Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?
Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?
No dobre, a keby ste kazda jedna chlap. chceli by ste zenu ktora ma viac ako 55 kilo? ja ani nahodou. ved to je hrozne.
@anonym_autor čo je hrozné na tom? 55 kilov je väčšinou kosť a koža. Nezáleží na kiloch, ale na postave ako je vyformovaná.
No dobre, a keby ste kazda jedna chlap. chceli by ste zenu ktora ma viac ako 55 kilo? ja ani nahodou. ved to je hrozne.
@anonym_autor Kámo, zbytočne tu budú vzbudzovať vášne.
Mne osobne by to nevadilo. Takýto muž pravdepodobne nežije niekde na lazoch, ale v centre mesta. Mám pár takých kolegov čo nemajú auto, jeden nemá ani vodičák, lebo ho údajne nikdy nepotreboval. A nemyslím si že su nieco menej ako ja.
@anonym_df2dd9 prečo sú výnimka? Sú len neschopné nič viac
@anonym_c129eb No ved to pisem, ze su neschopne, preto nech radsej ani nejazdia. Aj ked, aj vela majitelov vodicakov a aut, muzov hlavne, by radsej jazdit nemalo, vidime to kazdy den na cestach.
Bez auta v pohode, bez vodicaku nie. Soferovanie beriem ako zakladne vzdelanie, je sucastou mojho a manzelovho kazdodenneho zivota a neviem si predstavit keby sme to nemali. Sestra ma priatela bez vodicaku, ak si niekto mysli ze to je bez problemu sa prepravovat tak sa velmi myli. Jedina vynimka by bola zdravony stav vtedy som to ochotna tolerovat a brat uplne bez problemu.
Bez auta v pohode, bez vodicaku nie. Soferovanie beriem ako zakladne vzdelanie, je sucastou mojho a manzelovho kazdodenneho zivota a neviem si predstavit keby sme to nemali. Sestra ma priatela bez vodicaku, ak si niekto mysli ze to je bez problemu sa prepravovat tak sa velmi myli. Jedina vynimka by bola zdravony stav vtedy som to ochotna tolerovat a brat uplne bez problemu.
@lusilla teda podla tvojej teorie , ludia co nemaju vodicak su na nizsej urovni, s obmedzenou ci pozbavenou svojpravnostou? to je chore co pises.
Nechcela by som chlapa bez auta a bez vodicaka. Povazujem to za zakladnu zrucnost. Nepovazujem za cnost to, ze niekto nema vodicak a nedokaze sa orepravit z bodu a do bodu b autom. A ano, viem existuje mhd/zsr kridla a co ja viem co este ale auto je podla mna dost zaklad na fungovanie v dnesnej dobe. Ja nepouzivam auto denne, do roboty chodim peso, ale ak potrebujem tak som samostatna a takisto aj mm. Su veci a situacie, ktore sa uplne lahsie zvladaju s autom.
ma pri niektorych odpovediach zaujalo, co pisete a ako, automaticky ma napadla spojitost s nadvahou. ci ste vsetky ozaj take stihle a vysportovane. A keby vam tu vsade chlapi pisu ze by vas nechceli ani nahodou.
Ja by som chcela aby sa do tejto diskusie zapojili napr baby žijúce v Londýne alebo NYC
Nechcela.
Nikdy mi nenapadlo posudzovať partnera podľa toho či ma alebo nemá vodicak 😆 A považovať to za základný skill? Vidno každý deň na cestách tých vyskillovanych mentalnych atlétov. Keby zijeme niekde na lazoch tak ok, vodicak je nutnosť a da sa si ho urobiť kedykoľvek ale ak niekto žije v centre tak mi to nepríde pre fungovanie životne dôležité.
ma pri niektorych odpovediach zaujalo, co pisete a ako, automaticky ma napadla spojitost s nadvahou. ci ste vsetky ozaj take stihle a vysportovane. A keby vam tu vsade chlapi pisu ze by vas nechceli ani nahodou.
@anonym_autor netreba sa "urážať" za to, keď má niekto takéto požiadavky na partnera. Veď každému vyhovuje niečo iné.
Inak ja vodičák a auto beriem z praktického hľadiska. Do práce by som síce vedela chodiť mhd (aj som tak dlho chodila), no sú iné situácie, kde auto potrebujem a aj kvôli času iná doprava nie je praktická (do školy 160 km tam a späť, s dcérou na strojček 60 km, väčší nákup, ísť na výlet...). Ak sa niekto zaobíde bez auta a vodičáku, tak je to v poriadku. Ale ja si to už neviem predstaviť a teda aj na partnera mám takú požiadavku. Už ako som písala, čo hľadám, to ponúkam (nebrať doslovne, ja partnera mám, čiže nehľadám). A to platí aj v tomto.
mozno to vyznie povrchne, ale nechcela by som chlapa bez vodicaku. to je taky red flag pre mna. v dnesnej dobe je to jednoducho nutnost.
netuším, ako na toto zareagovať ...chorý svet
Zila som v rodine kde otec nemal vodicak lebo to nepovazoval za dolezite a mama si ho nemohla spravit - vyskusala som si fungovanie rodiny co nemala auto a mna to teda vobec neohurilo. A ano, na zaklade mojich skusenosti, by som naozaj nechcela partnera co nevie soferovat.
Pohŕdam mužmi 25+, ktorí nemajú vodicák. Sú to čudáci a vandráci.
@jankar1995 ináč si normálna ?
Nie, ale ide tu skôr o sposob zivota. Ja som autickar, od kedy mám vodicak, išla som len raz MHD teraz po 20 rokoch. Auto je pre mna sloboda, milujem šoférovanie, pustit si hudbu v ňom je moja psychohygiena a mám rada pekne a silne auta. Manzel robi s autami, preto sa viem dostat lacnejsie k autu, na ktoré by som inak nemala, Resp by mi bolo luto dat za neho toľko penazi. Teraz si dávam robit na zakazku interier, čo nie je lacné a človek, čo nemá vodicak, nejazdí, nemá rad auta, by mi to asi netoleroval.
ktora mate menej ako 55 kilo?
ktora mate menej ako 55 kilo?
@anonym_autor ... My nemáme menej ako 55 kg a ty nemáš vodičák. Chápeme. Ty by si nechcel nás a my teba. A to je úplne v poriadku. Každý máme svoje preferencie, podľa ktorých máme alebo vyberáme partnerov.
To, že teba naše názory seru, je tvoj problém.
@anonym_autor ... My nemáme menej ako 55 kg a ty nemáš vodičák. Chápeme. Ty by si nechcel nás a my teba. A to je úplne v poriadku. Každý máme svoje preferencie, podľa ktorých máme alebo vyberáme partnerov.
To, že teba naše názory seru, je tvoj problém.
@anonym_2e1da6 a preco nemas menej ako 55?
@lusilla teda podla tvojej teorie , ludia co nemaju vodicak su na nizsej urovni, s obmedzenou ci pozbavenou svojpravnostou? to je chore co pises.
@anonym_autor nie, nikde netvrdim ze su nesvojpravny, obmadzeny ci s nissou urovnou. kde to tam pisem. Hovorim ze to je zakladna zrucnost ktoru by mali bezne ludia ovladat a mat. Nie, nie je nikto horsi ked to nevie ale je to podla mna nieco co chyba. Ja som napisala ze sestra ma priatela ktory nesoferuje, mam ho rada, je to fain clovek ale komplikuje mu tu zivot. Tak ako ked mas len zakladnu skolu namiesto maturity, nie si nesvojpravna ked nemas maturitu ani menejcenny clovek ani obmadzenec. Ale ziskat pre neho dobre miesto je podstatne tazsie, takze ano stredna skola je pre mna zaklad co by mal clovek mat.
@anonym_2e1da6 a preco nemas menej ako 55?
@anonym_autor .... Lebo nechcem. Lebo nepotrebujem vyhovovať tvojim kritériám. Ani nikoho kritériám. Sú ženy, ktorým nevodici nevadia. Určite nejakú nájdeš. 😉
Mala som takeho, len ma vyuzival aby som ho vsade vozila. Uz by som takeho nechcela.
@anonym_autor .... Lebo nechcem. Lebo nepotrebujem vyhovovať tvojim kritériám. Ani nikoho kritériám. Sú ženy, ktorým nevodici nevadia. Určite nejakú nájdeš. 😉
@anonym_2e1da6 a nieje tvoja zamerna obezita rovnaka ako ak zamerne niekto nechce soferovat?

Poznám pár mužov čo nemajú vodičák a sú úplne v pohode. Vedia sa bez problémov zariadiť.
Ja nešoférujem lebo nemám kam. U nás je dopravná situácia katastrofálna a o parkovaní ani nehovorim. Cesta autom trvá raz toľko ako pešo. Bicyklom najkratšie. Vsetko mám po ruke žijem v centre ale vodičák mám.
Padol tu názor ze každý má mať vodičák. Za mňa by polovica čo ho má, ho ani mať nemala. Nie každý má mentálnu výbavu na to mať takú zodpovednosť. Auto je zbraň a je kopec psychoidiotov na cestách. Nervaákov agresorov opilcov blbcov.