Chodíte s deťmi vonku každý deň?
Ale on je tym uplne az posadnuty..dcerka ma 2 roky.Dojde k nam hocikedy hned prva vec a co ste vnutri zober maminku von...Vola s manzelom a hneda otazka boli ste s malou vonku?...Priznam sa, nie kazdy den sa mi chce, som teraz tehotna 22 tyzden, casto unavena. Mame velky dom mala ma dost priestoru na prehranie, nic jej nechyba. Svokor hovori ze mala potrebuje sa vybehat na cerstvom vzduchu, on ked ju varuje su schopni byt vonku na ihrisku aj 4 hodiny. Tak ale ako vravim, ja som na to moc neni na chodenie von, ona mi stale niekam uteka, neposlucha ma ano v tomto niesom dokonala matka 😒 Ale fakt ma unavuju uz svokrove komentare...baby vy chodite s detmi von fakt ze kazdy den?
Ale prosím ťa, chod s malou von vtedy a na tak dlho ako to vám dvom vyhovuje. Reči starého pána jedným uchom dnu druhým von. Možno si ani nepamätá čo hovorí a nedochádza mu že stále opakuje to isté.
Pises ze mas dom… to je tazke ist s nou na dvor asi mate ci ? Cerstvy vzduch kazdy den je naozaj velmi super👌🏻
Dieťa potrebujem vzduch, pohyb , D vitamin. Pre toto sa treba prekonať a isť. Ja som chodila 2 hodinky doobeda a 2-3 poobede. Každý deň, za každého počasia.
Samozrejme, doobedu aj poobede. Jedine keď pršalo sme nechodili, inak stále.aj v mrazoch.
Ano, chodila som… ale svokrove reci by som brala s rezervou, je to pre neho iba zdorilostna otazka, nemysli to v zlom, vobec to neber osobne…😉je to pre neho ekvivalent otazky: co ste dnes robili? A mozno je pysny na to a uziva si to, ze moze byt s vnuckou az 4 hodinky vonku, ze je s nim rada,…skus sa na to pozriet z jeho strany… odpivedz mu vzdy v tom zmysle, boli sme chvilocku, pred chvilou sme prisli, dnes sme mali iny program- dcerka mi pimahala s niecim,… ale urcite sa bude tesit, ze tu je dedko a vezme ju von… jemu to pohladi dusu, bude mat uspokojivu odpived, vezme malu von a ty si zasluzene v pokoji doma oddychnes😉
Chodíme za každého počasia, ale sú situácie kedy nejdem. Napr ja neviem... Dostanem menštruáciu a je mi poriadne zle. Alebo dostanem migrénu atď. Nieje to často ale v tomto prípade nejdem a ani si to nevycitam.
Ak si tehotná a nieje ti dobre alebo nevladzes tak nech ide s ňou svokor keď je taký akčný.
Ale ak máte dom a záhradu, tak by som tam išla aj keby sa mi veľmi nechce. Aspoň na hodinku
@portret7 dakujem 😊
takto aspon raz za den sa snazime ist von, 90% pripadov chodime 2x denne ALE nie nechodime vo vichrici, krupoch, snehovej fujavici a niekedy proste len preto, ze sa nam nechce alebo mam svoje dni alebo proste lebo, chori byvame velmi ojedinele 🙂
kazdopadne to, ze mi niekam uteka a je akcny nie je dovod neist, to by sme boli doma stale, nas maly je extra akcny a prave preto vacsinou sme vonku minimalne 2 hodiny doobeda a 2 poobede a vybeha sa, on ma velmi rad byt vonku prave preto, ze sa moze vybehat a vybit
nechodila som kazdy den, bezcielne ma nebavilo ponevierat sa, isli sme do obchodu, co je 15 minut pesi a potom spat, alebo k mojim rodicom na navstevu, tiez 15 minut pesi. V lete sme boli viac vonku.
Keby som mala byt vnútri cely deň , tak ma porazí . Nielen mna , ale aj deti.
Ja som nechodila von keď lialo. Už úplne na hlavu nie som....
áno, chodíme aj sme chodili s deťmi von každý deň. Evidentne všetky tu a aj svokor vieme, prečo sú také narážky. Tehotenstvo nie je choroba. V 22 týždni normálne ženy pracujú aj manuálne
@sasa1310 ano pracuju, avsak netreba zabudat ze kazda zena je ina a kazda zvlada tehotenstvo inak, takze taketo porovnavacky ja nemam rada.
Áno chodila som každý deň za každého pocasia, výnimka vychrica a lejak ako keď pustím sprchu
@lienka.7 samozrejme ze na zahradu ano, mala som na mysli prechadzky do parku a na ihrisko. To by v mojom pripade znamenalo ist do auta a odviezt sa tam, nakolko byvame na okraji mesta cca 45 minut peso.
to nie sú porovnávačky. Všetky pracujúce tehotné ženy ešte v 22 týždni pracujú a ešte hádam aj 10 týždňov pracovať budú. To, že si v 22 tt unavená, treba riešiť s doktorkou lebo to nie je normálne. už potom je len otázne či to je únava alebo lenivosť
@merrysa ano, berem niektore odpovede s velkom rezervou 🙃 tiez som asi este nikdy nevidela matku s dazdnikom ako sa pozera na deti v prsiplastoch hrajuce sa na ihrisku.
@sasa1310 😄 ok
Záleží čomu svokor hovorí “von”. Ak máš dom a záhradu tak stačí byt na dvore. Nemusí chodiť na ihrisko. My chodíme každý deň. Teda teraz sme neboli mali sme uragán. Ale inak áno. Aj keď prší či fúka. Deti a aj ja potrebujeme vyvetrať. Nie vždy sa dá na ihrisko ale aspoň Sa prejsť. Keď som bola tehu a pracovala na plny úväzok staršie malo cca 3 roky boli sme stále vonku. Koľkokrát som vzala aj kamarátke nech sa spolu zahrajú. Pokial nie sú nejaké problémy a nariadený kludovy režim alebo deti nemajú horúčku.
ked som bola na RD, chodili sme kazdy den 2x. byvame v byte, takze na okolite ihriska, do mesta atd. von nechodime, ked ma teplotu, vonku leje (nie mrholi), su meteo vystrahy a pod. chapem, ze sa ti nechce trepat niekam na ihrisko autom - podla mna sa rata ako "von" aj ta zahrada. to svokor nerata?
Poobede a doobeda a v lete skoro celý deň prišli sme vecer okúpať a spať
Chodila som 2x denne kým som mala dve deti. Teraz keď mám tretie tak nechodím každý deň. Potrebujem si aj porobiť doma. A malý v koči spí zle takže som radšej s ním doma ako vonku. Keď bude väčší, že už bude v koči sedieť tak zas budeme chodiť častejšie,teraz je to o ničom,lebo keď nespí tak sa hnevá v koči, že nič nevidí a keď má spať tak v koči je po pol hodine hore a potom vreští, že je unavený.
Ani si sem nemala písať, tu sú všetky dokonale supermatky 🤣
@merrysa teraz som sa s chuti zasmiala, dakujem 😁 my sme boli na Slovensku v decembri a za 2 tyzdne sme nestretli vonku ani jedno dieta a to iba trochu snezilo, neviem kde sa tie maminy skryvali 😁 na druhu stranu sa maly nevedel dockat skolky, tak na nieco to bolo dobre 😂
Kazdy den doobeda aj poobede - teda, kym som bola na materskej a boli sme spolu doma
ano, odkedy sa syn naucil chodit, vonku sme 365 dni v roku.
von na 20min prechadzku sme boli dokonca aj s covidom.
@lasona pripájam sa k matkám roka nechodím von s malým každý deň len keď je pekne a určite nechodím na dve a viac hodín
Jasne, ze nie. Pre pana jana nie sme predsa roboty.

Choď vonku tak ako ti to vyhovuje. Ak chce svokor chodiť častejšie, nech sa páči. A popravde, ja mám veľký dvor, som na ňom 80% času, milujem ten čas, ale počas dažďa, sychraveho počasia, silnejšieho vetra by som von nevyšla, ani keby mi zato platili. Neviem čo by som s dieťaťom v daždi vonku robila. Max krátka prechádzka...