icon

Chlap má 2 deti a chce si založiť novú rodinu

23. nov 2022

Stretli ste sa uz s tym,ze 36 rocny chlap,ktory ma dve deti kazde s inou,ani o jedno sa poriadne nezaujima si ide zrazu zalozit novu rodinu?? Mne to rozum nebere.

syslik81
23. nov 2022

otazne je ako sa o deti stara .. preco s nimi nieje -nie vzdy je na vine chlap-aj tu na konovi sa clovek presvedci ake zeny dokazu byt hnusne a zakerne ... kolko zien ma dieta s inym a napriek tomu stale skusa stastie a otehotnie na dalsi a dalsi x ... carovnu gulu nemame a nevieme kedy to vyjde a kedy nie .. co je dolezite je nestarat sa do druhyh ak sa ta to netyka- robi to vacsieho kretena z teba ako z toho muza ci jeho partnerky

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
23. nov 2022

@kaktusik007 to nemôžeš povedat, že bolo takto 😂 či presne vieš kedy kto a prečo a ako s kým kedy plodil? Vymyslené scenáre. Aj ja si môžem vymyslieť, že s ním od začiatku byť n chcela, ani žiť spolu riadne nemuseli, od chlapa odišla.. kľudne aj po pôrode, alebo dieťa dala do jasiel ako 2r.mm čiže už mohol byť aj rok od nej preč keď malo dieta 3r. Ja mám v okolí prípad že chlap má dcéru a žena si nepriala aby vedela mala že je jej otec, tak roky je to ujo. Ako n chápem keď to malej silné čo z toho bude. Zobrať si ju môže raz za uhorský rok 😂 netreba ani z jednej strany robiť anjelikov

luccija
23. nov 2022

@kaktusik007 ved potrebuje niekoho kto sa mu o deti postara nie?🙂

autor
23. nov 2022

@zoro9836 som matka toho druheho dietata

acrobaleno
23. nov 2022

@zoro9836 Zoro ide na to celkom aj prefíkane, tvári sa aký je empatický voči ženám, teda aspoň v tom prvom druhom komentári, ale v ďalších už vystrkuje svoje incelské rožky. 😂 Vlastne to vždy obráti proti autorke, že "pravda môže byť iná, toto je iba jedna strana príbehu, chlap nemôže za to, že stretol dve kravy". Vlastne si taký troll/shit-stirrer. 👍

kvetinka75
23. nov 2022

@zoro9836 akože v čom? 😂

kaktusik007
23. nov 2022

tak ked si matkou druheho dietata - vies ako to realne bolo. A to ze chce dalsie - neovplyvnis.

lenkakravcova
23. nov 2022

Niekedy je fajn, keď v niektorých krajinách platí, že po 9 roku si berie deti do starostlivosti otec (ak nie je chorý, alebo nemá nejaký vážny problém). Aspoň by sa niektorí muži naučili, že ťa zodpovednosť na nich len kus počká. Nevyvlečú sa z nej. 😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kaktusik007
23. nov 2022

@lenkakravcova to plati kde prosim ta?

k16k18
23. nov 2022

Poznám takého co ma tri a každé s inou a spravil si 4 🙄🙄ale vždy to boli také sociálne prípady a on tiež nie je nejak inteligentný

lenkakravcova
23. nov 2022

@kaktusik007 viacero islamských krajin, hlavne sunnitskych odnoží.
Tam sa k tomu pristupuje tak, že okolo 7 až 9 roku života dieťaťa preberá dieťa do starostlivosti otec - ak nie sú vážne dôvody, ktoré by tomu bránili (choroba, agresivita, nejaký vážny problém). Dieťa je vždy opýtanie, s ktorým rodičom by chcelo ďalej žiť, ale ak tomu nič nebráni tak do 7-9 rokov ma dennú starostlivosť matka a otec platí výživné. Potom prechádza dieťa do starostlivosti otca a opäť on platí výživné. Matky tam vyzivovaciu (finančne) povinnosť na deti nemajú. Matky majú povinnosť sa starať plne o dieťa do 2 rokov s tým, že vtedy nepracujú a exmanzel im platí všetko ako keby boli manželia. Trochu iný systém. 🙂 ale zbaviť sa deti teda len tak muži nemôžu. A predsa len čím staršie dieťa, tým väčšia finančná záťaž. Takže to tam neostáva na ramenách žien.

jan510
23. nov 2022

mozno ten chlap je daky vadny kus, ked ho dve poslali kade lahsie aj to treba brat do uvahy.

kaktusik007
23. nov 2022

@lenkakravcova tak aspon cosi pozitivne ;)

acrobaleno
23. nov 2022

@zoro9836 To si povedal ty 😝

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
som_realistka
23. nov 2022

@zoro9836 normalba žena určite, keď musíš ex pripomínať aby zaplatil výživné, a on povie, že teraz potreboval nanovo vymaľovať byt, tak nemá, keď mu voláš kde je, lebo mal pred hodinou vyzdvihnúť dieťa (o ktoré na sude bojoval a vykrikoval, že chce striedavku lebo inak mu matka dieťaťa bude brániť v styku s dieťatom) a on povie, išli sme na víkend teraz mi to nevyhovuje. Tak áno, vie to posúdiť. Nie sú iba ženy bosorky, a nie sú iba chlapi hajzli. A mám okolo seba dosť rozvedených, a bohužiaľ v nekorektnom správaní sa po rozvode vedú na body muži.

lenkakravcova
23. nov 2022

@elizabet173 Čo pletiem? Písala som ze v iných krajinách. Pani sa opýtala nadomnou ze kde, tak som jej to vysvetlila, že existuje aj taký systém. Musíš do všetkého rýpať?

oli18
23. nov 2022

@zoro9836 je k...a

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mondolina
23. nov 2022

@zoro9836
nahlásila som ťa, čo tu ty predvádzaš nemá nič spoločné s pravidlami MK.
zhadzuješ každú jednu ženu. svoje komplexy si choď riešiť inde.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
23. nov 2022

@zoro9836 ako môže nábožensky založený človek zo seba vypustiť vetu typu: keď sa nevieš o seba postarať a necháš sa odrbavať môžeš si za to sama. A práve si si sám pekne nakadil do huby, keď si ma v minulej diskusii obviňoval, že som klamárka. Tu je ten kresťan, o ktorom som hovorila 🤮

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená