icon

Bývate sama v prenájme v meste?

30. jún 2024

Chcem sa len spýtať, bývate niektorá sama v prenájme v nejakom meste? Či takto uvažujem len sama. Momentálne bývam s dvomi dievčatami, stretávam sa i s mužom. Ale napokon to vyzerá tak, že sa potrebujem zamerať sa na seba, ale taká bohatá a ani naviazaná na konkrétne miesto niesol, aby som platila hypo, atď.

janai1
30. jún 2024

Áno, bývam sama v prenájme v BA

petamich
30. jún 2024

byvala som sama v prenajme v BA roky (1 izbovy byt som su prenajimala)

buberova
30. jún 2024

Ja som pred pár rokmi bývala tak.. 🙂

medda_beda
30. jún 2024

Áno bývala som tak, ale nie v byte.Mala som 1 izbu.Boli sme 2 každá s vlastnou izbou.

emmusska
30. jún 2024

a s kym by si chcela byvat teda ked pises tak ze s muzom zrejme nie ste. akoze u rodicov? no podla mna najlepsia volba byvat sama.

olimuc
30. jún 2024

Byvala som sama kade tade napr Barcelona, Mnichov a ine miesta .. neviem kolko mas rokov, ale od. 24 som byvala sama potom s frajerom potom zase sama :.. najdi si byt, co sa Ti paci a budes sa tam citit dobre. Vela zien byva samych … ziaden problem

lakebabe
30. jún 2024

Bývalá som sama v ba po škole, potom keď som sa odsťahovala aj vo vlastnom byte inde na SK , ale bolo to moje najkrajšie obdobie, keď na to spomínam. Určite chod do toho

hopsas
30. jún 2024

Ja som si asi osem rokov prenajímala jednoizbový byt v Bratislave keď som tam po škole išla pracovat, tiež som nechcela.byt s inými ľuďmi.

taynee
Odpoveď bola odstránená
tinalia
30. jún 2024

Byvala som a bolo mi super 😁

samimami777
30. jún 2024

Áno , bývala som pred pár rokmi sama v garzónke. Neskutočne rada na to spomínam. Ja som si to súkromie užívala 😇

petronellla87
30. jún 2024

Tiež som bývala sama v najme

autor
1. júl 2024

Ďakujem, dievčatá. Teším sa, tiež mám rada svoj vlastný svet, takže už nebudem váhať ísť do toho. 🙂

betulinka1
1. júl 2024

Byvala som sama asi 4 roky, sice vo svojom ale to je uplne jedno, ci najom ci tvoje. Mozem kazdemu odporucit. Boli to skvele roky, robis si co chces, kedy chces ako chces. Za mna by to malo byt povinne pre kazdeho aby sa naucil zit clovek sam so sebou podla svojich predstav. Pozor je to návykové a ked prisiel chlap dlho som si zvykala 🤣🤣🤣🤣.