Chýba mi, že ma partner nechváli. Prečo?
Keby máte partnera, ktorý mal pred vami viacero vztahov ( aj vážnych, aj len na sex) tak chceli by ste aby vám hovoril, že ho vy najviac priťahujete, s vami ma najlepsi sex? Respektíve, malo by to tak byť, že vždy ten aktuálny človek je o pomyselnú priečku vyššie ako ten predošlý, aby zahladil spomienky na neho? Chyba mi to, že mi nič také nepovie. U mna je ako boh v porovnani s predošlými a preto cítim, že z mojej strany je to presne, ako chcem a ma byt. Opačne ale cítim neistotu, samozrejme že chcem byt pre neho ta naj.
@anonym_autor fu, nechce sa mi čítať všetky komentáre, ale toto ma v živote nenapadlo riešiť a tvojho partnera očividne tiež nie. Veď sama musíš vidieť, či vám to v sexe klape alebo nie. Mne len raz môj zadrel, že hlava ma pri ňom ešte nebola, tak asi je to dobre 🤣🤣🤣 Aj mal pravdu, romantik môj 😅
@anonym_autor tak mne by to práveže vadilo, keby mi to hovorí. Resp. by ma to urazilo, že si to porovnáva a robí hodnotenie.
Čo ti má povedať, že si najlepšia zo všetkých?!
@martul presne, hodnotenie ako na vystave psov, kde sa boduju rozne veci a ten s najvyssim poctom bodov je vitaz. Hadam partnerka nie je tovar, ktory sa ma hodnotit a porovnavat. Keby mne po sexe chlap povedal Si najlepsia aku som kedy mal, tak som na dlhu dobu dosexovala. To by bol tak ponizujuci koment, ze by to stlmilo vsetky moje vasne. Neviem ci len na dlho alebo aj na furt. Keby povedal, ze varim lepsiu svieckovu ako jeho mama, to by mi polichotilo, ale hodnotenie mojich sexualnych kvalit, to je ina kategoria. Alebo, ze mam najkrajsiu rit zo vsetkych, neviem co by som si pomyslela 🙄
@anonym_autor ono asi každého pekné slová potešia. Na druhej strane ja by som nechcela byť porovnávaná s nejakými jeho ex - to by vo mne vzbudzovalo dojem, že som v nejakej súťaži a mám sa vyrovnať súperkám a keď prehrám tak ja neviem, pôjde za inou 😀 a prečo vôbec má myslieť a spomínať na nejakú ex??
Inak môj ex bol takýto magor - stále potreboval počuť, že je lepší ako ten ktorého som mala pred ním. Bolo to choré a je to jeden z dôvodov prečo je ex.
Akože by mi partenrka povedala máš ho o kúsok vecsieho ako moji ex🤣 alebo že vydrzis o pár minút viac 🤣 načo sa zaoberať minulosťou mate teraz jeden druhého tak si to nekaz.
@anonym_autor a uz si mu to aj povedala? Lebo zeny na MK to vedia zbytocne. K nemu sa to nedostane.
Ja by som zas asi nechcela počuť, " s tebou mám najlepší sex", a takisto keby ho nepritahuješ, tak s tebou nie je.
Ale zas povie mi, že ma ľúbi aj, že som sexi, ale teda jeho záujem je cítiť z jeho dotykov, z toho že vyhľadávs moju blízkosť atď a to je viac ako slova
@anonym_autor ano mala som potrebu take veci riesit, pýtať sa. Ci ma so mnou lepsi sex ako z bývalými, ja som sa az moc porovnávala ale vychádzalo to z mojich zlých skúsenosti s klamármi a nevernikmi. A vychádzalo to z moje vlastnej vnútornej neistoty, mam to aj v inych oblastiach života, ze potrebujem aby ma niekto pochválil. Lebo rodicia ma vzdy za vsetko iba kritizovali, nech som sa akokoľvek snažila. Bývalý tiez, mal oci a vtáka vsade inde ako na mne, nech som sa aj pretrhla. A tak si manžel “zlizol” túto retrospektívnu žiarlivosť a to mal chudak predo mnou len tri ženy. Nechcem ta uraziť, ale mala by si zájsť na psychoterapiu, aspon sa porozprávať kde sa tieto myšlienky berú. Mne to trochu pomohlo, uz take veci vobec neriešim. Nevravim, ze mi to nikdy nenapadne ale velmi rychlo si uz viem uvedomiť, ze je so mnou muž lebo ma miluje a teraz som pre neho ta naj vo všetkom ja. A ak raz bude chciet ist za inou, ničím co urobím to nezmením.
Inak byvale mojho muza boli naozaj krasne inteligentne zeny a absolutne nepotrebujem pocut ze som lepsia krajsia mudrejsia. Naopak som rada ze moj muz mal odjakziva nejake standardy co sa tyka partneriek a nepotrebujem ich zhadzovat alebo povysovat sa aby som sa citila lepsie. A uz vobec to neocakavam od neho, naopak skor by som si pomyslela ze co je to za blba ze nas porovnava. Jedna jeho byvala bola modelka, krasna vysoka stihla baba, akoze jednoznacne bola objektivne krajsia ako ja a co teraz (asi preto robi modelku ona a nie ja :D ). A nefungovalo to u nich z ineho dovodu a ani neviem preco a ani ma to nejako nezaujima. Laska je o niecom uplne inom, vzdy pride niekto krajsi, mudrejsi, sikovnejsi, mladsi. A co teraz? Podla mna autorka popracuj trocha na svojom sebavedomi.
Dobre to padne, ale nepotrpim si na tom (alebo nie som na to zvyknuta?🤔) led chcem, tak sa pochvalim sama a aspon sa pobavime vsetci pritomni. Viem, co viem, co dokazem a nie som (nastastie) zavisla od ocenovania a hodnotenia inymi. A teda byt chvalena za sexualny vykon, no neviem... ale asi by mi to prislo divne a ulisne od partnera...
Este mi napadlo, ze to je ako keby chcel partner vediet, ze akeho vtaka mali moji predchadzajuci... akoze k comu je dobra tato info? Co dosiahne tym, ze mu poviem, ze fero ho mal vacsieho, ale nevedel ho pouzivat alebo ze jozo ho mal mensieho, ale tie orgazmy boli uzasne? No na co je toto dobre? Na nic...
Lasku, pozornost, obdiv, pochvalu a atd si vynutit skratka nemozes. Mozno ho mozes nejakym “vydierackym sposobom” donutit, aby ti 4x za den hovoril ako ta miluje, ze si najlepsia milenka pod hviezdami a nikto ho nikdy nepritahoval ako ty. Tak ta bude klamat, aby si bola ty= spokojna a on= bude mat pokoj. To by si chcela? Asi mu vyhovujes, kedze je s tebou tak sa vykasli ci si ta najlepsia. Mozno nie si vo vsetkom najlepsia aku mal, ale jeho ex su kvoli niecomu ex tak si s nim uzivaj vztah, ved ty si teraz v pozicii partnerky 🙂 Drzim ti palce

Och, ja som taka rada, ze som jeho prva a jedina zena a teda neporovnava ma s nijakymi inymi a casto mi povie, ze som jeho jedina, dokonala a uzasna a ze by bezo mna nevedel zit. No, casto, raz za mesiac, cca? 🤔. Nie takto bezne, po 20 rokoch spolu, pri vareni parkov na veceru a pri okrikovani deti, chapeme sa, 😅, takze skor pocas tych intimnych chvil, to ano. Dokonca mi to hovori castejsie ako ja jemu, co sa teda otocilo. Byvalo to opacne. Ale pre mna su aj tak podstatnejsie ciny ako slova.
Keby mi v kuse hovoril taketo dristy, ani by som ho asi nebrala vazne a otravovalo by ma to.