icon

Cítim sa ignorovaná svokrou

16. dec 2025

Ahojte, musím sa už niekde vyrozprávat. Možno je to len v mojej hlave a nieje to tak zlé ale mňa to už nejaku dobu trápi. Vždy mám ten pocit že svokra nemá žiadny zaujem rozprávať sa so mnou. Ledva sa mi odzdraví keď prideme s priateľom ku ním domov. Ale keď vidím švagrovi priateľku keď príde s priatelovym bratom tak sa hneď rozprava. Popritom keď tam veľakrát niesu tak nadáva na ňu že aká je. Nevravim že som nejako veľmi komunikatívna ale si myslím že ona ako svokra by sa mi mala tiež prihovárať. Tak isto aj darčeky.. akože ja ten dar nepotrebujem ale nedávno som mala meniny a jedine mi cez fb napisala že všetko najlepšie. Ochvilu budem mať narodeniny a neočakávam nič radšej pretože aj minulý rok som dostala jeden dezert. Lenže keď švagrovi priateľka ma meniny alebo narodeniny tak darček vždy do 50€ minimálne.. Akože neviem možno že som ja na chybe ale asi trošku žiarlim že ku mne sa vôbec tak nespráva ani spolovice. Popritom keď ona ma sviatok vždy sa jej snažíme nakúpiť čo najlepšie. Ale ono to nieje len o mne… Aj priateľ, mám pocit ako keby jeho mala menej rada pretože druhému všetko nakúpi pyta sa a nám ani nezavola.. Budem rada ak mi dáte názor na to či ja som tá zlá

Strana
z2
anonym_9bcac2
16. dec 2025
@anjelicek26

Nemas ani svagrinu, ani svokru, si proste jedna z xy priateliek za tie roky... priatelke mojho syna nekupujem ani darceky, ani sa s nou nijako nevybavujem 😂 Myslim, ze by som jej tym chudatku sla paradne na nervy 😂

@anjelicek26 tvoj najstarší syn má 15 rokov, akej frajerke nekupujes darčeky? Veď je to decko

sisska96
17. dec 2025
@anjelicek26

Nemas ani svagrinu, ani svokru, si proste jedna z xy priateliek za tie roky... priatelke mojho syna nekupujem ani darceky, ani sa s nou nijako nevybavujem 😂 Myslim, ze by som jej tym chudatku sla paradne na nervy 😂

@anjelicek26 na základnej akú priateľku môže mať 😂

anjelicek26
Autor odpoveď zmazal
mvis
17. dec 2025
@lukbe

Nie je to svokra. Možno vie, ze takých priateliek ešte bude.

@lukbe to som presne chcela napísať aj ja 👍

nicegirl369
17. dec 2025

@anonym_autor nuž pravdepodobne jej nie si sympatická a nestojí jej za to sa pretvarovať. Každopádne nie je to zvoja svokra, ale priateľova mama.

Strana
z2