icon

Bývalý sa čudne správa, blokuje kamarátky

cicusamicusa158
31. aug 2022

Dnes som si písala z bývalého najlepšou kamarátkou. No opýtala som sa jej len tak zo srandy, či na mňa už zabudol. Chcela som aby ona mu po mne odkázala že som mu všetko odpustila a ani prepáč mi nemusel povedať z očí do očí. Pár vecí mi zlých urobil, preto som čakala nejaké ospravedlnenie z jeho strany. Ona mi na to, že za každým keď mňa pred ním spomenie tak ju zablokuje na messengeri, že mu to nemôže odkázať. Ja mám už nový vzťah. No len sa pýtam čo to môže znamenať. On sa rozišiel so mnou cez messenger. Hm? Miluje ma ešte alebo ma na smrť nenávidí alebo prečo sa tak môže správať? S mojim ex som bola cca len jeden mesiac. Od seba sme už nejaký ten polrok. Už tri mesiace mám nového a veľmi sa milujeme. Len ma trápi to, že ak ma nahodou môj ex nenávidí a pritom ja som mu nič zlé nikdy neurobila. Chapete ma hádam či? Budem rada ak by mi niekto vedel zhruba naznačiť prečo sa takto správa môj ex?! Nenamýšľam si nič len ak som ja tá zlá v jeho svetle, rada by som vedela že prečo? Keď ma aj náhodou že niekde vidí, zazerá ale tak čudne. Hm?

Strana
z2
kate211
31. aug 2022

@cicusamicusa158 Hej, urcite. Velmi ta po mesacnom vztahu miluje a nevie na teba zabudnut. A ide este s tvojim sefom riesit nejaku tvoju novu trojmesacnu zamilovanost. Kriste, toto mat v robote, tak to leti nahodinu.

abbey1
31. aug 2022

@cicusamicusa158 Skolsku tasku mas uz nachystanu? V pondelok zacina skola. Teda podla prispevkov tipujem, ze mas max 15.

mimka1402
31. aug 2022

@cicusamicusa158 Ty si dobrý prípad pre psychiatra.😀
Tak veľmi ide z teba zúfalosť až sa tomu chlapovi nečudujem, že sa s tebou rozišiel.

mpg
31. aug 2022

@cicusamicusa158 Keď mám priateľa 1 mesiac a rozídeme sa, tak načo mu niečo odkazovať po kamarátke, jednoducho ste sa rozišli a tým to padlo. A prečo by ho to malo mrzieť, že ty máš nového priateľa, on je možno rád, že to skončilo a vôbec nemá záujem o takú ženu, ktorá si myslí, že tým predošlým priateľom strašne chýba. To vyzerá ako samoľúbosť, také ženy sú prekvapené, že muži vedia oveľa rýchlejšie zabudnúť na priateľky ako by sa zdalo. Toto celé mu môže byť len nepríjemné.

asocial
31. aug 2022

@cicusamicusa158 otazka z cirej zvedavosti: ako ti hekol fejsbuk?🙂 tak, ze pozeral tvoje fotecky? Tak to ta sklamem, co mas verejne, to vidi. Mozno s tvojim sefom riesil, ze mu otravujes zivot.

solange7
31. aug 2022

@cicusamicusa158 daj mu uz pokoj. Urcite je rad ze sa ta zbavil.

stanulienkat
31. aug 2022

Uz ma zruseny profil.

sirka9
31. aug 2022

A načo riešiš svojho bývalého? Načo mu chceš niečo odkazovať po niekom? Žeby si to nemala upratané? Lebo chudák tvoj terajší, že ti ešte bývalý stojí za posielanie odkazov cez niekoho pre neho.

patus_2
31. aug 2022

@cicusamicusa158 ty si tá, čo riešila či si dať alebo nedať na FB vo vzťahu a že čo robiť aby si ťa bývalý odblokoval, alebo si ťa s niekým pletiem?

janka_23
31. aug 2022

@cicusamicusa158 nie nechápem. Keby som mala priateľa, ktorého milujem tak mi je nejaky bývalý s ktorým som bola mesiac totálne u prdele

Strana
z2