Čas strávený s potencionálnym partnerom počas randenia?
Ahojte baby. Kolko travil s vami vas potencionalny partner v case randenia (teraz už partner) času? Myslím tak, že či dal niekedy prednosť niečomu inému pred vašim stretnutím (ktoré je raz za tyzden) ?
Počuj, tiež by som dala prednosť futbalu, poznáte sa dlhšie, rande sa dá preložiť alebo ste mohli futbal pozrieť spolu.
Ja nemam nic proti futbalu, ale, ak je taly fanusik, vedel, ze futbal bude. Ak na to naozaj pozabudol, tak ma 27 rokov, co je teda ozaj dost, aby sa nevykrucal, ako male decko. Mal povedat, prepac, zabudol som, ak by Ti to neprekazalo.... to by som brala ale vykrutky cez pivo? Mne by to tiez vadilo. Ja sa riadim tym, ze ak nieco slubim, dodrzim to, ani mne sa nepaci, ak ma niekto za nos taha. Sprav nabuduce rovnako, slub a potom sa vyhovaraj, uvidis, ako sa zachova a potom sa rozhodni, ci to ma vobec zmysel, ci nebudes vo vztahu ta, co bude tahat vzdy za kratsi koniec.
mne to v tvojich rokoch, počas fazy hladania partnera spravili 2 chlapi, ze nieco slubil, ale potom ho kamos niekam zavolal, tak sme to prelozili, a potom ho znovu niekam zavolali zrovna v nas nahradny termin a ked som k tomu nieco povedala, tak zundral... sluzi im ku cti, ze to po kratkej dobe jeden aj druhy ukoncil, s tym, ze sa neciti teraz na vztah, tak aspon to povedali skoro a nestracala som s nimi cas a nervy. Mozno ten tvoj tiez nie je zvyknuty sa niekomu prisposobovat, ak bol dlhsie sam a chce si robit ako doteraz, co chce, kedy chce a na vztah sa vlastne neciti.
Akože, ja neviem, či sa niečo zmenilo, ale keď som bol zamilovaný, tak som s tou ženou chcel vždy tráviť čo najviac času. Skôr to bola ona, ktorá to trochu brzdila. Samozrejme, ono sa to v manželstve neskôr trochu upraví 😀 Rande raz za týždeň bolo pre mňa nepredstaviteľne málo 😀 A vlastne bolo by to tak aj teraz.
@autorka Keď ti odpovie v takom rozhovore, že áno má záujem a nič sa nezmení, čo urobíš? Ak by to bolo v mojom prípade a správala by sa ku mne takto moja priateľka, tak by som sa jej to asi takto priamo nepýtal. Načo? Zbytočne by som sa tak dostal do nevýhodnejšej pozície. Vyzeralo by to, že doliezam, alebo podobne. Ak si si to začala uvedomovať, je to určite dobrý krok. Chvíľu by som ho (ju, v mojom prípade 😀) pozoroval a možno by som aj vytvoril naschvál zopár takých situácií aby som videl ako sa prejaví. Na základe toho by som sa rozhodol a potom by som partnera postavil pred hotovú vec. Nevidím vám samozrejme do vzťahu, ale v mojom prípade ak by som mal partnerku, s ktorou by som chcel stráviť zvyšok života, tak by som sa určite so stretávaním raz za týždeň neuspokojil. Aspoň si často píšete, keď sa tak málo stretávate?
Opýtaj sa ho narovinu ale pozor lebo môže povedať že chce ale skutky ti povedia niečo iné. Podľa skutkov/ činov asi najlepšie zistíš aká je pravda 🙂
v 25 chápem že to vidíš takto tragicky, asi aj ja by som, po 40tke budeš tiež stavať seba na prvé miesto 😉 (alebo zapadneš k iným nešťastníčkam ktoré tu denne vytvárajú témy ako ich mužovi dali všetko a ony teraz nemajú nič 🙈). tu musíš urobiť neodolateľnú zo seba, aby ten chlap pri pive premýšľal kde si a čo robíš TY a nie naopak 🙄 on ťa musí chcieť
To je hrozna hlupost, naco sa pretvarovat a hrat hry. Bud niekto chce alebo nechce. Ked nechce, mozes byt akakolvek naoko nedostupna a nic sa tym nezmeni.
Robim v chlapskom kolektive uz roky a teda co som ja odsledovala, je ze proste niektory chlap ma rad futbal s kamosmi, niekto nie. To je v poriadku. Niekto da prednost zene a niekto nie. A aj to je v poriadku, lebo to nemusi znamenat koniec sveta. Ale co by bolo pre mna zvlastne, to stretávanie sa raz do tyzdna. To ti povie asi kazdy chlap, ze ked ma o zenu zaujem, tak ju bude obletovat. Este k tomu je leto, ludi to aj viac taha von, maju viac energie na rozne akcie, je viac akcii vonku. Tuto jednu situaciu by som neriesila, správaj sa tak ako predtym ale sleduj jeho reakcie ako sa snazi ako sa sprava. Lebo ak ta nebude obletovat prve dva roky, tak uz nikdy. Na druhu stranu nebud vzdy dostupná, nie vzdy maj cas kedy on. O to viac ich láka zena, ktora nebude vzdy po ruke, ktora ma aj svoj program a bude taka láskavá, ze toho muza tam zaradí.
Potenciálny, prosím, potenciálny...
a ty tak strasne stojis o vztah s nim? ked on viac stoji o futbal a o pivo? vsak to tolko neries, kasli na neho a chod robit nieco, co ta bavi viac, ako riesit, ako sa mas spravat k chlapovi, co ti slubil, ze pride a neprisiel.. ved je to strata energie
Vies ono je to tazko posudzovat ale proste raz do tyzdna je proste malo. Mohla to byt iba skuska ako budes reagovat, mohlo to byt jeho povahou, ze nevadi, Ved pockas. Ty ho poznas. Ale z jednej situacie by som vedu nerobila a ani nebola urazena. Ak by sa to stale mne, tak mu poviem ok ale budes mi to musiet nejako vynahradit, ze si dal takto prednost futbalu. Idem teda s kamoskami von. Viac by som temu neotvárala. Ale ani sa doma s tym netrapila.
@autorka, presne tak. Mám z teba pocit že aj ty by si rada bola s ním častejšie, je to tak? Tak skús také niečo, bez toho aby si naňho tlačila. Napríklad, že chceš ísť tam a tam na výlet, že či nechce ísť s tebou. Urobiť si niekedy predĺžený víkend, alebo hoci že potrebuješ niečo nakupovať, alebo s niečím pomôcť. A uvidíš ako sa to bude vyvíjať. Ak nebudeš mať pocit, že to cíti rovnako, tak sa rozhodni. Vo vzťahu je vždy jeden, čo miluje viac. Len ten rozdiel by nemal byť príliš veľký, potom neskôr to robí problémy.
ja vam sice do toho nevidim, ale vies, ako mi to pripada? dlho ste boli kamosi a teraz ste spolu zacali akoze chodit - aj ste uz spolu spali? lebo mam pocit, ze on by o teba stal skor ako o 'kamaratku s vyhodami', nez ako o partnerku.. to by sa proste prirodzene snazil viac
no tak to potom fakt netusim, o co mu vobec ide, ked uz pred druhym rande da prednost futbalu 😀 a este ta komunikacia - "mozem si dat teda pivo?" (ale kludne, aj styri si daj, ja pojdem teda na rande radsej s ferom, ked tebe sa nechce 😝) mne by teda takyto za to nestal
Mne by bolo raz do tyzdna malo. My sme mali prve rande v piatok, najest sme sa isli do pizzerie, ziadny luxus, a prechadzka, potom v nedelu, kino s prechadzkou, a dalsie v stredu, potom cez vikend bol u mna, navarila som mu... Potom sme uz mali rande na 50 % u mna na izbe. 🤣 Jasne, pozreli sme film, alebo aj sa isli von najest, ale prespal, aspon ma mal rano kto zobudit. U nho bola mala postel, tak sme boli u mna. Tak ale obaja po 30ke, o pol roka sme mali hypoteku. Toto raz do tyzdna rande som mala v 18ke, ked on chodil do skoly na nadstavbu do ineho mesta, cize po-pi nic, ja do prace a pi-so externe vyska v inom meste. Takze ostavala sobota poobede/vecer a nedela. Neboli mobily, tak sme inac neboli v kontakte. Takze pre mna malo. Na druhej strane toto dvorenie cez mobil nie je pre mna, ja sa potrebujem dotykat. 😍 Necitim investiciu, moze pisat komu chce, zvysnych 6 dni byt s niekym inym. A potrebujem budovat spolocne zazitky, deti sa teraz uz pytaju, tak muz vzdy spomenie, ako mi musel kupit pagac za 1!!! euro (v 2012, tehotna som bola uz) cez prestavku, ked sme boli na Radosincov.

Ten futbal som si pozrela aj ja a to nie som žiadny fanúšik. Na to, že ste boli len prednedávnom kamoši komunikujete divne. Bývate v jednom meste? Mohli ste pozerať spolu alebo sa stretnúť pred zápasom. Len to by namiesto "môžem piť"? Malo zaznieť "večer bude futbal, chceš so mnou pozerať alebo rande preložíme"?