Čakať na reakciu alebo sa posunúť ďalej?
Ahojte chcem sa názor .. radu.... Nezvyknem písať nikomu prvá ,som rozvedená mám 1 dieťa... Napisal mi jeden chlap a tak ani neviem písali sme si v podstate stále , snažil sa veľa , každý deň písal 2,5 týždňa.... Aj keď mal deti... Majú striedavu starostlivosť.... Jeden týždeň má bývalá jeden týždeň on. Stretko navrhol on delí nás 160 km... Jeden deň mal chalanov u seba ale ze má stretnutie príde a teší sa...V deň stretnutia mi napísal hodinu pred tým že jemu bývalá písala ,že či vie dnes má ich syn posledný futbalový zápas.. ale on tvrdil že to je budúci týždeň až ale že ,im to tréner zmenil ok..... Tak samozrejme sa rozhodol pre syna... Tak som mu popriala nech si to s ním užije ,nech je syn šťastní ,že prídeš na jeho zápas.. potom napísal poobede že jeho to hnevá ,ale že inak sa nedalo.. potom napísal až večer..... Slová typu nehnevaj sa.... (Ja som mala dieťa už tak zabezpečené aby mi ju niekto postrážil ) Aby som mohla ísť nestalo sa... On ďalši termín nenavrhol len toľko že dnes ide s chalanmi na celý deň bycikel...... A on to rušiť nebude ,budúci víkend má deti .. a potom výlev že on by rád to napravil ale nevie ako..... A ešte sme sa ani nevideli a chcel aby som snom išla na ďalší víkend na welnes že koli diaľke ,aby sme sa lepšie spoznavali... Tak som mu jasné napísala nehnevaj sa ,stretlo nám nevyšlo ty si asi pozabudol že tvoj syn má posledný zápas... A nemôžem ísť s tebou na welnes na koľko sa nepoznáme , a keď už mohol po synovom zápase napísať , že mrzí ma čo sa stalo chcem to napraviť.. ale očividne nechcem alebo nevedel ako , včera večer len stále písal že..... Je s chalanmi volá im taxík lebo že idú na poker hrať.... Ale že je rád aby sme sa stretli..... Len chlapec bohužiaľ nevie ako to urobiť ,lebo len omieľal že nemá čas ,málo času..... Keby chcel tak urobí si čas i napriek tomu že nás delí diaľka. Ok jeho rozhodnutie moja otázka znie ,,čakat kým sa ozve ? Alebo už nie , bol to ráno ale už nenapísal .ďakujem rozhodnutie
Nepísala a nič by som neriešila s chlapom, 160km vzdialeným, keďže ty máš svoje deti a oni vo svojom bydlisku, rodisku už svoje korene a on tak isto.
Hľadaj niekoho bližšie, bude to oveľa jednoduchšie, ver mi.
Nepreferujem vzťahy na diaľku. Nepredstavujem si vzťah tak, že sa zakaždým musíme dohadovať kedy sa stretneme, keď jeden musí cestovať. S mojou ex sme bývali neďaleko. Ideme von? Ideme. Ok tak za polhodinu tam.
O to viac ma nasere, keď oslovím nejakú ženu, ktorá si dá do profilu mesto v ktorom žijem a nakoniec sa zistí, že býva na opačnom konci nášho kraja. Načo toto robíte?
@miakami hej, nikto ti nedá viac, ako ti on sľúbil 😆😆😆😏. Treba ti takého chlapa? Máš pocit, že to je to, čo hľadáš? Ja by som už s ním nič neriešila a mám pocit, či je ozaj aj rozvedený.

chlap je rozprávkár... ale ináč ty tiež píšeš ako tatar, keby mi takto niekto písal, tiež by som nemala chuť sa s ním stretnúť