Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?
Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?
Nechcela. Neviem si predstaviť byť sama bez vodičského preukazu. Možno tak v BA, tam sa extra neoplatí autom jazdiť.
@anonym_autor ak si bude chciet spravit nikdy nie je neskoro. Takisto si ho vie aj zena spravit ked chce
Bez auta ok. Auto sa dá kúpiť.Aj keď nepoznám muža,ktorý si urobí vodičak a potom nesoferuje.To je skôr ženská vlastnosť. Bez vodičáku nie. Chlap bez vodičáku je pre mňa no go.
@anonym_2e1da6 ja poznám. Môj kolega po ťažkej havárii. Nemá vodicak a ani auto. Jazdi mhd.
@anonym_2e1da6 ja poznám. Môj kolega po ťažkej havárii. Nemá vodicak a ani auto. Jazdi mhd.
@anonym_c129eb ... Ok, ak niekto nemá vodičák, lebo mu to zdravotný stav nedovolí, ok, to beriem. Bez debaty.
Ale keď chlap nemá vodičák, lebo je lemravy alebo ľavý si ho spraviť, tak to uz tak ok nie je
Záleží prečo ho nemá, v takej Prahe ti je auto na oštaru.
Ty osobne máš auto aj vodičák?
@anonym_c129eb ... Ok, ak niekto nemá vodičák, lebo mu to zdravotný stav nedovolí, ok, to beriem. Bez debaty.
Ale keď chlap nemá vodičák, lebo je lemravy alebo ľavý si ho spraviť, tak to uz tak ok nie je
@anonym_2e1da6 a čo ženy? Veď sme rovnoprávne s mužmi. Ešte som nezažila diskusiu, že žena nemá vodicak a ani auto či je to ok ?
Nie, nechcela. Keby aj nemal, ale mal ochotu si vodičák spraviť, tak ešte ok. Aj auto sa dá kúpiť. Ale ak to vyslovene nechce, lebo to "nepotrebuje", tak nie. Neviem si predstaviť byť závislá na verejnej doprave a tiež si neviem predstaviť, že by šoférovanie bolo výhradne na mne a nikdy by ma partner nedokázal zastúpiť v prípade potreby.
ak by mal byt v centre bratislavy, kde je auto skor na pritaz, asi by som to prezila... aj ked - nerozumiem, preco by nemal vodicak... aj ked nema auto, vodicak si ma podla mna spravit kazdy kto je plnolety
@anonym_2e1da6 a čo ženy? Veď sme rovnoprávne s mužmi. Ešte som nezažila diskusiu, že žena nemá vodicak a ani auto či je to ok ?
@anonym_c129eb ... U žien si myslím to isté, čo u mužov. Vediet šoférovať, mať vodičák považujem za základný skill, ktorý by mal mať každý jedinec. Samozrejme, ak mu to zdravotný stav dovolí.
poznám niekoľkých čo nemajú, lebo ani nepotrebujú. úplne v pohode chlapi. keď treba jazdia boltom ...
@anonym_c129eb ... U žien si myslím to isté, čo u mužov. Vediet šoférovať, mať vodičák považujem za základný skill, ktorý by mal mať každý jedinec. Samozrejme, ak mu to zdravotný stav dovolí.
@anonym_2e1da6 polovica h tých ktoré do diskusie nápisu, že muž musí mat vodicak ho samé nemajú, alebo ak majú tak neposledy šoférovali na skúške a odvtedy nič. Lebo však frajer partner je zároveň aj ich osobný taxikár a tak to má byt
Ja si neviem predstaviť, že ja by som nemala auto a vodičák, a keď nemá chlap ktorý je zdravý, tak to je obyčajný lúzer, nie nechcela by som ani omylom takého
@anonym_autor ja by som takého nechcela.. ja mám auto aj vodičák..
@anonym_2e1da6 polovica h tých ktoré do diskusie nápisu, že muž musí mat vodicak ho samé nemajú, alebo ak majú tak neposledy šoférovali na skúške a odvtedy nič. Lebo však frajer partner je zároveň aj ich osobný taxikár a tak to má byt
@anonym_c129eb .. tak to je tiež na hanbu.
@anonym_c129eb nemyslím si...
Nie nechcela. Pre mna to nie je muz, co nema vidicak a nejazdi. A ja sama vodicak mam a aktivne jazdim a bez auta si absolutne neviem predstavit fungovat. Inak rovnako beriem aj zeny, ktore nemaju vodicak a nejazdia. Ako uz bolo pisane vyssie, za mna je to jedna zo zakladnych skillov... Jedina vynimka su zeny, ktore su v tomto faky neschopne a nemaju na to, poznam take, aj si ten vodicak urobili, ale jazdit nie su schopne a nejazdia.
@anonym_autor keby chlap povedal, že nechce ženu ktorá nevie variť tak ho tu zožeriete 😂. Toto je to isté
Nie nechcela. Pre mna to nie je muz, co nema vidicak a nejazdi. A ja sama vodicak mam a aktivne jazdim a bez auta si absolutne neviem predstavit fungovat. Inak rovnako beriem aj zeny, ktore nemaju vodicak a nejazdia. Ako uz bolo pisane vyssie, za mna je to jedna zo zakladnych skillov... Jedina vynimka su zeny, ktore su v tomto faky neschopne a nemaju na to, poznam take, aj si ten vodicak urobili, ale jazdit nie su schopne a nejazdia.
@anonym_df2dd9 prečo sú výnimka? Sú len neschopné nič viac
Vodicak mam, ale nejazdim vobec, uz by som ani nevedela. Bojim sa jazdit. Preto by som radsej mala partnera, ktory jazdi. Ale nie je to ore mna podmienkou. Aj tym, ze zijem v Prahe, nie je to tu nutne.
Vy ženy to máte brutálne ťažké, pri koľkých veciach sa musíte rozhodovať či chcete chlapa alebo nie.
Žena sa musí rozhodnúť v týchto veciach:
Má byt alebo dom? ÁNO/NIE
Má chatu? ÁNO/NIE
Má dobrú prácu? ÁNO/NIE
Má auto? ÁNO/NIE
Má vodičák? ÁNO/NIE
Má úspory? ÁNO/NIE
Má investície? ÁNO/NIE
Je vysoký? ÁNO/NIE
Je múdry? ÁNO/NIE
Je pekný? ÁNO/NIE
Je inteligentný? ÁNO/NIE
Má VŠ vzdelanie? ÁNO/NIE
Je rodinne založený? ÁNO/NIE
Má rád detí? ÁNO/NIE
Má rád domáce práce? ÁNO/NIE
Vie variť? ÁNO/NIE
Chodí s kamarátmi na pivo? ÁNO/NIE
Má kamarátky? ÁNO/NIE
Má rád futbal? ÁNO/NIE
Pamätá si dátum narodenia a menín? ÁNO/NIE
Má rád moje kamarátky? ÁNO/NIE
Vychádza dobre s mojou mamou? ÁNO/NIE
Vychádza dobre so svojou mamou? ÁNO/NIE
Je dobrý v posteli? ÁNO/NIE
Chlap sa musí rozhodnúť v týchto veciach:
Páči sa mu tá žena? ÁNO/NIE
Už zase táto diskusia? Zase tu budú ľudia po sebe nadávať, že aký je kto lúzer, untermensch a neviem čo ešte. Keď niekto nejazdí, tak ok, nemusím s ním byť, ale nebudem mu za to nadávať.
@anonym_autor keby chlap povedal, že nechce ženu ktorá nevie variť tak ho tu zožeriete 😂. Toto je to isté
@lenka13332 ale veď každý má svoje preferencie pri výbere partnera. Takže je to úplne v poriadku.
Inak to, že niekoho varenie nebaví (ano mňa napr.), neznamená, že neviem variť. Varím, aby sme mali čo jesť. Ale je divné ak žena variť vôbec nevie.
No dobre, a keby ste kazda jedna chlap. chceli by ste zenu ktora ma viac ako 55 kilo? ja ani nahodou. ved to je hrozne.
No dobre, a keby ste kazda jedna chlap. chceli by ste zenu ktora ma viac ako 55 kilo? ja ani nahodou. ved to je hrozne.
@anonym_autor a má nejakú diagnózu, pre ktorú nemá vodičský?
Vy ženy to máte brutálne ťažké, pri koľkých veciach sa musíte rozhodovať či chcete chlapa alebo nie.
Žena sa musí rozhodnúť v týchto veciach:
Má byt alebo dom? ÁNO/NIE
Má chatu? ÁNO/NIE
Má dobrú prácu? ÁNO/NIE
Má auto? ÁNO/NIE
Má vodičák? ÁNO/NIE
Má úspory? ÁNO/NIE
Má investície? ÁNO/NIE
Je vysoký? ÁNO/NIE
Je múdry? ÁNO/NIE
Je pekný? ÁNO/NIE
Je inteligentný? ÁNO/NIE
Má VŠ vzdelanie? ÁNO/NIE
Je rodinne založený? ÁNO/NIE
Má rád detí? ÁNO/NIE
Má rád domáce práce? ÁNO/NIE
Vie variť? ÁNO/NIE
Chodí s kamarátmi na pivo? ÁNO/NIE
Má kamarátky? ÁNO/NIE
Má rád futbal? ÁNO/NIE
Pamätá si dátum narodenia a menín? ÁNO/NIE
Má rád moje kamarátky? ÁNO/NIE
Vychádza dobre s mojou mamou? ÁNO/NIE
Vychádza dobre so svojou mamou? ÁNO/NIE
Je dobrý v posteli? ÁNO/NIE
Chlap sa musí rozhodnúť v týchto veciach:
Páči sa mu tá žena? ÁNO/NIE
@sevrin asi nadsázka, ale vôbec to tak nie je. Ten zoznam je oveľa kratší, ale zhrnula by som to takto: čo očakávam, to aj ponúkam. Teda okrem 1 veci (mám dieťa a partnera s dieťaťom by som nechcela).
@lenka13332 ale veď každý má svoje preferencie pri výbere partnera. Takže je to úplne v poriadku.
Inak to, že niekoho varenie nebaví (ano mňa napr.), neznamená, že neviem variť. Varím, aby sme mali čo jesť. Ale je divné ak žena variť vôbec nevie.
@huxy Ono je jedná vec mať preferencie a druhá je niekomu tu nadávať do neviem čoho. Čo je asi ten hlavný kameň úrazu. Nie to, že ženy chcú praktickosť.
@anonym_autor no ja keď som mala 55 kg, tak som bola veľmi chudá, bez zadku... Samozrejme závisí aj od výšky. Teraz mám podstatne viac kg a tučná nie som. Takže kľudne.

Bez auta ok. Auto sa dá kúpiť.Aj keď nepoznám muža,ktorý si urobí vodičak a potom nesoferuje.To je skôr ženská vlastnosť. Bez vodičáku nie. Chlap bez vodičáku je pre mňa no go.