Chlap v rozvodovom konaní
Sli by ste s nim von na rande a take? Zatial len piseme.
Rozvod sa taha deti a majetky
Baby vcera bolo rande sli sme na veceru ako je fajn vsetko len su tam nejake nejasnosti v jeho minulosti co nedsvaju moc zmysel a nejako to nesedi . A teda predomnou ze uz mal vztah asi rok a ona ze bola dovod rozvodu vraj, plus to odcudzenie sa ze sa brali mladi prva velka laska a velmi skoro deti. Tak uvidim, zatial som opatrna
Pocuj, teba fakt neodradia ani nejasnosti v jeho minulosti, ani fakt, ze podvadzal byvalu? Beries na vedomie, ze uz teraz ti v istych veciach nehovori pravdu, ze inym nehovoril pravdu, ale chces dalej uvidiet? No dobre, ale potom nepresveidcaj samu seba, ze od neho nechces vztah. Lebo si namotana az za usi. Baba bez emocii by ho davno blokla a vymazala.
@akiana nie, neriesim vztah. Pozval ma vikend tatry wellness tak si to uzijem a uvidim. Nejdem nic riesit a namotana niesom ani nahodou. On je zo mna uplne paf slintal ako blazon ze ani necakal ze budem krajsia ako na fotkach no ja som robila modelku takze som zvyknuta na zaujem muzov a nejdem sa z neho zblaznit. Uzijem si tatry a uvidim
Dobre sa bavím na tejto téme, fakt.
Prepac, ale si strasne naivna. Vyvija sa to uplne presne tak, ako sme vsetci predpokladali. Nejdes sa z neho zblaznit, nejdes nic riesit, ale po jedinom rande uz bezis s nim na wellness vikend do Tatier. To mu stacilo velmi malo, aby ta dostal 😂
Ved v poriadku, ale nazvi to spravnym menom. To cele "uvidenie" v preklade znamena, ze ty mas v hlave nejaky scenar, konkretne, ze vsetko sa tak nejak na dobre obrati a bude z toho laska ako hrom. Chces "uvidiet", ci sa tento scenar naplni, tak budes "cakat a vidiet". Uvidis, ze z tohto bude akurat tvoje zlomene srdce. Najneskor na tom wellness vikende sa s nim vyspis, on bude mat presne ten typ "kamaratky", ktory hladal, ty o par tyzdnov/mesiacov budes chciet viac, ale on ti nic nebude povinny, ved si len "kamaratka". Ale asi musis padnut na hubu sama, ked ti nie je rady.
@akiana
@akiana a napadlo ti, ze to tak trebars chcem? Ze nie kazda sa hned hrnie do vztahu a manzelstva? Ja este studujem, dobre mi padne pred zaciatkom semestra si povyrazit. Co je zle na tom? Mozno vdaka nemu budem mat teraz popri skole fajn pracu na pol uvazku, naberiem skusenosti, posunie ma to dalej. Nechcem sa zivit modelingom donekonecna, na to nepotrebujem vysoku skolu. V kraji kde zijem je velka nezamestnanost a preco si nepomoct, ked sa da
Pozri, keby si to tak chcela, nepolemizovala by si tu na troch stranach, co je, co chce, co si mysli. Rozoberas to na drobne, lebo od toho chces v buducnosti vztah. Keby si ho mala na haku, tak proste ides a nepytas sa, co mas robit. Este si aj spominala, ze si asi nebudes komplikovat zivot. Nevravim ti, ze je nieco zle na tom, co robis, iba sa rutis do totalneho citoveho bordelu.
A nie, on ti urcite nebude sprostredkuvat pracu, na to neviem, ako si prisla.
@autorka randila som s mužom v rozvodovom konaní a už nikdy.. neustále hádky medzi ním a jeho budúcou ex kvôli dieťaťu, majetku, stále si robili prieky a nonstop som počúvala aká je zlá, zlomyselna a neviem čo..
A druhá vec, človek ktorý si prechádza rozvodom alebo rozchodom má v hlave "blato". Nečakaj že ti dá city a pozornosť ako vyrovnaný človek
Autorka
Tak to si mala hneď od začiatku tejto diskusie správne pomenovať - ty hľadáš sponzora, on spoločníčku na všetko. Pohovor - "rande" prebehlo úspešne, takže víkendom v Tatrách začínaš "pracovať". Inak brutálna rýchlosť na to, že si vypisovala na začiatku, že len kamoši budete 🤭
Inak je z toho aj celkom pekny profil toho typka - podvadza manzelku, klame, tlaci mladym babenkam kaleraby do hlavy, aby mu v posteli fukali rany, akoze "kamosky". No muz snov fakt, uz teraz lutujem tu dalsiu, ktora s nim skonci vo vaznom vztahu.
@akiana hlavne ze na zaciatku aj tuto tu uistoval, ze take zienky co "daju" zenatym su akeeeee "joj spiny" a odpad...a teraz ona pekne bude roztahovat nozicky na wellnesse....
@lubkavargova1 Akoze to by som povazovala za najmensi problem, ved nie sme v moslimskej krajine, nech ma kto chce sex s kym chce. Lenze tu ide skor o to, ze ona tajne dufa vo vztah, dufa, ze sa to nejak "vyvinie" a dotycny jej slovami a skutkami jasne dal najavo, aky vyvin ocakava on.
Autorka inak, spominas, ze ti hovoril o tom, ze rok podvadzal manzelku s inou, kvoli ktorej sa aj rozviedol - to sa akoze chvalil aky je geroj, alebo ti len ozrejmoval svoj modus operandi vo vztahoch?
@lubkavargova1 Jaj aha teraz citam, ze to jej hovoril on - no tak do profilu este okrem ineho pisem farizej, lebo nadava na zeny, ktore spavaju so zenatymi, ale sam podvadzal manzelku. S takym nie ze nie do wellnessu, ale ani za trest.
@akiana akoze mne je to jedno, len uz tu by jej mali blikat kontrolky ako Las Vegas..predpokladam, ze jej nakecal aj to, ze vraj jej najde robotu, alebo ak ma firmu tak tam bude robit...alebo si zalozia oni dvaja firmu.......klasicky tah na branku ako sa vravi....
@lubkavargova1 Ano, odrbavac starter pack: si krajsia ako na fotkach, vybavim to robotu, pod so mnou do wellnessu…
Sla by som,ak by nemal problem osobneho stretnutia s detmi ci jeho ex. Nie ze ideme na veceru. Ale proste spolocne by ste ich sli vziat k ich matke alebo spolocne odniesli a vtedy by bolo jasne,ze ex je ex a ty si sucasna. A take keci,ze je este skoro by som mu nezozrala,lebo sak ta moze predsstavit ako kamaratku,nie priatelku aj pred ex.
nie

@akiana
@luccija
@soldi vdaka kocky za rozumne rady😉 skusim to stretko, ved stratit nemam co