať do jedného vreca. Ani som autorku od ničoho neodrádzala. Len tak pripomenula, aby bola opatrná
Ze si sa s nim vobec bavila. On ti dal chrobaka do hlavy a pritom on ma aky taky vztah a ta frajerka sa to nemusi nikdy dozvediet. No ze si mu lasku tiez nevyznala a neposlali ste tu jehjo do P-ecka... Tuto lamentovat... Obaja ste nevyzreti a neviete co chcete. Keby si na nom nevisela davno mas iny vztah..
@kitycat ja som bola odmerana… co si myslis ze co cakal ze mu poviem ??
Ja nechápem tie stupidne reakcie typu "mala si ho poslať do pecka" a pod. A kvôli čomu akože? Akože čo je na Tom nenormálne,že sa ti takto ozval? Preboha,uplynuli dva roky,to sa nevieš baviť s ním normálne ako s človekom s ktorým si niečo prežila? Byť odmerana a to je načo dobre? Však sa buď s ním bav normálne alebo sa s ním nebav vôbec a nie hrátky na "ja ti teraz ukážem kto z koho" a podobne s*acky....ako deti na pieskovisku... smiešne príspevky,aj celý tvoj prístup k nemu....
Ja len ľutujem jeho partnerku akú ,,búdu si na seba našila,, s týmto chlapom ...chlapa ktorý vyznáva lásku bývalej ,by som nechcela ani keby bol jediný na svete ..
Chce sex a skúša to na teba.
Si samu mala napísať ze to je fajn ze ta miluje, ale keď ta miluje prečo žije s inou
Kamoška toto mala s ex, dlho sú od seba, každý má svoju rodinu, ale keď sa opije, hneď jej píše.
@kate211 samozrejme,že môže mať neuspokojivý sex,avšak bez sexu úplne určite nie je,bol by blbý,ak by nevyužil tu,čo má doma....chlapi však píšu veľmi priamo svoje požiadavky a po dvoch rokoch od rozchodu by určite nemal.pottebu omackovat a napísal by jej to priamo a bolo byu jedno ako zareaguje,jednoducho skúsil by
chlapi, co vlastne chcu, vie mi to niekto povedat?
Podla mna zacala nas dve porovnavat +,- …lebo som videla ze ze mu az tak nesedi
Chudák žena, s ktorou teraz ma vzťah. Keď mu nesedí, nech ju nechá. To aký život ju čaká s takým chlapom, či poza chrbát vyznáva lásku bývalej? Nechcela by som byť na jej mieste. Tebe to teraz lichotí, ale mala by si stopnúť tie jeho vyznania, lebo nemusia byť až také pravdivé. Určite vyznáva lásku aj priateľke. Taky divný chlap, keď ti vyznáva lásku, ale nepovie rovno, že chce byť s tebou, ale plánuje si budúcnosť s inou. Mala si mu povedať, že dufas, že ty nikdy nestretne chlapa, ktorý by ti urobil to, čo on robí svojej priateľke.

Dávaj si pozor. Takéto reči majú chlapi, keď špekulujú a chcú ženu namotať.