Bývate sama v prenájme v meste?
Chcem sa len spýtať, bývate niektorá sama v prenájme v nejakom meste? Či takto uvažujem len sama. Momentálne bývam s dvomi dievčatami, stretávam sa i s mužom. Ale napokon to vyzerá tak, že sa potrebujem zamerať sa na seba, ale taká bohatá a ani naviazaná na konkrétne miesto niesol, aby som platila hypo, atď.
byvala som sama v prenajme v BA roky (1 izbovy byt som su prenajimala)
Ja som pred pár rokmi bývala tak.. 🙂
Áno bývala som tak, ale nie v byte.Mala som 1 izbu.Boli sme 2 každá s vlastnou izbou.
a s kym by si chcela byvat teda ked pises tak ze s muzom zrejme nie ste. akoze u rodicov? no podla mna najlepsia volba byvat sama.
Byvala som sama kade tade napr Barcelona, Mnichov a ine miesta .. neviem kolko mas rokov, ale od. 24 som byvala sama potom s frajerom potom zase sama :.. najdi si byt, co sa Ti paci a budes sa tam citit dobre. Vela zien byva samych … ziaden problem
Bývalá som sama v ba po škole, potom keď som sa odsťahovala aj vo vlastnom byte inde na SK , ale bolo to moje najkrajšie obdobie, keď na to spomínam. Určite chod do toho
Ja som si asi osem rokov prenajímala jednoizbový byt v Bratislave keď som tam po škole išla pracovat, tiež som nechcela.byt s inými ľuďmi.
Byvala som a bolo mi super 😁
Áno , bývala som pred pár rokmi sama v garzónke. Neskutočne rada na to spomínam. Ja som si to súkromie užívala 😇
Tiež som bývala sama v najme
Ďakujem, dievčatá. Teším sa, tiež mám rada svoj vlastný svet, takže už nebudem váhať ísť do toho. 🙂
Byvala som sama asi 4 roky, sice vo svojom ale to je uplne jedno, ci najom ci tvoje. Mozem kazdemu odporucit. Boli to skvele roky, robis si co chces, kedy chces ako chces. Za mna by to malo byt povinne pre kazdeho aby sa naucil zit clovek sam so sebou podla svojich predstav. Pozor je to návykové a ked prisiel chlap dlho som si zvykala 🤣🤣🤣🤣.

Áno, bývam sama v prenájme v BA