icon

Chlap má 2 deti a chce si založiť novú rodinu

23. nov 2022

Stretli ste sa uz s tym,ze 36 rocny chlap,ktory ma dve deti kazde s inou,ani o jedno sa poriadne nezaujima si ide zrazu zalozit novu rodinu?? Mne to rozum nebere.

som_realistka
23. nov 2022

@zoro9836 napísala som len odpoveď na tvoje rypave "a len exmanzelka to vie posúdiť" neviem prečo si hneď agresívny

sense
23. nov 2022

Mne hlava neberie ze sa nájde žena ktorá by do toho išla a verí ze pri nej a deťoch to bude ine

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
cubo2
23. nov 2022

zoro zoro.. zase tolko reci a zase uplne o nicom, akurat strhnut diskusiu inym smerom..

Nie, nestretol som sa. Ale ak si to ty, s kym si chce "zalozit novu rodinu", tak ver tomu, ze zaujimat sa nebude ani o tvoje buduce, ak kasle na tie svoje sucasne. Tolko muzov po svete chodi a niektore maju taky "talent" sparit sa s nejakym chujom, ze nechapem..

som_realistka
23. nov 2022

@zoro9836 ale ja som nepovedala, že je to aktuálny stav. A bohužiaľ nech sa na to pozries akokoľvek vymôcť niečo od ex môže byť na dlhé lakte, aj keď využiješ všetky dostupné právne prostriedky, a je jedno ci je ex on, alebo ona. A ak nedajbože natrafís na laxneho alebo predpojateho sudcu, tak môžeš začať odznova.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tykat
23. nov 2022

@zoro9836 no nechape to hlavne preto ze nechapala ani to ked oplodnoval ju. Ze ked to "nevyslo" s prvou tak nemusi ani s druhou.

jan510
23. nov 2022

@zoro9836 mozno ten chlap je suknickar a po case hlada vzdy dalsiu a dalsiu....tazko dedukovat, kde je chyba. Ale ked sa nestara o deti zrejme az taky anjelik nebude. AK by to neklapalo a chlap bol v pohode tak len tak si rychlo inu nenajde, skor by bol chvilu sam

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jan510
23. nov 2022

@zoro9836 tazko pausalizovat, su ludia dobri, co im to nevyjde zly vyber parnera a pod a su ludia zli, zakerni, do seba zahladeni, co pri prvom probleme idu o dom dalej. Podla toho, ze sa nestara o deti a uz ma druhu ex tipujem to na ten druhy pripad.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
liloastitch
23. nov 2022

@kristiii on je kresťan len keď mu to vyhovuje. Pokrytec obyčajný.

vilma7
23. nov 2022

Tak ja neviem, nie sú takí len chlapi, ale aj ženy. Je pomerne mladý, snáď nemusí byť sám do konca života len preto, že mu to s tebou a predošlou nevyšlo.
A vo bolo dôvodom vášho ukončenia vzťahu?

A to že sa o nr nestará, je samozrejme druhá balada. Možno konečne dostal rozum a. Začne sa aj starať. Aspoň teda o to tretie, štvrté atď.

Len ja byť ženou, o takého ani nekopnem.

kristiii
23. nov 2022

@vilma7 nikto netvrdí, že má byť sám do konca života. Nech ma ešte aj 10 vzťahov, ale nemusí do každého zamiešať dieťa, o ktoré sa následne riadne nestará. A to isté platí aj pre ženy. Ono ešte keby to bol chlap, ktorý miluje deti a je skvelý otec, len proste nemá šťastie na ženy alebo to s nimi nevie, si človek povie, okej, tak má v živote radosť aspoň z tých detí...ale keď ani tie čo už má nejak nestará a nezaujíma, tak mi tiež hlava neberie, načo si robí a ďalšie

simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 tak ty si teda kus vola. Akoze prepac, ale taketo rozpravky tu vypisovat a vymyslat scenare ako to bolo, ako to bude ako to moze byt. Jasne autorka uviedla ze chlap sa o deti nezaujima , a pyta sa ci sa stym niekto stretol, lebo jej to hlava neberie. Ale jasne, je to iba preto , lebo stretol dve kravy. To ze chlap moze byt nezodpovedny, nedospely a boji sa vacsich zavazkov, to do uvahy neprichadza. Osobne by som od takeho chlapa dala ruky prec, pretoze je viac ako polovicna sanca, ze sa to stane aj mne .....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 co napisala az ked ty si napisal komentar ? ze sa o deti nezaujima ? niekto by tu ozaj mal mysliet pred tym, ako pise ale teda ja to nebudem 😉

cakambabatko
23. nov 2022

@zoro9836 nie nenapisala to po tvojom komentáre. Doslovne je to takto napísané v úvode, nechápem čo tu trepeš a domýšľaš si.. Riaď sa faktami a nie tvojimi domnienkami, že chlap našiel dve kravy.. veľmi primitívne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 ale ona ta neziadala o analyzovanie situacie, jasne polozila otazku, a cakala nanu jasnu odpoved. Bohuzial, raz ked clovek ma deti z dvoma roznymi partnermi o ktore sa nezaujima, je to vykricnik . Je jedno, ci je to chlap, ci zena , deti by nemali byt odstavene na druhu kolaj , pretoze za to nemozu. A ked si clovek nie je isty, ci chce niest zodpovednost za dieta a zit s tou druhou osobou, tak pri sexe si davam pozor a nerozmnozujem sa kade chodim .... to je bohuzial realita, a je jedno aky scenar je za tym.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
23. nov 2022

@elizabet173 Si nejaká moc precitlivena. Kľudne si ma zablokuj keď ti moje príspevky tak veľmi vadia. Alebo proste preskoč. Nechápem, že musíš na to reagovať a rozvádzať to, keď ti to prekáža. Len si zbytočne robíš nervy. 🙂 Pekný zvyšok dňa.

cakambabatko
23. nov 2022

@zoro9836 tým pádom ty máš byt ticho celý čas lebo tu pises same kraviny..odpusti si tieto trápne komentáre, všetkým si na smiech a jedine tak ukazujes svoju inteligenciu. Nechaj tak

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simona1306
23. nov 2022

@zoro9836 no ja neviem, ale ked jasne polozim nejaku otazku, necakam , ze bude niekto analyzovat moj zivot a vymyslat si scenare ako to bolo ( a teda ocividne jej to ani nie je prijemne, kedze to z nej musis tahat ako z chlaptej deky ) 🙂 s istotou si tu nalozil, ze tie dve zeny su kravy, ze exmanzelky manipuluju deti proti otcom, a vlastne taky chlap je len chudacik, ktory musi stale zacinat od nuly ....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená