Chýba mi viac pozornosti vo vzťahu?
Ja ,on obaja 45+
Vidime sa 2-3x tyzdenne ,cez vikend spi on umna ,obcas ja unho.
Sme spolu 6mes.
Ked sme spolu neni,nema potrebu mi pisat .Ako sa mam, co robim,nic.zavola tak po 2 dnoch.
Bola som dlhe roky vydata ,par vztahov som mala aj pred manzelstvom ,u mna je to prirodzene vediet co robi partner ,ako sa ma ,samozrejme v hranici,ved clovek neni cely den na Telefone.
Vravela som mu to ,ja som ta zla .on nechce otravovat .hmm zaujem o osoba ja nevidim ako otravovanie.Bol urazeny , pritom som mu len povedala o mojich potrebach🙁
Prehanam podla vas ?
Len možno ani nejde o to, že by nemal záujem o teba, ale proste máte iné potreby, ako to kto potrebuje prejaviť.
Vidíte sa 2-3x týždenne a víkendy prespávate u seba navzájom. Takže ste spolu dosť často, možno jeho telefonovanie nebaví, ani vypisovanie. Alebo sa dohodnite na 1 telefonáte večer.
Lebo naozaj, sú ľudia, ktorí neradi komunikujú cez telefón.
A možno by ti mohol volať 2x denne, ale ak by to robil len kvôli tebe, dlho mu to nevydrží a časom sa mu to znechutí.
Neviete v tom nájsť kompromis prijateľný pre oboch?
Lebo toto je, že ty niečo chceš a chceš, aby to robil. To, že on to má inak nerešpektuješ. Takže to nie je kompromis, ale len že on má vyhovieť tebe.
@anonym_autor úplne Ti rozumiem. Keď som tomu svojmu bývalému hovorila o tom, že mi to chýba, že ani neviem, či na mňa vôbec myslí, povedal, že to, keď nepíše, neznamená, že nemyslí....haha. Keď sme mali posledný rozhovor, uznal, že v tejto veci robil chybu...aj keď neskôr vyzeral, že by sa možno aj zmenil, ja som mu povedala, že tento vlak už definitívne odišiel....
@monro 😞😞
Aj on to iste ,myslim na teba…tak ta zabije tych par sekund napisat ? Nehodime sa v tomto spolu ,ale zbytok je v poriadku.
Ale zabijem sa ked to tak chcem ? Skusala som zmenit myslanie no neda sa mi😃
@viestta on sa ma pytal , co teraz .Vravim ak vies zmenit co ja potrebujem mozme to skusit . Takze uvidim . Ale ako som vyssie pisala nemyslim ze sa to zmeni na trvalo
Stareho psa novym kuskom nenaucis….
@anonym_autor a to chceš? Nasilu aby ti písal? Necíti to tak, nechce to tak, nechybas mu tak, nemyslí na teba tak. Keď to začne robiť, tak len kvôli tomu že to chceš ty.
To je ešte horsie ako keby nepísal vôbec. To je ako keď sa muž ožení len preto že to chce žena.
@monro 😞😞
Aj on to iste ,myslim na teba…tak ta zabije tych par sekund napisat ? Nehodime sa v tomto spolu ,ale zbytok je v poriadku.
@anonym_autor
mne by to nevadilo. keby sa neozval týždeň tak možno.
keď všetko ostatné funguje...
@unicornlady presne rovnako to vidím aj ja ...
@monro 😞😞
@anonym_autor u nás boli aj iné problémy. Ale možno, keby písal viac, cítila by som, že mu na mne záleží...keďže sme sa nevídali veľmi často.
Chcela by som mať taku istotu ako máš TY len ja v iných veciach. na 100% nema nijaku pol roka neblazni všetko sa rozbeha proste ma potrebu príde potom ticho za pár dni ma znova potrebu svrbiaceho čvirika znova príde a ináč sa o teba nezaujíma nepíše prvý nič.Otázne aku vzdialenosť bývate koľko km.To znamena že ked nepíše prvý tak ho veľmi nezaujimáš.Po pol roku nech ma vek akykoľvek si myslim že by sa zaujimal nie že nie.A aj každý deň bežne veci ako sa máš čo máš nove a tak.Ja si tiež myslim že ťaha na dve strany. Ináč by sa neodmlčal takže príklad si vymslim TY by si mu prva nenapísala pol roka On by sa neozval s toho mi to príde.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.A ak ON nechce tak nič s tým neurobiš. Keby chcel 5 minút denne ho nezabije len tak aby Ti dal najavo že na teba myslí a mu chybáš.
@alickapusinka Kazdy den ti tu mozem rano napisat ze mi chybas. Dam si pripomienku. Myslis ze to bude uprimne?
Emočne ho vydieras, keď sa mi niečo večer stane ani to nebudeš vedieť...nemá potrebu písať, je taký buď ber, alebo neber.Ked nemá potrebu písať teraz v začiatkoch tak to je tak.A inak ti vyhovuje, alebo ho chceš len prevychovať na svoj obraz?
To je tak,aj ľudia čo chcú spolu žiť bývať vychádza to z denného kontaktu, záujmu,potreby blízkosti nie pár krát do týždňa
A nie raz za pár dni
Ale aby mal potrebu denneho kontaktu?
K tomu sa nedá nútiť
Buď ste na jednej vlne alebo nie
Mne by to tiež vadilo a by som to postupne uzavrela
@anonym_autor no tak potrebuje " raz týždenne prespať" 😂, teda vtáka prevetrať a preto bude tolerovať ten zvyšok medzi tým, a to je, že keď sa mu ozveš, no tak odpovie. Ale ruku na srdce, nechýbaš mu, nemá záujem sám od seba vedieť ako sa máš, čo si robila, ako sa cítiš, či nepotrebuješ pomoc, ... Ako, komu normálnemu by toto vyhovovalo? Tam budeš zbytočne presviedčať a vysvetľovať. Nemá záujem. A to, že s inou nechrape, neznamená, že ju nemá u v srdci a keby možno tá druhá povolila, by si sa nestačila čudovať, ako rýchlo by ťa poslal do ...
@anonym_autor no tak potrebuje " raz týždenne prespať" 😂, teda vtáka prevetrať a preto bude tolerovať ten zvyšok medzi tým, a to je, že keď sa mu ozveš, no tak odpovie. Ale ruku na srdce, nechýbaš mu, nemá záujem sám od seba vedieť ako sa máš, čo si robila, ako sa cítiš, či nepotrebuješ pomoc, ... Ako, komu normálnemu by toto vyhovovalo? Tam budeš zbytočne presviedčať a vysvetľovať. Nemá záujem. A to, že s inou nechrape, neznamená, že ju nemá u v srdci a keby možno tá druhá povolila, by si sa nestačila čudovať, ako rýchlo by ťa poslal do ...
@anonym_f8ddd0 ja si tiez toto myslim ..
Chcela by som mať taku istotu ako máš TY len ja v iných veciach. na 100% nema nijaku pol roka neblazni všetko sa rozbeha proste ma potrebu príde potom ticho za pár dni ma znova potrebu svrbiaceho čvirika znova príde a ináč sa o teba nezaujíma nepíše prvý nič.Otázne aku vzdialenosť bývate koľko km.To znamena že ked nepíše prvý tak ho veľmi nezaujimáš.Po pol roku nech ma vek akykoľvek si myslim že by sa zaujimal nie že nie.A aj každý deň bežne veci ako sa máš čo máš nove a tak.Ja si tiež myslim že ťaha na dve strany. Ináč by sa neodmlčal takže príklad si vymslim TY by si mu prva nenapísala pol roka On by sa neozval s toho mi to príde.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.A ak ON nechce tak nič s tým neurobiš. Keby chcel 5 minút denne ho nezabije len tak aby Ti dal najavo že na teba myslí a mu chybáš.
@alickapusinka to je to ,mat potrebu ,zaujimat sa… mne to pride prirodzene V partnerstve..
Ste spolu 6 mesiacov, môj nevedel dýchať bezomna, mal by byť aktívny....ale on asi nechce
@anonym_autor no proste jemu je dobre tak ako je a potrebuje ta presne tak často ako to prejavuje …
Neviem či spolu máte sex ale ak áno tak proste vtedy keď ma chuť si na teba spomenie a ma “potrebu”byt s tebou …
Ono my si väčšinou prikrášľujeme veci a pritom sú tak jednoduché …a nechce sa nám na ne pozrieť reálnym pohľadom
Nie kazdy je taky typ. Vycitat mu to nemozes, pretoze on to ma takto za normal. Bud to budes akceptovat alebo nie a nebudes s nim.
My si voláme niekoľko krát denne, vždy ráno, potom cez deň a večer okolo pol desiatej. Na mobile sme aj hodinu. Ale vidíme sa 2x-3x týždenne max. Nespíme u seba.
@anonym_autor mam 17r.dceru, co ma prveho frajera a ten chudak, ked jej nahodou pol dna nenapise, ta ide z koze vyskocit. pre mna je to usmevne. ja som dlhe roky vydata, s muzom mame pekny vztah, ale ked je pracovne odcestovany, nevypisujeme si denne elaboraty. nebavi to ani jedneho z nas a vdakabohu to ani jeden od druheho nevyzaduje. mne muz radsej na chvilu zavola, akoby mal vypisovat. obcas, ked niekde caka a ja volat nemozem, tak pise, ale to su ojedinele situacie. alebo obcas pred spanim nejake dirty talk (v oboch pripadoch vsak pisanie zvacsa iniciujem ja).nie kazdy je na taketo vypisovacky a urcite od toho nezavisi kvalita vztahu, ci dokazovanie lasky. kazdopadne, ak je pre teba toto priorita, rozluc sa s nim a pri najblizsom randeni sa potencionalneho frajera opytaj, ci ti bude denne vypisovat.
Ty chceš od neho zmenu a sama sa nevieš zmeniť. Nepríde ti to komické? Lebo mne áno. Všetko končí vtedy, keď sa snažíš druhého človeka zmeniť ale sama sa zmeniť nedokážeš! Buď akceptuješ človeka takého, aký je, alebo hľadaj ďalej.
On ti odpovedal podľa mňa správne, ty chceš zmenu od neho a on chce tú zmenu od teba, čiže kompromis a ak nie si ochotná vo vzťahu robiť kompromisy, nečakaj ich ani od toho druhého.
@anonym_autor mam 17r.dceru, co ma prveho frajera a ten chudak, ked jej nahodou pol dna nenapise, ta ide z koze vyskocit. pre mna je to usmevne. ja som dlhe roky vydata, s muzom mame pekny vztah, ale ked je pracovne odcestovany, nevypisujeme si denne elaboraty. nebavi to ani jedneho z nas a vdakabohu to ani jeden od druheho nevyzaduje. mne muz radsej na chvilu zavola, akoby mal vypisovat. obcas, ked niekde caka a ja volat nemozem, tak pise, ale to su ojedinele situacie. alebo obcas pred spanim nejake dirty talk (v oboch pripadoch vsak pisanie zvacsa iniciujem ja).nie kazdy je na taketo vypisovacky a urcite od toho nezavisi kvalita vztahu, ci dokazovanie lasky. kazdopadne, ak je pre teba toto priorita, rozluc sa s nim a pri najblizsom randeni sa potencionalneho frajera opytaj, ci ti bude denne vypisovat.
@matkahelka akože komunikácia v manželstve sa nedá porovnať so vzťahom, ktorý trvá 6 mesiacov.
Ty chceš od neho zmenu a sama sa nevieš zmeniť. Nepríde ti to komické? Lebo mne áno. Všetko končí vtedy, keď sa snažíš druhého človeka zmeniť ale sama sa zmeniť nedokážeš! Buď akceptuješ človeka takého, aký je, alebo hľadaj ďalej.
On ti odpovedal podľa mňa správne, ty chceš zmenu od neho a on chce tú zmenu od teba, čiže kompromis a ak nie si ochotná vo vzťahu robiť kompromisy, nečakaj ich ani od toho druhého.
@earlgrey ja ta rozumiem … ale moj nazor je - ine je Kompromis - kam na dovolenku , co uvarime ,na aky Film pojdeme . Nemam problem.
A ine je potlacat svoje potreby. Tym sa sama znicim.
Inak napadlo mi, ako sme kedysi v praveku fungovali a randili bez mobilov 🙂. Dnes nepredstavitelne.. 🙂)
Ale ty chceš od neho tiež, aby potláčal svoje potreby- resp. že on nemá potrebu volať tak často.
skús túto knihu od českého terapeuta
https://www.martinus.sk/3220711-partnerske-duet...
tam je kapitola aj o kompromisoch, kedy je ok kompromis, a kedy by človek nemal upustiť zo svojich základných hodnôt (teda, kde sa kompromis robiť nedá- to je napr. otázka detí atd..)
@earlgrey ja ta rozumiem … ale moj nazor je - ine je Kompromis - kam na dovolenku , co uvarime ,na aky Film pojdeme . Nemam problem.
A ine je potlacat svoje potreby. Tym sa sama znicim.
@anonym_autor ja ta aj chapem, ale zasa vynucovat si to od partnera, pretoze mam svoje potreby a basta? Mne keby partner nieco take vycital a vynucoval si, co mi je proti srsti, tak tiez nie som nadsena. Tieto veci by mali byt spontanne.

Odpisem vseobecne .
Nerobila som mu vycitky, povedala som mu o svojich potrebach , ze mi tento zaujem medzitym chyba . On to nechapal . Vysvetlovala som ako malemu decku .
A Potom hlaska , skusim to zmenit ale ja mam zapracovat na sehe aby som to nechcela kazdy den😳
Nema inu na 100%
Ked ja napisem odpise , ale on nepise prvy.
@anonym_autor je tu jednoduchá odpoveď. Neľúbi ťa. Má ta len na trávenie dlhých chvíľ a na sex. Nič viac za tym nehladaj. A nezmení sa to.
Mňa ale udivuje keď niektoré ženy píšu že nemá inú a že to vedia na 100%. Ako to môžeš vedieť na 100%? Si s ním Non stop?