Chceli by ste chlapa bez auta a vodičského preukazu?
Dobre rano. Dievcata, chceli by ste chlapa ktory nema ani auto ani vodicak? Je to podla vas normalka?
@anonym_autor trafena hus zagagala. A preco si nespravis vodicak? Vsak si to daj ako novorocne predsavzatie
@anonym_d37b17 preco ty, nemas menej ako 55 kilo?
@anonym_2e1da6 a nieje tvoja zamerna obezita rovnaka ako ak zamerne niekto nechce soferovat?
@anonym_autor tak ty sa urážaš, ze niekto nechce chlapa bez auta. A následne urážaš ženy, čo nemajú pod 55 kg, že sú zámerne obézne? A že potom kto je tu nenormálny...
@anonym_2e1da6 a nieje tvoja zamerna obezita rovnaka ako ak zamerne niekto nechce soferovat?
@anonym_autor .... Pozri. Otázka bola, že či by sme chceli chlapa, čo nemá auto a vodičák. Odpovede sú jasné. Či sa ti to páči, alebo nie, svoje polovičky a potencionálnych otcov našich detí si vyberáme aj podľa toho, ako je u koho jasné, čo dokáže. Lebo gény sú geny.A pre mňa chlap, ktorý je lenivý a neschopný šoférovať stráca všetok šarm. Takisto ako ten, čo pije alkohol a má dve ruky ľavé.
Môžeš tu rozputavat vášne, koľko chces. Väčšina žien na túto otázku odpovie rovnako ako ja.
poznam kopu párov bez auta a sú štastní, kdo toto rieši a odmietne kvôli tomu lásku tak nebude dobrým partnerom, a vodičak sa vždy da sa spravit aj v buducnosti, to že ho momentalne nemá neznamena že ho nebude mat celý život
@anonym_d37b17 preco ty, nemas menej ako 55 kilo?
@anonym_autor ja na to aky mam vek a kolko mam deti vypadam velmi dobre. A dokonca mam aj VP a soferujem. Mozes povedat ty to iste? A ak mas 20r budes moct povedat to iste o 10-20-30r?
@anonym_autor .... Pozri. Otázka bola, že či by sme chceli chlapa, čo nemá auto a vodičák. Odpovede sú jasné. Či sa ti to páči, alebo nie, svoje polovičky a potencionálnych otcov našich detí si vyberáme aj podľa toho, ako je u koho jasné, čo dokáže. Lebo gény sú geny.A pre mňa chlap, ktorý je lenivý a neschopný šoférovať stráca všetok šarm. Takisto ako ten, čo pije alkohol a má dve ruky ľavé.
Môžeš tu rozputavat vášne, koľko chces. Väčšina žien na túto otázku odpovie rovnako ako ja.
@anonym_2e1da6 pre mna napriklad zena ktora je leniva chodit do fitka ma u mna stopku. Pribera a pribera. Tiez riesim primarne to aby bola zena pre mna zaujimava, a ak vizualne nieje, nema u mna miesto. Môžeš tu rozputavat vášne, koľko chces. Väčšina mužov na túto otázku odpovie rovnako ako ja.
@anonym_2e1da6 pre mna napriklad zena ktora je leniva chodit do fitka ma u mna stopku. Pribera a pribera. Tiez riesim primarne to aby bola zena pre mna zaujimava, a ak vizualne nieje, nema u mna miesto. Môžeš tu rozputavat vášne, koľko chces. Väčšina mužov na túto otázku odpovie rovnako ako ja.
@anonym_autor ... Ok. Ja sa s tebou však nemienim hádať. Je tvoj názor, postoj a nikto ti ho neberie. Veľa šťastia pri hľadaní
Pohŕdam mužmi 25+, ktorí nemajú vodicák. Sú to čudáci a vandráci.
@jankar1995 ženy? Tie sú ok? Tými nepohŕdaš? Však sme rovnocenne
@anonym_autor ja na to aky mam vek a kolko mam deti vypadam velmi dobre. A dokonca mam aj VP a soferujem. Mozes povedat ty to iste? A ak mas 20r budes moct povedat to iste o 10-20-30r?
@anonym_d37b17 mam 27 a zavodne robim seniorsku atletiku. konkretizovat netreba, no vo fitku travim denne 2-3 hodky.
ma pri niektorych odpovediach zaujalo, co pisete a ako, automaticky ma napadla spojitost s nadvahou. ci ste vsetky ozaj take stihle a vysportovane. A keby vam tu vsade chlapi pisu ze by vas nechceli ani nahodou.
@anonym_autor nie nemam nadvahu a ani manzel nema, sportujeme obaja a dokonca spolu, dbame o svoj zdravotny stav a spravame sa zodpovedne voci sebe aj voci detom. K sportu vedieme rovnako aj deti a rovnako zabezpecim aby si kazde nase dieta spravilo vodicsky preukaz ci to je dievca ci chlapec. Soferujeme obaja uplne rovnako, ked ideme na dovolenku striedame sa, niekedy soferuje manzel celu cestu lebo vie, ze ja som dva dni balila do noci veci pre 5 ludi a on vtedy spal a je oddychnuty. Ja, rovnako ako manzel natankujem, doplnim vodu do ostrekovacov, chaldiacu kvapalinu, skontrolujem si auto pred dlhsou cestou (ano aj olej, aj lekarnicku a vesty), ja rovnako ako manzel chodim s autom do servisu, nosim vyvazit gumy pred prezutim a ano prezuvame spolu. Viem aky druh gum mame na autach, kedy maju koniec stk a ek (to viem lepsie ako manzel lebo to riesim viac) viem kedy nam konci poistka a aj dialnicna, vsetko rovnako. Nie moj muz nemoze povedat ze jeho zena nema sajnu o tomto lebo je to muzska zalezitost. Staci tak?
@anonym_autor takže si si sem prišiel len riešiť svoje komplexy? Ja si však myslím, že žiadna normálna žena a hlavne štíhla sexica, nezakopne o chlapa s takýmito názormi.
V úvode sa pýtaš na 1 vec, ktorá teba škrie a potom to otočíš proti všetkým ženám, čo nemajú pod 55 kg. Žena s takou váhou a výškou cca 170 cm, je vychrtlina.
@anonym_autor takže si si sem prišiel len riešiť svoje komplexy? Ja si však myslím, že žiadna normálna žena a hlavne štíhla sexica, nezakopne o chlapa s takýmito názormi.
V úvode sa pýtaš na 1 vec, ktorá teba škrie a potom to otočíš proti všetkým ženám, čo nemajú pod 55 kg. Žena s takou váhou a výškou cca 170 cm, je vychrtlina.
@anonym_436d72 preco nemas ty 55 kilo? odpovedz a potom pochopis.
Nie, nechcela, lebo ja nesoferujem a auto potrebujeme, hoci byvame v BA, no presuvame sa na stredne Slovensko.
@anonym_autor nevieš čítať s porozumením? Lebo pri svojej výške a váhe som bola vychrtlina. A na svoj vek vyzerám dobre. Pre mna je dôležité, že sa páčim svojmu chlapovi a že som spokojná sama so sebou. Ja komplexy nemám.
Mne by to bolo uplne jedno. Manzel vodicak ma a aj tak soferujem stale ja, lebo mam silnu kinetozu a soferovanie zboznujem, tak by ma to skor obmedzovalo, keby ma nechcel pustit za volant 🙂
@anonym_autor nevieš čítať s porozumením? Lebo pri svojej výške a váhe som bola vychrtlina. A na svoj vek vyzerám dobre. Pre mna je dôležité, že sa páčim svojmu chlapovi a že som spokojná sama so sebou. Ja komplexy nemám.
@anonym_436d72 no super, a ako si prisla na toze ja sa nikomu nepacim? mam 4 roky manzelku a dve deti.
@anonym_autor a ty asi nechapes, ze okrem toho ze tvrdnes 3h denne vo fitku by si mohol robit aj nieco ine, napr urobit si VP. Btw ako vies, ze ti co maju vodicak nechodia do fitka? Ja chodim aj do fitka aj mm, aj deti a este aj soferovat stihame 😂😂😂😂😂
Vodičak sa robí zarovno s maturitou resp.v tom veku.A to hlasal môj otec už pred 50 rokmi.Dokonca ho zaplatil budúcej neveste.ked išla do rodiny.Nam detom samozrejme tiež.Takze pre mna je clovek bez vodičáku skoro ako bez ruky😜
@anonym_autor mam takeho a je mi to uplne jedno, ze nema vodicak. A poznam viacerych bez. Ja mam a nesoferujem, nebavi ma to, nudi ma to, mam rada ak po ceste sa viem venovat praci, citat knihu, na dlhsej ceste spat, co za volantom tazko. Realne roky som nesedela za volantom a absolutne mi to nechyba ani sa necitim nijak obmedzovana.
@anonym_autor a ty asi nechapes, ze okrem toho ze tvrdnes 3h denne vo fitku by si mohol robit aj nieco ine, napr urobit si VP. Btw ako vies, ze ti co maju vodicak nechodia do fitka? Ja chodim aj do fitka aj mm, aj deti a este aj soferovat stihame 😂😂😂😂😂
@anonym_d37b17 ale chapem, chapem. Povodna debata je o VP ale nik mi neodpovedal preco nema 55 kilo a menej. ak niekto odpovie pochopite
@anonym_436d72 no super, a ako si prisla na toze ja sa nikomu nepacim? mam 4 roky manzelku a dve deti.
@anonym_autor nezvyknem urážať ľudí, ale ty asi máš nejaký vážny problém. Kde píšem, že sa ty nikomu nepáčiš? TY máš komplex a sem si sa prišiel len vybúriť. Tak si rieš svoj komplex (vodičák) a nenavážaj sa do normálnych žien
@anonym_d37b17 ale chapem, chapem. Povodna debata je o VP ale nik mi neodpovedal preco nema 55 kilo a menej. ak niekto odpovie pochopite
@anonym_autor odpovedali sme mnohé na tvoju stupídnu otázku. To, že ty tie odpovede nevieš spracovať, je ale len tvoj problém.
No dobre, a keby ste kazda jedna chlap. chceli by ste zenu ktora ma viac ako 55 kilo? ja ani nahodou. ved to je hrozne.
@anonym_autor áno, 55 kg je hrozná váha, odfúkol by ma vietor. Vyzerala som ako anorektička a s tou hmotnosťou by si ma manžel ani nevšimol.
Síce má vodičský kvôli práci, ale auto nemáme. Všetko máme dostupné s MHD a keď treba, použijeme serióznu taxislužbu. A žijeme.
Sú aj iné hodnoty ako pominuteľná hmotnosť, krása, nové auto a iné povrchnosti.
Inak podobná diskusia tu bola pred pár mesiacmi. Načo zas?
@anonym_autor za to že ty nemáš vodičák, nemusíš si tu liečiť mindráky na ženách ktoré nechodia do fitka. Je to prízemné.
@anonym_autor za to že ty nemáš vodičák, nemusíš si tu liečiť mindráky na ženách ktoré nechodia do fitka. Je to prízemné.
@anonym_db437e a co konkretne je prirodzene?
Hej normálna vec
Prečo práve kvôli tomu by som nemala takého chcieť?
@anonym_autor Prečo nie, keď má služobné aj so šoférom?😀

ktora mate menej ako 55 kilo?
@anonym_autor trafena hus zagagala. A preco si nespravis vodicak? Vsak si to daj ako novorocne predsavzatie