Čas strávený s potencionálnym partnerom počas randenia?
Ahojte baby. Kolko travil s vami vas potencionalny partner v case randenia (teraz už partner) času? Myslím tak, že či dal niekedy prednosť niečomu inému pred vašim stretnutím (ktoré je raz za tyzden) ?
Práve idú Portugalci a Francúzi kopať penalty, takže tiež by som radšej dala prednosť futbalu, ako tebe....Veď je to zážitok, to sledovať...teším sa😝
@viestta Ano, je to pre mňa red flag.😀 Mohol navrhnúť sledovanie spolu, či navrhnúť hneď kedy sa môžu vidieť namiesto toho. Ak to navrhol on, vedel kedy ide futbal. A nie, nemám rovnaký pohľad na to. Ale som rada, že môj má upratané priority pred futbalom.😀 Ale reality mám dosť, je to o tom čo je pre koho dôležité. Ja by som nemohla byť s niekym takým, prekážalo by mi to, tak ako sú fanatici do formuly, kde musia nedeľu sedieť tam a nikde sa nehnuť. Ale tak chvalabohu, že mam veľa mužov okolo seba, ktorí futbal nepotrebujú k životu.😀
Mne sa nepáči na ňom to, že raz do týždňa aj to padne, ok. Ale nepovie to dopredu, ale natahuje ju. Mohol jej navrhnúť lepší čas aby boli obaja spokojní. Ale zas nevidím zmysel v tom sa uraziť.😀 Ale celkovo z toho nemám dobrý pocit.
Autorka, ale ja nikde nepíšem, že sa máš uraziť. Sleduj to, ak nemá taký záujem o teba prejaví sa ďalej v iných veciach. Ale pre mňa je to 1x do týždňa málo extrémne. Sú nejaké dôvody prečo iba 1x?
Trošku by som prestala byť na ňom upätá, tipujem, že on v tom problém nevidí a nerozumie, najmä ak si mu to nepovedala napriamo.😄 Myslela som si, že kamaráti ak začnú spolu randiť tak majú výhodu v komunikácii, ktorú už majú dlhšie...😄
Lenže,ako píšeš,vy sa poznáte už dlhšie. Nie je to teda to poblaznenie,že sa poznáte mesiac a stretávate sa. Keďže bol kamarát a teraz priateľ,už asi obaja viete ako budete na seba reagovať. Naozaj,neber to tak tragicky a nebuď ofučaná,potom sa môže stať,že ti bude veci zatajovať a bude ťa brať ako stíhačku. Ber to s kľudom,nič zle neurobil,len si proste chcel pozrieť futbal.
Nikdy nedal nicomu prednost predomnou. Chodil za mnou 120km a 120 spat aby ma videl cez vikend 1 den (vzdy naplanoval rande na cely den) a kazdu stredu na 3hod 🙈 trvalo to 4 mesiace. Potom sa prestahoval do mesta o 40km blizsie kvoli mne, aby to skratil na 80km 😁 a to som za nim uz chodila aj ja na vikendy a po polroku sa prestahovala.
Moj je ale vynimka co potvrdzuje pravidlo, nikdy predtym som nemala takeho snaziveho chlapa co by mi daval od zaciatku snahu tolko pozornosti.
Ono nejde ani tak o samotny futbal.. mozno mu len neskoro doplo, ze ste dohodnuti na rande a zabudol/neskor sa dozvedel ze je prave vtedy futbal. Na tom nevidim nic zle, keby to odkomunikoval normalne a napisal ti nieco v style: “prepac mi to, budem zniet ako uplny chuj, no zabudol som ze… kazdopadne nechcem aby si si myslela ze sa s tebou nechcem stretnut.. mozme to iba prelozit na zajtra? Tesim sa na rande 🙂” namiesto toho: “mozem si dat pivo?”
To je akoby si hladal u teba nasilu zamienku aby uz fakt nemusel prist ani ked ten futbal skonci.. za mna vyhovorky a az tak paf z teba nie je.
Autorka, poznáte sa dlhšie, nie sú to otukavacie stretnutia s neznámym. Doma mám tvrdých fanúšikov futbalu (aj dcéru - futbalistku) a teraz majstrovstvá... Pre mňa je to 20 bláznov naháňajúcich sa za loptou... Chápem teda aj teba, aj jeho. A z tvojej reakcie si ozaj mohol vyvodiť, že ho chápeš. Chlap má priamočiare myslenie, žiadne kudrlinky... Máš 1.lekciu funkcneho vztahu. Toto predychaj, dobuducna komunikuj priamo, a testujte sa ďalej.
Nuz, tak potom vidis zial sama, ze si na poslednom mieste za futbalom a “inymi planmi”.. 😕
@autorka dám ti ešte 2 príklady, kedy sme aj my s mojim mm boli dohodnutí a on sa na mňa "vykaslal".
Mali sme ísť do kina a vola mi, že brat mu volal, potrebuje ho na postrazenie deti (ma 4). Tiez sme sa nevideli celý týždeň, a pýtal sa ma, či môže ísť... bola som sklamaná, lebo som sa tešila, ale vravím jasne, chod. Pomôž rodine (mohla som trvať, ze nech pomôže niekto iny).
A potom ešte aj keď bol hokej u nas. To som mu vravela, že ani nemusí chodiť, nech ide s chalanmi. On že nie, po hokeji príde, lebo chce byť so mnou... ako to myslíš dopadlo? Mal prísť na 19., o 20.mu volám, že teda ako. A on, že ostal v meste, bolo super. Nech sa nehnevám... Vravím mu, že ok, ale mohol si aspoň zavolať, sla by som von aj ja a nečakala ta zbytocne. Cize som sa obliekla a sla za babami do mesta. Neriešila som. Na ďalšie rande mi priniesol kyticu ako ospravedlnenie. 👌
Cize si fakt výber, či sa kvôli jednému futbalu budeš správať ako make decko alebo ako dospelá žena.
Tiež sme boli najprv kamaráti a až tak sme začali randiť. Ale keď sme začali randiť, tak sme sa stretávali takmer každý deň, aj keby len na chvíľu (toľkokrát prišiel o polnoci po mňa do práce, aby ma odniesol domov. Prácu som mala o ulicu ďalej 😂 proste len výhovorka, aby sme spolu boli).
Ale zase, ja som sa snažila byť jasná (chvíľku to trvalo, kým som stratila tú detinskosť a narážky, ale keď už, tak to bolo oveľa lepšie 😁)
Keď som mala deň blbec a chcela som ísť len do postele, povedala som mu rovno, nech nechodí, chcem byť sama.
Keď som mala deň blbec a chcela som, nech príde, napísala som mu, že ak môže, nech príde za mnou prosím.
Ak som ho chcela len vidieť, ísť niekde na výlet, jedlo, len tak sa prejsť po poli, normálne som mu to povedala.
Tieto "narážky" že by to malo byť v jeho záujme a či máš byť teraz urazená mi príde strašne detinské. Mohla si povedať, že chcem byť dnes s tebou. Nemôžeme pozrieť futbal spolu doma alebo ísť spolu do pubu sledovať?
Ak chceš ten vzťah skúsiť, buď priama, žiadne narážky, komentáre popod nos, čítanie medzi riadkami.
Častejšie sa stretávať, aspoň 2-3x za týždeň, aj keby len na chvíľu. Proste si naplánujte, kedy sa viete vidieť. A aj keby sem tam do toho niečo príde a nedá sa, nevadí, to je život. Preto sa stretávate viackrát ako len 1x/týždeň.
chudak, zabudol, ze je futbal 😀 .. hadam si nemyslis, ze pride o taky zazitok kvoli nejakemu rande s kamoskou 😝
inak, to ozaj vam pride veta "malo by byt v tvojom zaujme sa so mnou stretnut" ako narazka? podla mna je to uplne jasne vyjadrenie.. ci fakt su vsetci chlapi tak blbi?