icon

Chcem opustiť manžela

vanilka3
25. jan 2021

Ahojte, chcem opustiť manžela. Stále mi vyčíta popíjanie vína. A to nevypijem viac ako 5, možno 6 pohárov denne. Čo myslíte, prečo je taký protivny?

Strana
z2
zirafienka
Autor odpoveď zmazal
zirafienka
25. jan 2021

@vanilka3 takto dobre som sa už dávno nepobavila, slzy mi tečú😂

mamusa34
25. jan 2021

@vanilka3 no neviem či je to problém?piješ ho doma alebo chodíš von?

elizabet173
25. jan 2021

@vanilka3 mam pocit, ze ma manzel prilis vela volneho casu, tak mu pridaj povinnosti, ked ma cas pisat v tvojom mene na kona a ponukne ti to vino sam 🙂

ivanka12311
Autor odpoveď zmazal
ivanizna
25. jan 2021

Za 5-6 pohárikov vínečka denne hneď vyšiluje?? No to je ale hnusný necitlivec, ruky od neho preč, máš naviac!

dskjhfdlkdjhl
25. jan 2021

@vanilka3 a teraz si si kolko dala?😀

bosorka2302
25. jan 2021

Moj 3r syn pri listovani letaku Billa ukazal na vino " to bebe, to mama " 🙂 a to si dam pohar vina raz do tyzdna 🙂

mimca77
25. jan 2021

@vanilka3 Cakala som, ze to bude takato kuleha 😀 v prvej robote toto robili kolegovia, ked dakto odisiel od pocitaca a nezamkol si obrazovku, napisali smiesny status na FB alebo poslali srandovny mail, vzdy sme sa na tom narehotali. Manzela pozdravujem 😀

mimca77
25. jan 2021

@vanilka3 A temu nemaz, podla mna tu pribudne este vela veselych komentarov 😀

vanilka3
autor
25. jan 2021

@mimca77 no to potesi 😁😁 ked je dobra partia, ktora chape taketo zarty, tak je to super, mne sa tak aj kolegyne pofotili do mobilu, ked som ho nechala na stole 😁 a bolo sa teda na co pozerat😂

tykat
Autor odpoveď zmazal
jane89
Odpoveď bola odstránená
merlinja
27. jan 2021

a tak 5-6 pohárov denne (t.j. fľasa, dve) zas nie je denne až tak veľa ....😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

arianna25
1. feb 2021

Neviem ake velke pohare mas na vino, lebo moze to byt jedna flasa na den, aj dve.

eludka
28. jún 2022

no to vobec netusime :D

xeonela
28. jún 2022

@eludka hmmmm heh tak ti povem sa cudujem, ze nepodal ziadost o rozvod. Najlepsie co mozes pre neho spravit, opusti ho a on bude mat pokoj

Strana
z2