icon

Chcem chlapa, ale nechce sa mi zoznamovať

27. apr 2025

Chcem chlapa, ale nechce sa mi zoznamovať. Nechce sa mi testovať chlapov na zoznamke, aj tak sa mi vždy niečo na nejakom nepáči. A vlastne je to tak na diaľku, žiadne city nemám k nim a potom sa stretávať. Je to divne. Nepíšte mi, ze sa zoznamim v reálnom živote. Za celý život sa to nestalo. Potrebujem zvýšiť počet možností. 😁To si mam dohodnúť 20 rande alebo ako vyberať?

Strana
z2
autor
27. apr 2025
@gemerka17

Autorka, ale ono to tak väčšinou je, že menej atraktívny muž sa venoval škole, vzdelávaniu, podnikaniu a v tej hlave niečo má. Takýto muž ti hneď nezdrhne za ďalšou. Ten krásny chlap sa venoval svojmu vzhľadu a nejak sa pozabudol v iných oblastiach, v hlave prievan a cieľ je striedať ženu za ženou. Musíš si vytvoriť priority. Je pekné že chceš vzdelaného, úspešného, krásneho muža ale na to musíš mat aj ty predpoklady takého uloviť a udržať si ho.

@gemerka17 mam na to predpoklady, mam sudnost, som vzdelaná, samostatná, vzhladovo priemer - pracujem na sebe. Zaujala som presne takého akého som chcela, a súhlasil aj s nekonečným písaním kým sa rozhodnem stretnúť 😀 ci bude chémia naživo sa uvidí. Zatiaľ nevidím v ničom problém a to sme preberali témy dosť do hĺbky.

autor
27. apr 2025
@iv007

Ja by som mohla napisat knihu o zoznamovani a randeni. Uvediem ta do reality dnesnej doby. Mam mnozstvo aktivit ako fitko, jazykovku, robim s klientmi kde sa zomelie plno muzov a napriek tomu mat s niekym match je naozaj tazke. Doba nepraje hlbsim vztahom, kazdy chce len sex a obcasne stretka, hlavne sa neviazat. Cest vynimkam, avsak tieto vynimky uz su v manzelstvach a maju zalozene rodiny. Mala som kedysi aj zoznamky a neskutocne ma to frustrovalo.. Drzim ti palce.

@iv007 viem ako to je. Ďakujem 🙂
No ved práve že viem ako to je, match mam len s týmto jedným. Keď to neklapne tak budeme v prdeli obaja si myslím 😂

earlgrey
27. apr 2025
@milos81

@gemerka17 že "uloviť" 😂 podľa mňa sú ženy pasívne, čakajú čo príde
@autorka tiež by som chcel stretnúť ženu, čo to myslí vážne, bude sa mi páčiť a bude hľadať city, no a rovnako sa budem páčiť ja jej, vždy sa to niekde pokazí...

@milos81 Daj príklady, kde sa to môže pokaziť..

autor
27. apr 2025
@earlgrey

@autorka
Joooj tak to už máš vek na to, aby si si nenahovárala, že keď sa stretnes s viacerými za mesiac, tak si ľahká žena 😂 nekecaaaaaj...ja mam 38 a za ten čas, čo som bola sama, som sa stretla s veľa mužmi a čo? 😂 veď ináč mužov nespoznáš a podľa písania nevyselektuješ, ver mi...napísať ti môžem aj ja kadečo....choď na kávu, drink, prechádzku...kino nie, tam sa veľa kecať nedá...a ak si nesadnete, dovidenia..žiadne očakávania...nič...proste si daj do hlavy, že nemáš čo stratiť...môžeš len a len získať.. a posledná rada na záver...nechoď do rovnakej kaviarne s rôznými mužmi 🤣🤣🤣

@earlgrey 😂

zuzanita1609
27. apr 2025

Ale zasa,to zoznamovanie, spoznávanie,randenie bolo to najkrajšie v začiatkoch,či sa mýlim? Mňa to napríklad bavilo, spoznávať niekoho o koho som mala záujem a bol záujem o mňa. Tie také flirtujuce pohľady, úsmevy, dotyky, prvá pusa , motýle v bruchu,srdce ako zvon. Je krásny aj dlhodobý vrúcny vzťah,kde si už ľudia dôverujú, poznajú,majú niečo vybudované spolu,ale predsa len,tie zoznamovačky a schôdzky mali niečo do seba ☺️.

done
27. apr 2025

veď len takého, čo ti bude sympatický, nie všetkých 😉

milos81
27. apr 2025
@earlgrey

@milos81 Daj príklady, kde sa to môže pokaziť..

@earlgrey očakávania dotyčnej sú výrazne odlišné; na stretnutí je obojstranné ticho aj keď pri písaní to bolo super; dotyčnej na stretnutí v kuse zvoní alebo pípa telefón na ktorý reaguje a smeje sa pritom no a cítim sa akoby navyše; na stretnutí z nej vypadne, že miluje svojho partnera ale ten nechce deti, tak hľadá niekoho, kto jej s tým pomôže, aby mohla povedať že je jeho a množstvo iných "skvelých" príhod
Ale aj z mojej strany sa to občas pokazilo, keď sa mi dotyčná až tak úplne nejavila ako tá s ktorou by som si vedel predstaviť vzťah, ale o tom to je, stretnúť sa a zistiť to, no nie ?

earlgrey
27. apr 2025
@milos81

@earlgrey očakávania dotyčnej sú výrazne odlišné; na stretnutí je obojstranné ticho aj keď pri písaní to bolo super; dotyčnej na stretnutí v kuse zvoní alebo pípa telefón na ktorý reaguje a smeje sa pritom no a cítim sa akoby navyše; na stretnutí z nej vypadne, že miluje svojho partnera ale ten nechce deti, tak hľadá niekoho, kto jej s tým pomôže, aby mohla povedať že je jeho a množstvo iných "skvelých" príhod
Ale aj z mojej strany sa to občas pokazilo, keď sa mi dotyčná až tak úplne nejavila ako tá s ktorou by som si vedel predstaviť vzťah, ale o tom to je, stretnúť sa a zistiť to, no nie ?

@milos81 Presne tak...ináč dotyčného človeka nespoznáš...lebo ako som spomínala autorke...napísať ti môžem kadečo, aj fotky si milión filtrami poslať...preto, keď idem na stretnutie...nemám žiadne ale absolútne žiadne očakávania...vieš koľko magorov som spoznala ja? 🤣 veľa...ale na druhej strane som spoznala aj príjemných mužov...len neprebehla iskra...a to som hanblivá, stresujem vždy pred stretnutím, pol dňa presedím na záchode 🤣🤣🤣 ale idem do toho...lebo ináč nikdy nikoho nespoznáš....ten speed dating by som vyskúšala...ty nie? 😄

mantilka
27. apr 2025

Tak napíš rovno do inzerátu že nerada píšeš a nech napíšu rovno len tí, čo chcú ihneď stretko.
Neviem ako to teraz funguje, ja som 15 rokov vo vzťahu/manželstve...ale jedine tak odradis "spisovateľov"😆.

danica2711
28. apr 2025

ani zoznamka, ani reálny život... tak si ho skús objednať v e-shope, do 30 dní ho môžeš aj vrátiť

milos81
28. apr 2025
@danica2711

ani zoznamka, ani reálny život... tak si ho skús objednať v e-shope, do 30 dní ho môžeš aj vrátiť

@danica2711 vezme ho na dovolenku, urobí na ňom defekt a bez udania dôvodu ho do 14 dní vráti v pôvodnom obale, dobrá taktika 😂

milos81
28. apr 2025
@earlgrey

@milos81 Presne tak...ináč dotyčného človeka nespoznáš...lebo ako som spomínala autorke...napísať ti môžem kadečo, aj fotky si milión filtrami poslať...preto, keď idem na stretnutie...nemám žiadne ale absolútne žiadne očakávania...vieš koľko magorov som spoznala ja? 🤣 veľa...ale na druhej strane som spoznala aj príjemných mužov...len neprebehla iskra...a to som hanblivá, stresujem vždy pred stretnutím, pol dňa presedím na záchode 🤣🤣🤣 ale idem do toho...lebo ináč nikdy nikoho nespoznáš....ten speed dating by som vyskúšala...ty nie? 😄

@earlgrey na záchode kvôli stretnutiu nesedávam, no a tiež som stretol fajn ženy, ako vravíš, len bez tej iskry no, ale na druhej strane dalo by sa povedať, že už som to vlastne tak trochu zabalil, ale ak má čosi prísť, budem rád, nebránim sa. Na speeddatingoch som bol 2x, nič z toho, teda okrem minutých peňazí no ..

niekto2hy
28. apr 2025
milos81
28. apr 2025
@niekto2hy

@niekto2hy 😂🤦‍♂️
Tu je k tomu možno nápoveda:

https://www.youtube.com/watch?v=EvUsHdDRKn8
earlgrey
28. apr 2025
@milos81

@earlgrey na záchode kvôli stretnutiu nesedávam, no a tiež som stretol fajn ženy, ako vravíš, len bez tej iskry no, ale na druhej strane dalo by sa povedať, že už som to vlastne tak trochu zabalil, ale ak má čosi prísť, budem rád, nebránim sa. Na speeddatingoch som bol 2x, nič z toho, teda okrem minutých peňazí no ..

@milos81 No tak si na tom lepšie ako ja 🤣 resp. čo som tým chcela povedať, že aj napriek mojej hanblivosti a sedávaniu na záchode pol dňa, som sa stretla s mužmi a neľutujem 🤣 veď to je aká sranda...nikdy nevieš kto je na druhej strane...a je mi jedno, či si ľudia o mne pomyslia, že ma videli každý týždeň s iným mužom...a čo také zlé bolo na speed datingu? podelíš sa o skúsenosť?

danica2711
28. apr 2025
@milos81

@danica2711 vezme ho na dovolenku, urobí na ňom defekt a bez udania dôvodu ho do 14 dní vráti v pôvodnom obale, dobrá taktika 😂

@milos81 no, radšej by mal byť nepoškodený, inak jej ho vrátia a ostane jej nafurt...

kaki3
28. apr 2025

Tiez by som mozno zacala hladat tam, kde ma to bavi. Pretoze to ze protiklady sa pritahuju je riadna kravina 😂

zuzanita1609
28. apr 2025
@kaki3

Tiez by som mozno zacala hladat tam, kde ma to bavi. Pretoze to ze protiklady sa pritahuju je riadna kravina 😂

@kaki3 je to pravda, protiklady sa nepriťahujú,možno iba vo fyzike a chémii. Nemám jeho rozum, niekedy som hlúpa,vygumovaná,nie som ani Venuša, guľatá,ružovohnedá,bez života,ale som tá,s ktorou žije vyše 3r a vôbec by mi nenapadlo,že moje otázky, názory budem riešiť na modrom koňovi.Na tieto veci, otázky mám mamu,aj jeho mamu, hlavne jeho. Ale,nechcem nič pokaziť,ak si ma chce vážne vziať bez toho,aby musel. Pretože, povedzme si úprimne, ktorý chlap rieši veci, keď netreba, hlavne citové,aj keď dôležité?

milos81
28. apr 2025
@earlgrey

@milos81 No tak si na tom lepšie ako ja 🤣 resp. čo som tým chcela povedať, že aj napriek mojej hanblivosti a sedávaniu na záchode pol dňa, som sa stretla s mužmi a neľutujem 🤣 veď to je aká sranda...nikdy nevieš kto je na druhej strane...a je mi jedno, či si ľudia o mne pomyslia, že ma videli každý týždeň s iným mužom...a čo také zlé bolo na speed datingu? podelíš sa o skúsenosť?

@earlgrey nepovedal by som ze zle, urcite sa najdu zeny, ktore tam cosi nasli. Celkovo je to dost vycerpavajuce, ak ti to mam popisat, tak zeny sedia, kazda za nejakym stolom, zvacsa ich byva 15-17, (to vies, ryza), no a muzi chodia od stola k stolu, pri kazdej zene sa muzi zdrzia do gongu, ci zvonceka, vraj to ma byt 4 minuty, no obcas to bolo aj viac ako 10, kedze organizatori su tiez len ludia a kecaju a obcas aj popijaju medzitym. No a potom mas aplikaciu, kde su vsetci ocislovani a s krstnymi menami, problem bol, ze cisla zien v aplikacii, nesedeli s cislom stola u zeny, no a muzi hoci aj v aplikacii mali cisla, nedostali sme fyzicky ziadne, takze zeny to akosi nemali ako podla cisiel sparovat. Velke minus toho je, ze od nejakej 10tky ked sa stale pytas to iste, dostavas podobne odpovede, aj tak ide vlastne len o sympatie, uz pomaly nie ze stahujes rolety, ale aj zatvaras okenice, co sa ocneho kontaktu tyka, pretoze je to dost vycerpavajuce. Samozrejme, medzi stolami nie je cas hladat tam nejaku zenu v aplikacii podla fotky a davat jej like, takze muzi sa prestriedaju pri kazdom stole, pridu nakoniec, no a v bratislave boli aj nejake zoznamovacie hry potom a afterka, kde prisli aj ludia co sa datingu nezucastnili, v trnave nebolo nic. Na dalsi den organizator oznami mailom zucastnenym ich zhody, vidis to v tej ich webovej aplikacii, no a ked mas zhodu, mozes s nou pisat. Ak si pekna zena, no a ucastnikov bolo 17 parov, tak mas 17 zhod a mozes si vybrat komu budes pisat, ostatni maju smolu, takze ak je tam povedzme 7 zien ktore sa muzom pacia, no a 10 ktore moc nie, je dost pravdepodobne, ze najmenej 10 muzov nedostane nijaku odpoved aj ked mali zhodu, kedze zeny si pisu s viacerymi a mozno s rovnakymi, no muzi so ziadnou, ved podobne ako tinder, len v mensom...

earlgrey
28. apr 2025
@milos81

@earlgrey nepovedal by som ze zle, urcite sa najdu zeny, ktore tam cosi nasli. Celkovo je to dost vycerpavajuce, ak ti to mam popisat, tak zeny sedia, kazda za nejakym stolom, zvacsa ich byva 15-17, (to vies, ryza), no a muzi chodia od stola k stolu, pri kazdej zene sa muzi zdrzia do gongu, ci zvonceka, vraj to ma byt 4 minuty, no obcas to bolo aj viac ako 10, kedze organizatori su tiez len ludia a kecaju a obcas aj popijaju medzitym. No a potom mas aplikaciu, kde su vsetci ocislovani a s krstnymi menami, problem bol, ze cisla zien v aplikacii, nesedeli s cislom stola u zeny, no a muzi hoci aj v aplikacii mali cisla, nedostali sme fyzicky ziadne, takze zeny to akosi nemali ako podla cisiel sparovat. Velke minus toho je, ze od nejakej 10tky ked sa stale pytas to iste, dostavas podobne odpovede, aj tak ide vlastne len o sympatie, uz pomaly nie ze stahujes rolety, ale aj zatvaras okenice, co sa ocneho kontaktu tyka, pretoze je to dost vycerpavajuce. Samozrejme, medzi stolami nie je cas hladat tam nejaku zenu v aplikacii podla fotky a davat jej like, takze muzi sa prestriedaju pri kazdom stole, pridu nakoniec, no a v bratislave boli aj nejake zoznamovacie hry potom a afterka, kde prisli aj ludia co sa datingu nezucastnili, v trnave nebolo nic. Na dalsi den organizator oznami mailom zucastnenym ich zhody, vidis to v tej ich webovej aplikacii, no a ked mas zhodu, mozes s nou pisat. Ak si pekna zena, no a ucastnikov bolo 17 parov, tak mas 17 zhod a mozes si vybrat komu budes pisat, ostatni maju smolu, takze ak je tam povedzme 7 zien ktore sa muzom pacia, no a 10 ktore moc nie, je dost pravdepodobne, ze najmenej 10 muzov nedostane nijaku odpoved aj ked mali zhodu, kedze zeny si pisu s viacerymi a mozno s rovnakymi, no muzi so ziadnou, ved podobne ako tinder, len v mensom...

@milos81 Jasné, chápem...no to by ma asi nebavilo 🤣 a to by som nie že pol dňa presedela na záchode, ale možno týždeň 🤣🤣🤣 tak nič...toto nie je pre mňa...ale ďakujem za takéto rozsiahle zhrnutie tvojej skúsenosti 😉

milos81
29. apr 2025
@earlgrey

@milos81 Jasné, chápem...no to by ma asi nebavilo 🤣 a to by som nie že pol dňa presedela na záchode, ale možno týždeň 🤣🤣🤣 tak nič...toto nie je pre mňa...ale ďakujem za takéto rozsiahle zhrnutie tvojej skúsenosti 😉

@earlgrey celé je to v takej uvoľnenej atmosfére, len po istom čase, teda po niekoľkých prestriedaniach prestaneš vnímať očný kontakt, nie je to ako keď kdesi na ulici či v autobuse pozeráš niekomu cez oči do duše, je tam aj jedna či dve krátke prestávky a chabé občerstvenie, ale toto nie je až tak zlé, horšie je možno na druhý deň to, ak si si myslela, že bude zhoda s niekým, s kým si si rozumela a nakoniec nič...

earlgrey
29. apr 2025
@milos81

@earlgrey celé je to v takej uvoľnenej atmosfére, len po istom čase, teda po niekoľkých prestriedaniach prestaneš vnímať očný kontakt, nie je to ako keď kdesi na ulici či v autobuse pozeráš niekomu cez oči do duše, je tam aj jedna či dve krátke prestávky a chabé občerstvenie, ale toto nie je až tak zlé, horšie je možno na druhý deň to, ak si si myslela, že bude zhoda s niekým, s kým si si rozumela a nakoniec nič...

@milos81 No vieš, ja nemám nikdy očakávania...a to prizvukujem aj dotyčným osobám...nech nelietajú v oblakoch, držia sa nohami na zemi a hlavne sú sami sebou...ak preskočí iskra ok, ak nepreskočí...ide sa ďalej...

morpheuss
29. apr 2025

Hmm... viete, čo by bolo super? Speed dating, ale taký, že namiesto 4 minút rozprávania, sa 4 minúty musí šukať 🙏

earlgrey
29. apr 2025
@morpheuss

Hmm... viete, čo by bolo super? Speed dating, ale taký, že namiesto 4 minút rozprávania, sa 4 minúty musí šukať 🙏

@morpheuss 🤣🤣🤣 tebe by stačili 4 minúty? 🤣 dedooo neroooob 🤣

morpheuss
29. apr 2025
@earlgrey

@morpheuss 🤣🤣🤣 tebe by stačili 4 minúty? 🤣 dedooo neroooob 🤣

@earlgrey Vieš, že nestačí, ale rátaj, že je tam 15-17 účastníkov... to je viac ako hodina... a s kým získaš zhodu, s tým to potom môžeš dokončiť

earlgrey
29. apr 2025
@morpheuss

@earlgrey Vieš, že nestačí, ale rátaj, že je tam 15-17 účastníkov... to je viac ako hodina... a s kým získaš zhodu, s tým to potom môžeš dokončiť

@morpheuss 🤣🤣🤣 hej rovno si daj grupák...

pauli222
10. máj 2025

Máš 41, muži vo veku +/-5r už majú svoje rodiny alebo nemajú nič a asi ani mať už nebudu,nie vzdy to ide... ono už takto s vyšším vekom to nie je nič podľa mňa na odpadnutie, vacsina ma svoje vady, kompromisy alebo zmeny z lasky tazko ocakavat.. odpadava sa v mladšom veku, kedy je človek ešte asi naivný.. Keď si spomeniem na Tinder randíčka, chce sa mi veľmi smiať..a tie kúsky, čo tam boli pred rokmi tam ešte stále asi sú..vieme prečo..
Ber alebo nechaj tak.. 20 rande za mesiac min a bud to vzdaš alebo niekoho nájdeš.. Alebo staviť teda na tu top kartu a najprisnejsi výber.. Hodina osobného kontaktu je vždy lepšia ako vypisovacky do zblbnutia..bud to tam je, alebo nie..pravdaže praktické otázky sa môžu predtým zodpovedať...veď asi nemá význam sa stretat s niekym, kde nič nedáva zmysel hneď na začiatku..

Strana
z2