Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?
Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.
Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.
Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.
Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉
@fido69
No prečítaj si tu tie komentáre … každý vyrovnaný človek sa nepotrebuje dávať do kontrastu s nejakou inou skupinou ľudí a ponižovať ju, aby si dokázal, že ja som ten lepší. Aspoň z veľa tu, komentarov žien 40+ vôbec nemám ten pocit z tvojho popisku. Vyrovnaná a spokojná žena sama so sebou nepotrebuje ponižovať mladé ženy.
Realita je taká, ktorá je vidieť aj tu z príspevkov, že staré ženy sa poväčšine vozia po tých mladých. Je to pre mňa citlivá téma, lebo sesternica je PN na antidepresívach kvôli takej jednej svojej šéfke, ktorá jej nadávala do mladých p…. Ty sám tu nespomínaš mladé ženy a skús zrátať tie príspevky, koľko žien ich tu spomína, hanlivým spôsobom čo veru nemá nič s krásou duše.
Chlape po tomto prispevku sa snad aj nejaka najde, ktoru si tymto namotal a zasunies 😅
@katkami123 Katka, ja ťa ubezpečujem, že taký nie som... mne by bola aj mladá 18tka dobrá.
@katkami123
Ja ľudí rozdeľujem vždy len na dobrých a zlých. Tí sa bohužiaľ vyskytujú v každej vekovej kategórii, v každom pohlaví, národe či rase. 😉
@fido69
Pamätám si tvoje diskusie, tak ťa aspoň chválim, že tato je pozitívna a ideš na to konečne tým správnym smerom, a možno sa ti nejaká 40+ ozve a budeš konečne v živote spokojný .
@marseillefan
K tebe len toľko - Na čo si sa ženil? Predpokladám, že ešte v kostolíku, pri krížiku.
@katkami123 Samozrejme, Katka... v Dóme sv. Alžbety...
@pralinka25 Prebohaaa, len nepíš o sexe! Chceš, aby tu zase niekto o tebe zakladal diskusie, aká si trápna?! 🤣🤣🤣
@h2 😅 som sa nezucasnila tak citim povinnost to dohnat 😜
@pralinka25 Ahá, no áno, ty si tam vlastne nebola! Tak v tom prípade máš plné právo. 😁
@h2

@demodun co si uzivate 🤣
@pralinka25 🤣
@fido69 my so susedmi v turecku po roku co sme sa nevideli 😃
@fido69 fido, ale už ma začínaš srať s tými rečami.. buď chlap a normálne jej napíš a nie tieto filozofické reči. Michalovce sú krásne mesto... Pripomenul si mi ten vtip, ako bol kňaz na potápajúcom sa Titanicu a príde k nemu záchranný čln, že nech si nastúpi, no on zakričí "Nechajte ma, mňa zachráni Boh!". O 10 minút je situácia ešte tragickejšia, no pripláve k nemu druhý čln, no on ich len znova pošle preč so slovami: "Nechajte ma, mňa zachráni Boh!". O 20 minút už len pláva v ľadovej vode, no ako zázrakom sa pri ňom objaví čln, chce ho zachárniť, no in ich znova pošle preč "Nechajte ma, mňa zachráni Boh!"
Kňaz sa utopí, príde do neba a pýta sa Boha: "Bože, prečo si ma nezachránil? Prečo si ma nechal utopiť sa?"
A Boh mu na to: "Čo to hovoríš? Veď som po teba 3 záchranné člny poslal!"
Čiže pointa je, nespoliehaj sa na osud, ale využi príležitosti, ktoré sa ti v živote naskytnú...
@pralinka25 ja si užívam stále, Drobec na prázdninách u babky a v robote nám kľakol systém, tak nohy na stole a pohoda ☕😁
@demodun Ďakujem Dorotka...
@marseillefan nemáš zač, ale ty sa tým neriad, si ženatý!!.
Ako som pochopila, Fido je nezadany on môže. Aj keď už som zažila aj také, že to, že som zadaná nie je prekážka 😆

Ja viem že si to myslel dobre a nechcem znieť ufrflane a kaziť príspevok čo mal byť asi pozitivny, ale keď ja tak nemám rada keď niekto zovšeobecnuje v žiadnej téme.. ani ženy po 40+ nie sú všetky rovnaké, nevie si každá robiť žarty z hlúposti iných, ani ich smiech nie je u každej rovnako nákazlivý..
Ide vždy o jednotlivca, tak ako každá 20ciatka nie je svihnuto poblaznena naivka, ani každá 40tnicka nie je super s nadhľadom.. a to teda už 40 mám, jednoducho nemyslím si, že sa môžeme všetky hádzať do jedného vreca s inými ženami podľa veku..