icon

Chlap vysoký 195 cm a žena 158 cm. Je to veľký výškový rozdiel?

29. jún 2025

Váš úprimný názor? Keď ma baba 158cm a chlap 195 je to až veľký výškový rozdiel však? 😐

Strana
z2
kiki68
30. jún 2025

Moja mama 158cm a otec 194cm,klape I’m to vyse 40 rokov, problem to Podla mna urcite nebude

ayato
30. jún 2025

Mám 150 a muž 200. A nevadí to nikomu. Jasné občas sa nájde niekto, kto potrebuje podripnúť či ma ukradol zo škôlky alebo kúpil v záhradnom centre v oddelení dekorácií do predzáhradiek, ale viem to úplne v pohode odignorovať. U nás to zhoršuje ešte môj mladý vzhľad, keď sme čakali prvé spoločné dieťa tak sme si užili, ale len také malichernosti kedy nás napríklad zastavil sbs v nemocnici štýlom " pane s dcérou musíte ísť do detskej nemocnice " a pod. Ale to sú všetko veci, ktoré vypustíš z hlavy. Vo vzťahu nám tá výška problém nerobí. V posteli sa to stratí ( vysoký chlap chrápe rovnako ako nízky) a keď sa chceme objať tak sa postavím na stolček a vybavené 😆

orisker
30. jún 2025

Áno, je to značný rozdiel.
No a čo má byť?!

petracandle
30. jún 2025
@bielasovicka

No vyzerá to smiešne keď sú vedľa seba 🤭

@bielasovicka vyzerá to smiešne? Nechaj ma hádať, tvoj muž bude asi krpatý, preto tento názor 😃

bielasovicka
30. jún 2025
@petracandle

@bielasovicka vyzerá to smiešne? Nechaj ma hádať, tvoj muž bude asi krpatý, preto tento názor 😃

@petracandle vôbec nie. Môj muž bol vyšší o 10 cm.

bielasovicka
30. jún 2025
@petracandle

@petracandle mam kamošku, ktorá je krpata, a muža ma vysokého, strašne smiešne vyzerajú keď sa držia na prechadzke🤭

merrysa
30. jún 2025

Haha tak toto je na centimeter presne ako ja a môj muž...už 10 rokov 🙂 samozrejme, je to dosť veľký výškový rozdiel, ale nič, na čo by sa nedalo zvyknúť...

alesto
30. jún 2025

Úprimne? Musíš dorásť. Ale nie v cm, v hlave. Potom nebudeš riešiť somariny a kto si čo myslí, ale budeš pestovať váš vzťah. Vieš, lebo sa môže stať, že pustíš vysokého dobrého a príde nízky blb. 😉

veronikaszabova
30. jún 2025

Muz ma bez par cm 2m, ja 155cm.. sme spolu 19r.
Vzdy som mala vysokych chlapov 🙂

vev82
30. jún 2025

Moj ma 193 a ja 162 a je to super

danica2711
30. jún 2025

ak ti to vadí, ukonči to. Vieš, miláčik, strašne ťa milujem, ale si príliš vysoký a mne to spôsobuje diskomfort, keď ľudia na nás blbo pozerajú. Len si uváž, či si sama sebe nebudeš pripadať ako totálna trapka a hlupaňa a či nestratíš niečo, čo už v živote nemusíš stretnúť

veva658
30. jún 2025

My z muzom tak fungujeme uz 10 rokov a nikto to neriesi a vyhovuje mi ze mi vsetko poda kde nedociahnem aj zaclony zavesí 😂

renka30
30. jún 2025

Mam 153, manzel 198, nevidim v tom ziadny problem a ak to niekomu vadi, jeho vec.

ronie338
30. jún 2025

Môj prvý frajer mal skoro 2 metre ja mam 172y terajší ma rovnakú výšku ako ja. Keď si dám lodičky som vyššia a neriešim to ja ani on. On je dokonca rad keď niekam ideme a lodičky si dám. Niekto zazera aj keby si mala rozdiel len 10 cm lebo niečo. Nerieš blbosti. My sme sa s polovičkou dokonca laserovým metrom merali a je o 2mm vyšší ako ja. Stále sa na tom smejeme. Na schodoch keď idem o schod nižšie ako on tak mu hovorím nech si užije ze je vyšší ako ja. Niekde sme boli a bol tam stolček na ňom stal som prišla k nemu a dal mi pusu a sa smial ze to už dlho nezažil aby sa sklanal ku babe aby ju pobozkal. Mame spolu syna a ten bude vyšší ako my.

henka123123
30. jún 2025

Moj ma 194 cm a ja 160 cm.ja by som nizsieho chlapa nechcela

margotka17
30. jún 2025

Moja kamoška je v takom rozdiele s manželom. On občas povie, no deti ideme domov a tym myslí aj svoju ženu, keďže je výškovo na rovnako s dcérkou 🫣. Nerieš výšku, sú podstatnejšie veci vo vzťahu.

autor
30. jún 2025
@alesto

Úprimne? Musíš dorásť. Ale nie v cm, v hlave. Potom nebudeš riešiť somariny a kto si čo myslí, ale budeš pestovať váš vzťah. Vieš, lebo sa môže stať, že pustíš vysokého dobrého a príde nízky blb. 😉

@alesto veľká pravda ❤️🙏🏻

123467
30. jún 2025

Neboj, zvyknes si. Moj majzel ma o cca 30cm viac ako ja 🙂 …

greentrees
30. jún 2025

Tak sa ľudia na váš kvôli výške pozrú a čo. Zvyknú si☺️. Vybavené. Dôležité čo od vzťahu človek očakáva, na čom mu najviac záleží...či je to výzor, povaha atď. Dala by som si na papier plusy,minusy a tam vidno čo prevláda.

autor
30. jún 2025

@greentrees Práveže sú tu iba plusy jeden mínus je tá výška, ktorá mi neskutočne vadí..cítim sa pri ňom ako šmolko 🙄

vev82
30. jún 2025

Ak ti na nom zalezi, dokážeš zmenit svoj pohľad na ten rozdiel 😉ja sa napriklad citim neskutocne chranena a taka princezna. A strasne ma pritahuje to, ze je taky velky. Muzny a cítim sa bezpecne. Skus zmenit svoj pohľad, sama sebe si si prekážkou. A ver ze na ulici vas NIKTO neriesi🤷🏻‍♀️

margotka17
30. jún 2025

Jak krásne si to nazvala, že Šmolko 👍🫣🫣🫣🫣

zuzuliatko18
30. jún 2025

Poznam.par, kde Mal muz poruchu rastu a je vyrazne nizsi od zeny. Funguje spolu vyse 40 rokov. Nie je to o vyske, pokial pre niektoreho z partnerov to nie je extra podstatny. Faktor.
V sobotu bol v telke program zahady tela, akonsutazna dvojica boli Jana kovalcikova a Boris valabik,ich vyskovy rozdiel je podla netu cca ako v predmete otazky.

zuzu2636
30. jún 2025

Moja prvá láska mala 215 cm a ja 163 cm. Nevadilo nám to, rozišli sme sa pre niečo iné. A moja starká vždy vravela, že v posteli sa to vyrovná.

liusa82
30. jún 2025

no mne by to bolo hrozne vela.Ja mám tiež tak 158 až 160 cca a mala som frajera mal 188 a mne to teda hrozne vadilo.Síce nosím skoro stále štekle s výnimkou nejakej turistiky v lese ale ked som sa vyzula bola som mu po plecia tak to nie 😁 ale komu to nevadí prosím.Mne je ideál tak cca 175 až 180 ale to je maximum.A tebe pokial je to jedno tak je dobre.Je plno kdejakých párov

evelin1002
30. jún 2025

Muz si pise so zenami

greentrees
2. júl 2025

Chapem, no možno to je iba vec zvyku.. pre mňa bolo dôležité,aby bol chlap vtipný, môj nebol a časom som pochopila,že veď on má všetko ostatné,že nevymenim 90% za 10%...a neľutujem

darovanie
2. júl 2025

Mám 155 cm, muž 183. Mala som aj priateľa, čo mal 195 cm (on mi vždy hovoril, že mám akurát výšku a nakoniec si našiel ešte o 2 centimetre nižšiu partnerku😁). Ja som sa nikdy necítila blbo, možno tým, že ja som zvyknutá byť skoro všade najnižšia🙂. Môj muž hovorí, už na 165 cm ženy, že sú vysoké, ale to asi preto, že ja som jeho merná jednotka. Inak moji bratia majú niečo málo nad 170 a obidvaja majú majú o 5 cm vyššie partnerky. Nerieš. Moja mamina takto skončila vzťah v mladosti - kvôli výške (ona 152 cm a on 196 cm). Ona bola taká blbá, lebo že čo okolie a taaak. No nebola by som tu asi, keby sa riadila srdcom, ale s naším otcom v akurátnej výške nemala šťastný partnerský život😔

kristik
2. júl 2025

Za mňa: Vysokých mužov často priťahujú drobné ženy 🤩. Som drobná a nízka a mám vysokého manžela… perfektne fungujeme a nikdy by som nemenila 😁

Strana
z2