icon

Chýbajúci prejavy lásky v dlhodobom manželstve

11. sep 2025

Zeny, ktore ste v manzelstve 10+ rokov.. stale sa k vam tak ma manzel? Moj mi neda pusu, ked mu ju chcem dat, natrci mi prinajlepsom lice. Ked ho chcem objat, raz mu je teplo,raz je spoteny,raz nema naladu..stale nieco. Som z toho smutna.
Ked som mu povedala,ze mi to velmi chyba a chcela by som to, tak mi odpoveda protiotazkou - vies co by som chcel vsetko ja? Hlavne mat pokoj a klud...
Mame dieta 3.5r, ktoremu sa venujrm predovsetkym ja. Mam 30r, neviem si predstaviť takto zit zvydok zivota.

Strana
z2
anonym_056ab6
12. sep 2025
@danica2711

@anonym_autor a nechceš sa radšej dozvedieť, ako to v skutočnosti je na rovinu a otvorene, priamym rozhovorom s ním? Nie je ti pod úroveň radšej pátrať za chrbtom, hrabať sa mu v telefóne a pod. Za mňa je vždy lepšia rovná cesta než krivá. Veď sa mu nemusíš hneď vyhrážať rozvodom, len mu kľudne, jasne vysvetliť, že takto si spoločný život nepredstavuješ, spýtať sa ho, čo je za tým a ako si to predstavuje do budúcnosti

@danica2711 problém je, že ty sa môžeš spýtať na rovinu a otvorene a očakávať úprimné odpovede, a aj tak sa nič nedozvieš, len zahmlievanie, prisahanie, že on nič, nikdy by... a potom zo správ zistíš opak. Vlastná skúsenosť :(

anonym_baa0e9
12. sep 2025

Takto sa cítim aj ja, keď ho chcem objať tak no rýchlo… pusu mi dá keď príde z roboty, ale aj mne chýbajú tie časy keď od seba ma objal alebo keď ma len tak mojkal. Máme aj mi 1dieta, ked malý zaspí večer tak len sedíme pri telke a ani sa nebavíme. Neviem si to predstaviť ani ja takto žiť bez lásky, ja ho mám rada stále. Keď chceš môžme sa pokecať.

anonym_fe8e01
12. sep 2025

@anonym_autor ja som žena a nie som kontaktná ani muž a nevadí nám to.Su muži, aj ženy, ktoré nepotrebujú sa cmuckat, objímať.Zazila som aj opak a partner mi vadil nemala svoj svoj priestor.Casom má manželstvo iné puto je na teba zlý, nepracuje, nerobí doma nič?na muckanie mám deti

anonym_0c285b
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0c285b no to ai ma nepotešila, pripada mi to ako u mna, ale nevien ako sa dopátrať k nejakym spravam

@anonym_autor mna by ani v sne nenapadlo, ze by toho bol schopny. Ale ked som to zistila, tak uz mi bolo vsetko jasne, preco bol taky, zil dvojity zivot s nami doma a aj s milenkou, a dlho... Ale tak nemusi to byt u vas tak. Mne odmietal ukazat mobil, ked som sa pytala na vselico, robil zo mna paranoidnu, vsetko zatlkal, prekrucal, az som raz nasla nieco, uz ked bol totalne divny a robil take nepochopitelne veci, tak vtedy som si veci pozistovala sama a potom som to z neho povytahovala na casti, uz nemohol klamat ked som mala dokazy...

anonym_0c285b
12. sep 2025
@anonym_9f9b74

@anonym_0c285b po akom case si to prosim zistila? Nieco podobne som zazila, ale vsetko este nevyplavalo ani po roku...😔

@anonym_9f9b74 vyse dvoch rokov som citila ze to je ine a postupne sa to zhorsovalo az do uplneho extremu..

anonym_0c285b
12. sep 2025
@anonym_056ab6

@danica2711 problém je, že ty sa môžeš spýtať na rovinu a otvorene a očakávať úprimné odpovede, a aj tak sa nič nedozvieš, len zahmlievanie, prisahanie, že on nič, nikdy by... a potom zo správ zistíš opak. Vlastná skúsenosť :(

@anonym_056ab6 veru tak, aj mne sa stalo, zatlkanie, zatlkanie a vsetko bolo inak

terry658
12. sep 2025

@anonym_autor môj mal tiež takéto asi dva roky. Mňa to už prestalo baviť a otvorene som začala tému rozvodu, bývania po rozchode a odstrihla som sa. Vtedy sa prebral a zas je všetko ok.

domkakvet
12. sep 2025
@anonym_autor

@domkakvet ano, ale co s tym? Ja som raz v bervoch povedala,ze sa pokojne rozvedne, načo sme vlastne spolu. A on nato,ze som sebec,ze dietatu znicim rodinu , pretoze pozeram len na seba, ze ja nieco chcem, nemam to, taj dietatu znicim detstvo.

@anonym_autor necitala som vsetky tvoje komentare, ale nadobudam tiez pocit, ze niekoho ma.

autor
12. sep 2025
@anonym_baa0e9

Takto sa cítim aj ja, keď ho chcem objať tak no rýchlo… pusu mi dá keď príde z roboty, ale aj mne chýbajú tie časy keď od seba ma objal alebo keď ma len tak mojkal. Máme aj mi 1dieta, ked malý zaspí večer tak len sedíme pri telke a ani sa nebavíme. Neviem si to predstaviť ani ja takto žiť bez lásky, ja ho mám rada stále. Keď chceš môžme sa pokecať.

@anonym_baa0e9 jasne,rada s tebou pokecam,ale ako?

autor
12. sep 2025
@danica2711

@anonym_autor a nechceš sa radšej dozvedieť, ako to v skutočnosti je na rovinu a otvorene, priamym rozhovorom s ním? Nie je ti pod úroveň radšej pátrať za chrbtom, hrabať sa mu v telefóne a pod. Za mňa je vždy lepšia rovná cesta než krivá. Veď sa mu nemusíš hneď vyhrážať rozvodom, len mu kľudne, jasne vysvetliť, že takto si spoločný život nepredstavuješ, spýtať sa ho, čo je za tým a ako si to predstavuje do budúcnosti

@danica2711 vy niektore nerozumiem ako citate. V telefone sa mu asi tazko hrabem,ked ho ma zaheslovany, PC ma tiez,ani nemusim skusat aby som to vedela. Ja sa rada bavim na rovinu,alw ked ti druhy neodpoveda ,resp ti na otázku odpoveda otazkou,ako sa bavit?

autor
12. sep 2025
@anonym_852204

@anonym_autor to mi je luto. My sme spolu dve dekady a objatie ,pusa ,celková blizkost sa nam žiada aj ked sme unavení, spotení, kadejakí. Milenku kľudne moze mat aj nemať, to , ze je len v praci a po praci domov nic nevylučuje, mam kamoša ( v dlhorocnom nefunkcnom manzelstve) ,ktory si v praci vezme dovolenku a ide za nejakou čajou. Domov pride v čase, v akom chodi z prace . Porozpravajte sa v kľude, vidíš, cítiš, ze sa nieco deje tak nech je chlap a dá prednosť úprimnosti.

@anonym_852204 a preco sa tvoj kamos nerozvedie? Žena nechce, alebo?

anonym_852204
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_852204 a preco sa tvoj kamos nerozvedie? Žena nechce, alebo?

@anonym_autor skor sa nechcú deliť o majetky

modratrixie
22. sep 2025
@anonym_autor

@modratrixie ja sa ti vlastne ani necudujem. A s manzelom si sa rozviedla?

@anonym_autor áno rozviedla, urobil zo mňa štetku a on bol ten dokonalý čo sa snažil najviac a ja som si to nevažila 😁no nič už je to za mnou a čakám bábätko práve 🙂s priateľom sa budeme brať … urob si láskavosť a odíď nikdy sa to nezlepší

lady511
22. sep 2025
@anonym_autor

@danica2711 vy niektore nerozumiem ako citate. V telefone sa mu asi tazko hrabem,ked ho ma zaheslovany, PC ma tiez,ani nemusim skusat aby som to vedela. Ja sa rada bavim na rovinu,alw ked ti druhy neodpoveda ,resp ti na otázku odpoveda otazkou,ako sa bavit?

@anonym_autor je to ťažké veru ak žena ma malé dieťa nebodaj muža stále lubi …majú spoločný majetok resp aj ja som vrazila prachy do domu ktorý nieje môj,hold ale keď človek nemá rodičov nemá kam ísť ???niektore ženy sú naozaj v zlej situacii

Strana
z2