Chodievajú vaši muži na zahraničné pracovné cesty?
ahojte zeny mam len taku otazku, chodievaju vasi muzi na zahranicne pracovne / sluzobne cesty ?
Pracovna cesta nie je dovolenka. Zamestnavatel by mal zamestnanca poistit, kedze sa jedna o vykon prace v zahranici. Treba sa informovat u daneho zamestnavatela, co poistka pokryva a za akych podmienok. Lebo kazdy to moze mat inac. Hlavne sa neriad tym, co Ti napise AI. Lebo casto su to uplne bludy a nezmysly.
ok toto som potrebovala dakujem za odpovede a reakcie
@anonym_autor ja som sa tiež pýtala, čo všetko pokryje, nakoľko mám diagnózu s ktorou občas skončím v nemocnici. Našťastie firma má dobrú poistku a veru viac krát som skončila v zahraničí aj v nemocnici a nikdy som nič neriešila. Všetko vyriešili oni za mňa.
Pracovna cesta nie je dovolenka. Zamestnavatel by mal zamestnanca poistit, kedze sa jedna o vykon prace v zahranici. Treba sa informovat u daneho zamestnavatela, co poistka pokryva a za akych podmienok. Lebo kazdy to moze mat inac. Hlavne sa neriad tym, co Ti napise AI. Lebo casto su to uplne bludy a nezmysly.
@muchotrafka298
Ai vacsinou napise spravne ked dobre sformulujes dotaz ,a vies o com pises, aj tu som sa pytala odpisala vsetky mozne variantky aj ked si ako podnikatel ci mas
tzv pre-existing condition. cize ides so zdravotnym problemom.
potrebovala by som vediet ci je potrebne ked ide na jednorazovu cestu ho nejak poistit,,keby nahodou nieco..aelbo to riesi zamestnavatel..a ak zamestnavatel co vsetko im tam vramci poistenia hradia...ci teda zvyknete vy este uzatvarat nejake kratkodobe cestovne poistenie pre pripad..alebo netreba netusim ako to funguje lebo moj muz ide prvykrat v zivote na zahranicnu sluzobnu cestu
@anonym_autor poistenie riesi zamestnávateľ môjho manžela.
nie nechodi, ale vzdy ked ideme do zahranicia sa poistujeme, to je zaklad, tento rok sme riesili cela rodina otravu jedlom a vdaka za poistku
@anonym_autor áno chodí, naposledy bol v Číne a nie neriešili sme zvlášť poistenie nakoľko je poistení v práci
potrebovala by som vediet ci je potrebne ked ide na jednorazovu cestu ho nejak poistit,,keby nahodou nieco..aelbo to riesi zamestnavatel..a ak zamestnavatel co vsetko im tam vramci poistenia hradia...ci teda zvyknete vy este uzatvarat nejake kratkodobe cestovne poistenie pre pripad..alebo netreba netusim ako to funguje lebo moj muz ide prvykrat v zivote na zahranicnu sluzobnu cestu
@anonym_autor a toto riesit v teme Vztahy? To si mala dat do inej diskusie.
@anonym_autor ja už chodím málo na cesty ale pred koronou som cestoval pomerne dosť - Európa, Amerika, Ázia. Aj Rusko, Čína, Bielorusko aj Vietnam. Teraz len Nemecko a Československo.

ok toto som potrebovala dakujem za odpovede a reakcie