icon

Cítili by ste sa urazení na mojom mieste?

7. mar 2024

Baby , mám maličký podnik, rýchle občerstvenie,pár stolov , a dnes prišla jedna mamina s dvoma dcérami , jednou okolo 7 a druhou (15?)..bolo vidno že veľa peniažkov nemajú , čo je v poriadku, nejdem súdiť ale niektorých ľuďoch to vidíte..
Jesť si dala len mama , deti čakali pri stole..odchádzali a mala som tam dieťa, tak sa mama prihovorila mojej dcére ..že či chodí do školy a či sa rada učí, mala odpovedala že ano, je prváčka..a tá žena jej odpovedala že aby sa lepšie učila ako jej mama ,aby neskončila ako obyčajná predavačka...skoro ma prekotilo , normálne má to urazilo..som majiteľka (aj keď to nie je nejaké terno), aj školy mám a ponizila má pred vlastným dieťaťom..🤷 s týmto som sa nestretla ..ja nechápem
Ako urazilo by to aj vás? Môj muž mi povedal že on by ju tak dal dole ,že s plačom by išla domov ..

Strana
z3
princezna_bosorka
9. mar 2024

bolo to primitivne, bolo to myslene ako urazka, ale ak by som ju chcela niecim sundat, vybrala by som si inteligentnejsi sposob - napr. jej povedat, ze si ma VS pracovnych poziciach stravila niekolko rokov a teraz oddychujes pracou vo vlastnom bistre. Mozno by sa zbadala...

luchab
9. mar 2024

Myslim,ze ona ukazala svoju ,,inteligenciu ". Ja by som sa tym vobec netrapila, byt tebou 🙂 .

jakubrianka
9. mar 2024

Ježkovi čo čakáš od ženy, ktorá nechá na seba pozerať jej vlastné deti ako konzumuje jedlo a im neobjedná? Naozaj nič im neobjednala 😦 ? Keď toto môže urobiť vlastným deťom, nečakaj že k tvojmu bude zázračne láskavá. Chúďatká jej dcérky 😔. Svojmu dieťaťu musíš vysvetliť, že ľudia sú rôzni a existujú sj zlí a zakerni ľudia. Ešte dupľom keď to vidí u teba v práci na tanieri.

jakubrianka
9. mar 2024

Ale osobne by som ju usmernila a povedala jej, že si majiteľka podniku a vo svojom podniku podobné urážky nemueniš tolerovať. Tiež si jej mala vysvetliť, že keď príde do bistra s 3 ľuďmi, mali by si všetci aj niečo dať. V zahraničných podnikoch by jej to hneď vysvetlili.

maminkadeticiek
9. mar 2024

Ano urazilo by ma ti.Ale.je dost mozne ze je pani taka jednoducha,ze tresla len prve co jej preletelo hlavou,ze si ani neuvedomika aku kravinu povedala.

rosavia
9. mar 2024

Neviem, mna by to asi zarazilo, ale neurazilo. Ja by som sa asi z chuti zasmiala na jej hluposti a dcere by som vysvetlila, ze aj taki ludia su.
A tej pani by bolo asi potrebne povedat, ze k vasmu dietatu nema byt drza.

Strana
z3