Chcem mať len pekné kamarátky
Je to choré, ak chcem mať len pekne kamarátky? 🤣🤣🤣 podotýkam, že na ženy nie som. 🤣🤣🤣🤣
Zaujmave, raz som poznal jednu, co zasa chcela mat len skaredsie kamaratky. Tiez sa mi to zdalo trocha divne 🙂
Si ty krajsia od nich? Ak ano, je to v poriadku. Musis vynikat nech by bolo co by bolo. Aspon v tej krase, ked uz nicim inym to nejde.
Zaujmave, raz som poznal jednu, co zasa chcela mat len skaredsie kamaratky. Tiez sa mi to zdalo trocha divne 🙂
@bystrozraky chcela byť oproti nim krajšia haha poznala som tiež takú
Tak za mna je to povrchne… ale krasa, je velmi velmi subjektivna vec ✌🏻
Myslím, že ak by som bola škaredá, tak by som nechcela len pekne kamošky, či ? 🤣🤣🤣🤣
Ja si vyberam len škaredé aby som bola ja ta najkrajšia😀😀😀....robím si srandu....
To či sú pekné alebo škaredé nie je tak dôležité, ako to či sa viete dopĺňať, pomáhať si a mať podobné záujmy.
Moja babka hovorila,že čo z toho,keď je hrniec pekný,ale prázdny....takže asi tak....
Mozte sa jej kludne vysmievat, mozte si o sebe mysliet ze ste nepovrchni nadludia- ale podobni ludia maju k sebe afinitu. Staci si vsimat zeny co kocikuju - pekne zenske spolu, tlstosky spolu. Jasne, su anomalie, ale obecne to tak proste je. Pekni ludia sa obklopuju peknymi ludmi a robia to podvedome. Nie je na tom nic povrchne. Ked je clovek vizualne podobny - je vacsia sanca ze budete mat viac spolocnych tem a problemov.
@nyusika hej, pretoze pri tych atraktivnych si chlap povie, ze je to nanho privysoka liga 🙂 takto vznika u priemernych zien iluzia, ze to prave oni su tych top 5% a o to su priebercivejsie :P
@zelenina1 ja som bola na vinobraní a vedľa nás tam popíjali dvaja fešáci..
Kecalo sa pri jednom stolíku na stojáka a ten jeden už 10 min hustil do toho druhého, aby išli za tlstými..
Stále ho prehováral, hovorím jejda, veď ho nenúť isť za tlstými, veď choďte za peknými!
A obidvaja na mňa, že no ale tlsté dajú a pekné nie😀✌🏼
Mozte sa jej kludne vysmievat, mozte si o sebe mysliet ze ste nepovrchni nadludia- ale podobni ludia maju k sebe afinitu. Staci si vsimat zeny co kocikuju - pekne zenske spolu, tlstosky spolu. Jasne, su anomalie, ale obecne to tak proste je. Pekni ludia sa obklopuju peknymi ludmi a robia to podvedome. Nie je na tom nic povrchne. Ked je clovek vizualne podobny - je vacsia sanca ze budete mat viac spolocnych tem a problemov.
@zelenina1 no ďakujem ! 🤣😊 je to tak, čo už.
@zelenina1 Tak ty si inú kravinu zabila. „Ked je clovek vizualne podobny - je vacsia sanca ze budete mat viac spolocnych tem a problemov." To je čisto teória. Prax je iná.
@nyusika hej, pretoze pri tych atraktivnych si chlap povie, ze je to nanho privysoka liga 🙂 takto vznika u priemernych zien iluzia, ze to prave oni su tych top 5% a o to su priebercivejsie :P
@zelenina1 no ale v podstate top su lebo si uziju viac ako tie super sexi pekne ktorych sa chlapi boja.

Je to povrchné, vyberať si kamarátky podľa vzhľadu