icon

Bývalý priateľ ma udal na políciu

23. jún 2023

Dobrý večer 🙂
Začalo sa to tak, že teraz už zo dňa na deň bývalý priateľ začal byť voči mne odmeraný. Čo som postrehla a on sa urazil. Niekoľko dní sa sme sa nekontaktovali. Myslela som, že robí schválnosti. Keď to už bolo dlhšie, volala som mu 2X aj písala SMS. Bez odozvi. Na to som už začala mať dosť strach, či sa mu niečo nestalo. Zavolala som do jeho práce 1X, kde sa zaprel.
Na druhý deň mi volali z polície, že to bol nahlásiť, že ho obťažujem. Že zatiaľ to riešia dohovorom, a keď sa to bude opakovať budú to riešiť podľa paragrafu.
Na to som mu napísala, že prečo ma bol udať. Jeho odpoveď bola, že veď on ma predsa neudal, iže keby ma udal, dal by to do zápisu
Načo to ten človek robil, nerozumiem. Môžem z toho mať v budúcnosti nejaký trestný postih ?

Strana
z2
autor
23. jún 2023

@tanyag Tak predstavil sa ako policajt

viestta
23. jún 2023

Ja vobec nechapem, kde si stratila hrdost? Ty by si ho hadam zobrala spat ak by sa primerane ospravedlnil? No zbohom aleluja. Ty zo seba sama dobrovolne vyrabas onucu. Co je na nom take uzasne, take neobycajne, take neodolatelne, ze este by si ho aj vzala na milost?

elenita
23. jún 2023

A ake cislo Ti to volalo?

autor
23. jún 2023

@viestta Prečo si myslíš, že by som ho vzala na milosť ? Určite nie. U mňa je podrazák. Podľa čoho si tak usúdila ?

autor
23. jún 2023

@elenita 0905 ... ...

viestta
23. jún 2023

Ty pises ci mas s nim ratat. Mozno nerozumiem tvojim myslienkovym pochodom od sameho zaciatku co pises, ale ak s niekym chces ratat, tak pre mna to znamena, ze sa nadajes, ze sa vrati. Raz. Ked mu budes aj ty dobra.

autor
23. jún 2023

@viestta To som sa chcela porozprávať ešte pred tým "incidentom" s udaním. Bo ako som písala, mala som podozrenie, že má možno inú.

tanyag
23. jún 2023

Ok predstavil sa ako policajt...ale povedal ti, že ti volá lebo Janko Mrkvička (meno tvojho bývalého) ťa udal? takto som to myslela...

autor
23. jún 2023

@tanyag Áno, tak to bolo, ako píšeš. Predstavil sa, meno a hodnosť a že pán XY tam prišiel riešiť obťažovanie.

kitycat
23. jún 2023

Pochopila som to tak, ze sa jej zo dna na den prestal ozyvat a ona mu pisala, co sa deje...

Divny priatel, takto ponizovat ta ozaj nemusel

autor
23. jún 2023

@kitycat Áno, presne takto to bolo. Prestal sa ozývať. A priznám sa, že som mala aj troška strach. Stať sa môže všeličo ...

saraxyz
23. jún 2023

@elenita to som sa aj ja chcela opýtať. Ale policajti nevolaj z čísla 0905...ci? Ja viem iba o čísle 0961....

saraxyz
23. jún 2023

Autorka, volal nejaký jeho kamarát a nie polícia

tanyag
23. jún 2023

Ja by som išla s tým číslom na políciu a opýtala sa na to. Ak podal sťažnosť na polícii, tak musia mať o tom zápis. A keďže sa to jedná o teba, musia ti informácie dať 🙂

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
23. jún 2023

tak s takymto clovekom by som ja rozhodne neratala

lija22
24. jún 2023

@ruzovakobyla1 vidis a mne zas pride, ze taketo radikalne riesenie urobi clovek, ktory z nejakych dovodov toho druheho uz nikdy nechce vidiet. ja mam scenar v hlave, ze prave kocka je otravny magor a ten chalan to uz musel takto seknut. Ale pozadie nepozname

liloastitch
24. jún 2023

@saraxyz policajti majú rôzne čísla , nemusí to byť len 0905 alebo 0961

tanyag
24. jún 2023

@lija22 Presne tak, sama mám osobne skúsenosť s mužom, ktorý bol tak otravný, že síce som nepoprosila nikoho, aby mu volal v mene polície, ale sama som mu povedala, napísala, že ak ma neprestane otravovať, tak to nahlásim polícii.

aduskatt
24. jún 2023

Oficiálne polícia nevolá z mobilu, ale zo služobného čísla a to začína 0961xxxxx a určite Ti nebude telefonovať s takýmto oznamom, to sa rieši trochu inak

tiika
24. jún 2023

Robil to preto, že nemá odvahu a charakter riešiť veci otvorene. Pre neho je ľahšie ukončiť vzťah zatajovaním a odmlcanim. Ani po tvojich správach nebol schopný ti niečo na rovinu povedať, ale miesto toho investoval čas a energiu do “akože” udania. A po tom ti zrazu konečne odpísal ale opäť nic nepriznal. Je to skôr nevyzretý chlap, s detským správaním.
Nemôžeš mat z toho nic, len skúsenosť do budúcna. Existujú i takýto jedinci a nie je ich veru malo. Ich správanie je ich vizitkou a nie tvojou.

autor
24. jún 2023

@lija22 Nie som otravný magor. A nikdy som ho neotravovala. Akurát teraz som sa zľakla a chcela vedieť, že čo sa deje a či sa niečo nestalo. Ja myslím, že 3 hovory nie sú nejaké bombardovanie. Nevolala som mu 10 krát

aduskatt
24. jún 2023

som presvedčená o tom, že ten, čo Ti volal ani nebol policajt

tykat
24. jún 2023

"...Či mám s ním ešte rátať..." fakt ta toto este zaujima? 🤦‍♀️ Trosku sebaucty? Co ty na to?

ahhola
24. jún 2023

Tak chyba základné info, koľko máte rokov, koľko ste spolu chodili, ci už bývali spolu?... Keď začal byť odmeraný a ešte bol prístupný, mala si žiadať vysvetlenie... Lebo chodiť spolu povedzme 36 mesiacov a na 37 ta uda ta obťažovanie, to ti gratulujem, ze ta ten pako nechal.... S takým materiálom by si moc šťastia nespravila.
Nemam rada týchto motakov. Známu nechal frajer po 4 rokoch smsskou, ale javí sa mi to dnes lepšie, ako ten tvoj somár. 🐎

autor
24. jún 2023

@ahhola 3 roky sme spolu boli. Ale ešte sme spolu nebývali. Vek: ja 25, on 31

autor
24. jún 2023

@tykat To som myslela ešte pred tým udaním. Keď začal byť odmeraný. Chcela som mať jasno.

karolinakr
5. jan 2024

Je to cvok, bud rada, že ho maš z krku 👍

Strana
z2