icon

Cítili by ste sa urazení na mojom mieste?

7. mar 2024

Baby , mám maličký podnik, rýchle občerstvenie,pár stolov , a dnes prišla jedna mamina s dvoma dcérami , jednou okolo 7 a druhou (15?)..bolo vidno že veľa peniažkov nemajú , čo je v poriadku, nejdem súdiť ale niektorých ľuďoch to vidíte..
Jesť si dala len mama , deti čakali pri stole..odchádzali a mala som tam dieťa, tak sa mama prihovorila mojej dcére ..že či chodí do školy a či sa rada učí, mala odpovedala že ano, je prváčka..a tá žena jej odpovedala že aby sa lepšie učila ako jej mama ,aby neskončila ako obyčajná predavačka...skoro ma prekotilo , normálne má to urazilo..som majiteľka (aj keď to nie je nejaké terno), aj školy mám a ponizila má pred vlastným dieťaťom..🤷 s týmto som sa nestretla ..ja nechápem
Ako urazilo by to aj vás? Môj muž mi povedal že on by ju tak dal dole ,že s plačom by išla domov ..

autor
7. mar 2024

@angeli121212 keď príde neviem či ju neotocim hneď vo dverách

angeli121212
7. mar 2024

Ja som sviňa a otočila by som, aj sa priznán verejne ja sa nad taketo veci neviem a nemienim povzniesť prečo by si mali ľudia takto dovoľovať len preto že majú na hovno život, je milion ďalšich čo nemali na ružiach ustlané a vedia sa chovať

jamimo
7. mar 2024

nikde nepíšem, či máš, alebo nemáš 6 cifernú sumu, neposudzujem, neodsudzujem. Pani predavačka o ktorej píšem ja podniká od roku1990. Každá práca má svoj význam v spoločnosti a zárobok v súkromnom podnikaní je sladkou odmenou. Ak si taká šikovná a máš svoje hodnoty, priority, nemali by sa ťa dotknúť primitívne pripomienky cudzej ženy 😉
Mňa by urazil len človek na ktorom mi záleží, alebo inteligent, nie cudzia žena 😄

autor
7. mar 2024

@angeli121212 ja mám veľa zákazníkov onkologických pacientov, niektorý v termínalnom štádiu , a nevybijaju si to na mne, sú milý,slušný , s niektorými je veľká sranda sú veľmi.vtipny ...keď už oni nemajú depky , keď vedia ,tak už neviem..

mamina7070
7. mar 2024

urazilo by ma to, predavacka je normalne zamestnanie, dcerkenby som nahlas povedala ze hanba je nepracovat a nedat jest svojim detom a odisla by som

angeli121212
7. mar 2024

Veď presne o toto ide že je to o človeku no ale ja ťa plne chápem nahnevalo by ma to tiež

kukuk29
7. mar 2024

max by som sa na tom zasmiala a povedala ze ked myslite 🙊🤣 a uz vobec nie ze by ma urazila a uz duplom nie ze ponizila 😆-staci sa pozriet na osobu co to povedala ...achh boze - nadych vydych 😉🎉

karolinakr
7. mar 2024

Stačilo povedať - To hovorí žena, čo vyzera ako bezdomovkyňa

chupakabra
7. mar 2024

Ja na tomto celom nedokážem pochopiť, že ona jedla a jej deti sa na ňu pozerali bez ničoho? V živote by mi jedlo neprešlo dole krkom a aeste by som aj blbá bola. Ak by prišla ešte raz, povedala by som jej že pre prasatá čo sa nevedia správať otvorené nemám. Ale to som ja.. veľa.ludi ostane zaskočených a nevedia pohotovo reagovat.

maryetta
7. mar 2024

Vidiet ze ta zena niecim zjavne trpi. Mne by bolo smutne jedine to ze hovori nieco tvojej dcere. To by mi veru ani nenapadlo. A uz vobec nie taku prizemnu poznamku.
Ale ja by som nepovedala nic ☹ maximalne ze mi je luto jej deti….
To ze si predavacka? Co je na tom zle? Nikdy by som si nedovolila povedat ze “iba” predavacka. “Iba” upratovacka…. Alebo neviem co. Kazde povolanie je ok.

maranta_leuconeura
7. mar 2024

Som jedina, ktora to pochopila opacne? Ze pani hovorila o sebe ako o obycajnej predavacke, co sa zjavne narodila do zlej rodiny (jej mama), tak nemala prilezitost na nic lepsie a teraz trpia aj jej deti?

zanka777
7. mar 2024

Zjavne je to osoba ktorá sa sama cíti menejcenna tak potrebuje znevažovať druhých a je to hrozne a smutné ..... Ty si z toho nič nerob je to len a len o nej..... Krásny príklad dáva deťom hlavne svojim že práca sa delí na "podradnu"a dobrú .... Je to naozaj smutné

olimuc
7. mar 2024

Pozri tucny vie, ze je tucny, chudy, ze je chudy ale sprosty si to nikdy neuvedomi … mozes ju polutovat, bohuzial aj deti a tvojej malej to tiez vysvetlit primerane veku.. That’s it

autor
7. mar 2024

@maranta_leuconeura ona to povedala mojej dcére , s mojou dcérou sa bavila , a povedala jej ,aby sa lepšie učila aby nedopadla ako ja , obyčajná predavačka..aby si nedopadla ako tvoja mama -cize ja

autor
7. mar 2024

@zanka777 veď aky má príklad tá slečna jej dcéra staršia?

autor
7. mar 2024

@maryetta ja som zvyknutá že ľudia sa bavia s mojimi deťmi,oni keď sú tam ,tak zákazníci sú k nim milý , tringelty im nechávajú 🙂, prihovárajú sa im..ako to vypáli mi nenapadlo ..

culienka
Autor odpoveď zmazal
petulda333
7. mar 2024

Neurazilo. Pretoze mna moze urazit len inteligent,a ten by z ust taku blbost nepustil. Raz som to zazila,ale nie smerom namna. Kamoska robila v zlatnictve (plat vysoky nadpriemer) a ja som robila oproti v obchode. Umyvala sklenene dvere a siel okolo otec so synom. A tiez utrusil tuto poznamku. Ona sa zdvihla a povedala mu,ze keby vedel kolko zarobi,tak on sam by tie dvere aj vylizal. Jeho pohlad stal zato. Toto urcite necakal 😁
A k tomu vyzoru,muz ma kamaratov ktori zarabaju,resp maju zisky v tisickach eur ale keby ich stretnes,tak povies,ze socky 😉

ss1908
7. mar 2024

ludia su hnusni celkovo. ja by som si to nenechala ale uz som zazila takuto situaciu a viem ze v tom momente sa tazko reaguje.

ja som popri skole brigadovala v kine a strasne vela rodicov priamo predo mnou hovorilo svojim detom "no vidis poriadne sa uc aby si aj ty neskoncil tu" akoze... doslova som na vysokej skole a zarabam si na seba 😃😃

culienka
7. mar 2024

Mne sa stalo niečo podobné. Keď boli deti malé bola som s nimi nakupovat, mam 3 deti toho 1 dvojicky a teda nakupovat s nimi bolo dosť náročné. Cakala som v rade pri pokladni a bola som už teda dosť zúfalá v duchu som sa modlila ze nech snáď ešte ako tak vydržia kým zaplatím a vypadneme odtial. Asi som aj dost zúfalo vyzerala. No a pri pokladni taky starší pán usmieval sa na mňa zuby nemal a ja teda asi aby som zabudla na svoje zúfalstvo tak si vravím: ze a tento chudák večer musí robiť asi je aj dôchodca musí si asi privyrabat ani na zuby nemá peniaze. No a tento pán o ktorom som si ja myslela ze teda on je isto väčší chudák ako ja mi povedal citujem:'Pani ja vás ľutujem ' ja len ze hmm a odvtedy sa riadim niečím takýmto "Súcit vychádza z úcty a lásky. Ľutovať niekoho pramení z nedostatku úcty a zo strachu.
(Don Miguel Ruiz)" okamzita karma nikto sa nema ľutovať 🤣🤣🤣

culienka
7. mar 2024

Tou históriou som chcela povedať ze neurazio by ma to pretože ty si ju tiež sudila 🙂

ckocka
7. mar 2024

Po svete chodia rozny ludia, že občas narazíš na blbca, niekoho kto nie je psychicky OK alebo nejaké iné čudo je normálne. Nemá zmysel sa tým zaoberať ak to nie je trvalý problém.

maryetta
7. mar 2024

Ako nemyslim ze sa s nimi bavila. To by mi nevadilo. Ale to ako resp co im hovorila… myslim ze dcera ma v tebe vacsi vzor ako jej deti ☹ a je to na zamyslenie. Tiez si ju mohla “zlozit”. Ale uz len z ucty voci zene a hlavne voci jej detom nebudes… aspon ja by som teda nijako neosocovala tymto smerom ☹
Niekedy je aj fajn ze nam dojdu slova… lebo niekedy su zbytocne.

zanka777
7. mar 2024

Katastrofa.... Naozaj je to hrozne. A ešte že také niečo vypustia z úst ľudia ktorí sa nemajú najlepšie .... Že takto opovrhuje prácou iného človeka....len tým ukazuje ako je ona na tom zle po ľudskej stránke

buberova
7. mar 2024

Určite by som nerobila scény... Načo? Nemám povinnosť sa pred pani obhajovať.. keď je pani trubka, načo sa znížiť na jej úroveň? Usmejem sa, ďakujem, dovidenia

clarissa96
7. mar 2024

Ja tomuto príbehu neverím. Ty sa vidis dokonalo a pani si na prvú ohovorila. Ktovie či vlastne povedala, či vôbec niečo 🙂 a inak tiež sa obliekam všelijako, lebo radšej zrecyklujem staršie veci ako nakupovať kadejaké fast fashion.

lalenka33
7. mar 2024

Pouč sa do budúcna. Zachovala by som sa ako tvoj muž. Pani by som povedala, že moje dieťa aspoň dostane najesť a nestojí bez jedla ako jej deti. A že ma mrzí, že ona nemá ani nato, aby robila predavačku a jej deti sú hladné a pozerajú naňu ako žerie z ich prídavkov

autor
8. mar 2024

@clarissa96 bohužiaľ je to pravda a dokonalo vôbec nie , len píšem že pozitívne vystupujem , a že mám tú prácu rada ,som v nej dobrovoľne..ono nešlo ani tak o to oblečenie ...ale celkovo

majlo1234
8. mar 2024

Nie, bolo by mi to jedno. Akukolvek pracu si nevazia len burani

anita6666
8. mar 2024

Urazí sa iba ten,ktorému udrú na pravdivú strunu.