Chlap vysoký 195 cm a žena 158 cm. Je to veľký výškový rozdiel?
Váš úprimný názor? Keď ma baba 158cm a chlap 195 je to až veľký výškový rozdiel však? 😐
Keď to jednoducho porovnám, áno, je to dosť 😅... ale absolútne netuším prečo by na tom malo záležať...
Aj u nás v rodine tak sú 🙂
Ja mam 166 a muz 196...moja babka mala 152 a dedko 201...ziaden problem
My sme 158 a 185 a fungujeme 15 rokov po každej stránke ☺️
My sme 158 a 185 a fungujeme 15 rokov po každej stránke ☺️
@alchemilkazltozelena tak 158 a 185 je ešte fajn, pridaj ďalších 10cm 😅
Ja som sa to pýtala preto, lebo sa stretávam s jedným chalanom s ktorým sme si neskutočne sadli, jemu nevadí ten výškový rozdiel, ale mne vadí dosť.. necítim sa vôbec komfortne 😐 aj keď ideme vonku vedľa seba mam pocit, že každý na nas pozerá...
Za mna vela uz, my mame 15 cm a za mna akurat, na bozkavanie mi vyssi nevyhovoval. 😁 Ale tak nech si kazdy randi s kym chce, niekomu 50 cm nevadi, dokonca mu to pride pritazlive.
Žijeme s takýmto výškovým rozdielom šťastne spolu už 19 rokov
🤨 nechápem prečo niekto takéto hlúposti rieši . Podľa mňa na tom nezáleží. Prečo by malo záležať? Pozrite sa na nich oni si s toho robia srandu aj keď uznávam po intímnej stranke asi musia byť trochu vynaliezaví : https://youtube.com/shorts/Ve9AseTVIMc?si=xAqgN...
No vyzerá to smiešne keď sú vedľa seba 🤭
To je podľa mňa len tvoj blby pocit, že všetci pozerajú… mne to nepríde ako niečo strasne nezvyčajné, ja som mala 195 čo ex a som len o pár cm od teba, tiež to bol vyše 30 cm rozdiel… naozaj si chceš nechať ujsť šancu s niekym s kým si rozumieš a sadla si si povahovo (lebo to sú tie dôležité veci), kvôli tomuto??
Na tance na ľade rozhodne je ten rozdiel veľký 🙂. Pre spoločný život to nieje nič podstatné.
Toto fakt nerieš. Skôr na mňa pôsobí rušivo,keď by bol muž nižší. Ale riešim to v hlave také 3 sekundy.
Aj vás keď náhodou niekto vníma podobne,tak pár sekúnd.
A mne sa to mimochodom napríklad páči.
Ja mám 1.65m a v 16 som mala frajera 2.03m(volejbalista) a teda absolútne mi to nevadilo. Mala som aj chalana s ledva 1.7m a manžel má 1.9m. Výšku som nikdy neriešila, nie je jednoducho podstatná, ak sedí všetko ostatné. Mimochodom - vždy som sa páčila vysokým chalanom, ani neviem prečo.
Kvôli výške zrušíš vzťah? hmmm...
... že to vyzerá smiešne? a prečo?
Moja sesterka je nízka, jej manžel naopak vysoký. Presne čísla neviem, ale je mu tak pod pazuchu 🤷🏻♀️ sú manželmi už 27 rokov, už majú aj vnúčatko..
Mne sa to naopak veľmi páči 😅 ja mam 165, muž 196 tuším, a sme akurát 😅
V posteli sa to stratí 🤣
Ja mám 177 a vždy som chcela chlapa, ktorý by bol odo mňa vyšší. Nijakovsky sa mi takého nedarilo nájsť. Mala som pocit, že vysokí chcú len takéto drobné 😅 . "Až" jeden môj ex mal asi o 10 cm viac ako ja. Popravde, bol to najväčší omyl môjho života 😂 Potom som prestala riešiť a zamerala som sa na podstatnejšie veci (povahu). Môj manžel má +- rovnakú výšku ako ja a sme spokojní.
Skrátka: Nerieš výšku, rieš podstatnešie veci!
Ja mám 177 a vždy som chcela chlapa, ktorý by bol odo mňa vyšší. Nijakovsky sa mi takého nedarilo nájsť. Mala som pocit, že vysokí chcú len takéto drobné 😅 . "Až" jeden môj ex mal asi o 10 cm viac ako ja. Popravde, bol to najväčší omyl môjho života 😂 Potom som prestala riešiť a zamerala som sa na podstatnejšie veci (povahu). Môj manžel má +- rovnakú výšku ako ja a sme spokojní.
Skrátka: Nerieš výšku, rieš podstatnešie veci!
@alienkami ja ked som videla par vysoky+nizka vzdy som si pomyslela,ze sranda,ze velky chlap hlada malu zenu a naopak maly skor inklinuje k velkej🙂
Stretnut niekoho, s kym si naozaj sadnes, nie je vobec caste, bola by velka skoda to zahodit. V skutocnosti sa nikto na vas nepozera, alebo mozno nejake mizive percento ludi. Podla mna ty sledujes, ci vas niekto neposudzuje, pozeras sa po ludoch a oni potom nadviazu ocny kontakt a vyzera to, ze sa pozeraju. Ja nepoznam ozaj absolutne nikoho, kto by na ulici sledoval vyskove rozdiely parov a uz urcite nie v zlom. Samozrejme, ked je nieco ozaj nezvycajne, tak si to clovek vsimne. U nas na skole bola baba, ktora mala maximalne 140cm a mala frajera okolo tych 190, tak tam som si to vsimla, lebo samotna jej vyska bola nestandardna. Ale vsimla som si to skor v dobrom, ze jej vyska nebola pre takeho chalana problem, cize skor ma to potesilo. Vase vysky su uplne standardne, tam by som sa vobec nepozastavila.
Stretnut niekoho, s kym si naozaj sadnes, nie je vobec caste, bola by velka skoda to zahodit. V skutocnosti sa nikto na vas nepozera, alebo mozno nejake mizive percento ludi. Podla mna ty sledujes, ci vas niekto neposudzuje, pozeras sa po ludoch a oni potom nadviazu ocny kontakt a vyzera to, ze sa pozeraju. Ja nepoznam ozaj absolutne nikoho, kto by na ulici sledoval vyskove rozdiely parov a uz urcite nie v zlom. Samozrejme, ked je nieco ozaj nezvycajne, tak si to clovek vsimne. U nas na skole bola baba, ktora mala maximalne 140cm a mala frajera okolo tych 190, tak tam som si to vsimla, lebo samotna jej vyska bola nestandardna. Ale vsimla som si to skor v dobrom, ze jej vyska nebola pre takeho chalana problem, cize skor ma to potesilo. Vase vysky su uplne standardne, tam by som sa vobec nepozastavila.
@marianarem máš pravdu ❤️🙏🏻
Hadam nemyslis vazne ze toto by mal byt problem
No toto by som neriesila. Ja mam 153 cm, cize keby som mala pozerat na vysku, asi by som velmi na vyber nemala 😂😂
Moja sestra ma tiez ako ty a prvy manzel mal cca 2m… maju spolu dceru. Terajsi jej partner tiez ma nad 180 🤷♀️ nikdy sme to neriesili.
Ak si sedite a vo vsetkom vyhovujete, absolutne neries vyskovy rozdiel (nie, nie je to smiesne)
Ak si s ním rozumieš, tak to nerieš. Ale úprimne? Áno, vyzerá to komicky 😂 taký vzťah na diaľku 🤭
Ja mam 159 cm a muz 195 cm, vyzerame niekedy ako maly a velky priatel, ale vyskovy rozdiel nam neprekaza. Akurat, ked si robime spolocnu selfie fotku, tak su to mensie manevre, aby sme mali hlavy v normalnej vyske - muz musi pokrcit kolena a ja stojim na spickach, alebo stojim na kameni😅
Mne sa to práveže veľmi páči . Ten muž pôsobí pri takej zienke ako jej ochranca . Ja mám 170 cm , čiže som to nikdy nezažila 🤣 . Môj muž ma 190 a teda vôbec by mi nevadilo kedy mal o 10 cm viac . Ale mne sa všeobecne páčia nízke ženy
Ja mám veľmi podobný rozdiel... nevadí nám to
To je len tvoj pocit, nikoho nezaujímate.
Ludia sa pozeraju a vidia 2 veci: vyskovy rozdiel, ktory prekvapi a dvoch, co maju krasny vztah, ktory im mozu (v dobrom) zavidiet a zahreje to. Sami by taky chceli, ak ho nemaju.
Ver, ze to vnimaju oboje spolu a pohlad na porozumenie medzi dvoma vzdy prevazi v tom, ako to (pozitivne) vnimaju.
Tak si to uzivaj a nehanbi sa.

nie je to jedno aky je vyskovy rozdiel?
moj bracho 194cm, jeho manzelka neviem 162cm?
poznam par kde on ma okolo 200cm a ona okolo 150cm. tusim presnejsie 48cm rozdiel. a su spolu stastny.