Cítim sa osamelá s partnerom
Prosím vás názor pohľad z inej strany respektíve ci ja to mam zle v sebe... s mužom sme spolu 4 roky. Z toho spolu skoro dva roky bývame. Mame male dieta . Muž chodí robiť na turnusy . Týždeň je doma. Keď je doma je každý večer niekde vonku. Dva krát do tyzdna vecer furtbal. Niekedy pride hneď po futbale niekedy ide na pivo potom alebo ku kamarátovi. Iny večer ide s kamarátom do tretieho kamaráta. Pride domov v noci . Tak jeden deň v tom týždni je doma a deb ored odchodom . V robote sú partia , cez víkend si aj vypijú, chodi tam do posily.... ja chápem ze chce byť aj doma s kamaratmi ....ale večer co vecer som doma sama. Kamarátky nema aby som ja išla niekam. A nemám ani chuť ani energiu sa flákať po večeroch niekde . A také ze ved som s vami celý deň. Co ako ide do mesta na nákup, obedhne všetkých kamarátov s ktorými chodi po veceroch a pride o dve hodiny. Keď spi maly cez den spi aj on. Večer keď dávam malého spat jemu uz padla .neviem ten týždeň co je doma zbehne jak..tak nejaj cakam ze ten cas budeme travit spolu. Ci ako rodina alebo ako par. Sami dvaja . my sme tu už ako len taky spolubývajúci ktorý majú kazdy svoj život len sa staráme o naše dieťa. Neviem vnímam to zle ? Mam ho nechať a este mu povedať ze nech sa zabavi? Nie je mi takto dobre vobec
Zabudol, že je ženatý a má dieťa? Kým nebolo dieťa, trávili ste čas spolu? Poznám par, kde muž chodí na víkendy domov. Kamaráti, matka, kamaráti. Ide to tam dole vodou. A keď mu žena niečo povie, tak nemá otravovať.
Nie, nie je to v pohode a ty rozhodne nie si tá nenormálna vo vašom vzťahu.
@piroska_ ja kamaratky nemám...tie vzťahy proste tak skončili...prišli deti a tak sa to nejak....mam kamarátku a kamaráta ale obaja žijú v inom meste a nie je možnosť sa stretávať. On mi raz za čas povie ze mu je ľúto ze ja nemám takých kamarátov ako on. Ze ist von pokecat a tak.... aj som mu hovorila keď bol teraz v práci ze ako to preháňa....ze by bolo fajn keby ostať doma a strávili vy sme tie večery spolu...ale asi to s nim nepohlo... asi nemá dôvod ostať doma
Koľko rokov má dieťa?
Nevyskusas to, lebo si MYSLIS, ze by to nepomohlo. Tak ti neostava nic ine, len trpiet. Kto chce kam, pomozme mu tam.
@aandrea9 trávili...ci doma ci kino ci niekam von.... no len narodil sa maly ...stara sa všetko....ale ja som s malym je kojeny...tak to verie ze kojim tak nemôžem ísť na dlhšie preč lebo by plakal ze chce prsnik....tak ale on nekoji tak môže... a keď kojit prestanem tak aj aj budem môcť.....len ešte musím vydržať kým príde čas ze sa bez prsníka maly nezblazni
@autorka v tom prípade ty niesi priorita, a nechcela by som takto žiť. To ze sa zahrá so synom , nakúpi, nieje nejaká úloha ktorú splní a tým pádom vyhráva priepustku ísť sa zabávať do noci. Má 44 rokov, už by mohol mat takéto veci za sebou a venovať sa tebe a rodine. Ak doslova zdrhá z domu, aby s tebou nebol večer sám, to už je na zamyslenie 😐
@enmery keď sa ma dnes pýtal ze volal kamarat ze vonku ci môže..... tak som mu povedala ze zase? Včera večer futbal, vecer predtým ho niečo nasralo tak vez slova odsiel a prišiel v noci ..a zase? Predtým co bol doma tak to bolo tiež tak. Tak ze ci pokračuje ďalej ze každý večer vonku. Tak bom trochu nasraty ze nemôžem to tak brat ked ide dva krat do tyzdna vecer na futbal.... to sú už dva dni a tie ďalšie sa furt dačo nájde
@koniarova bude mat dva
Takže vy ste spolu od jeho 40ky? Ako fungoval predtym? Mal rodinu, partnerku, závazky? Ak nie, tak je to jasné. Žije dalej život starého mladenca. A už je dost starý na to, aby to zmenil. Na zaciatku sa asi snažil, ale po zamilovanej fáze prislo dieta a nový život a ten sa mu nepáči...
Tak dieťa čo najskôr do jaslí,alebo škôlky. Ty do roboty medzi ľudí. Nájdi si kamarátky. A rozmýšľaj nad budúcnosťou.
2-ročného predsa nemusíš kojiť každé 2-3 hodiny, aby si nemohla ísť niekde von. On má 44, dieťa 2 a ty? dovtedy ste žili ako? ako dlho ste spolu?
Aj keby sme riešili verziu, že nemôžeš odísť kvôli kojeniu alebo verziu, že nemáš s kým ísť von, vždy mu môžeš povedať, že chceš byť dnes večer s ním alebo ísť zajtra poobede na výlet do lesa, to je jedno. Ja som napr. začala minulý týždeň chodiť na cvičenie podobné aerobicku, chodím tam sama. Za dve hodiny som doma aj s cestou, včera pre mňa dokonca manžel prišiel aj so synom. Zajtra idem na prednášku Baričáka. Sama. Kolegyne ísť nechcú, kamošky nemajú čas. Tak idem sama. Nájdi si niečo v okolí a choď. Začni. Raz ty, raz on. Dve hodiny s drobcom musí zvládnuť.
Najdi si kamaratky. Jeho nezmenis, zvykol si.
Jeden vecer odid ty, hocikam aj sama do kina, nech ostane so synom on. 2r uz bez mlieka vydrzi.
@koniarova chcem ísť do práce na 4 hodiny zatiaľ... babky pomôžu on keď bude doma sa postará....aj peňazí viac bude....rozmýšľam vela... aj preto chcem ísť do práce....ak vy som sa rozhodla ze odidem ..pokiaľ sa nič nezmení
Rozmýšľaš veľmi dobre. Ty to zvládneš.
@natalka13 ale tu nejde autorke o to, že chce ísť aj ona z domu, ona chce tráviť čas s mužom(to už sa môžu rovno rozísť, ak si maju len klucku doma podávať). Ale ten hľadá všetko možné ako sa spoločnému času vyhnúť. Večer, keď malý spí môžu mať priestor na seba a on ide za kamarátmi, nepochopím....
Volny ako vtak omylom zenaty....
Alebo ako komentoval Zdenek Srstka psa z utulku...
Je to notoricky utekar a jmenuje se Kajinek... 📍
Ty musis vsetko, on nemusi nic.
@nikaeli bola som par krát v kine sama..okolo deviatej som bola doma ...malý splakany....unavený chcel spat ale chcel prsník...od pol deviatej správy kedy to uz skončí.... on mi aj povie chod zabav sa .... nejak to zvládnem s malym.... mne skôr ide to to aby sme niečo robili spolu.... nic nerobíme spolu... my nie sme pár vobec.... ja neviem ako fungujú iny ľudia...ale toto naše žitie je ...on si ide svoje a ja som s malym ...ja si idem svoje (ked sa to netýka maleho) a on je s nalym . A len si povieme ako toto ako tamto ....
@mischy00 presne o to mi ide.... takto nevyzerá vzťah dvoch ludi .... a ja nechcem stracat roky života takýmto spôsobom...
Mňa by este zaujímalo ze ci ti jeho kamaráti chodia takto von aj keď je preč alebo čakajú naňho kým príde domov.... len tu je ten rozdiel ze oni sú so svojimi ženami rodinami kazdy den doma ...nechodia robit vonku
Pribudnú aj kamarátky. Časom. Vekom.
@autorka preto som ti písala, že tým ze mu všetko tolerujes, tým nebudeš pre neho lepšia žena. Je to tvoj muž, najbližšia osoba tak prečo nemôžeš povedať co ti vadí? Tak ako ja môjho muža pochválim, tak mu viem aj naložiť keď ma serie....a co? Hádam nebudem ticho aby milosťpan náhodou neutrpel šok.
Skus si s nim sadnúť a povedať ako sa cítiš a co potrebuješ, aby si bola spokojná. Skúste nájsť kompromis, uvidíš ako sa zachová a ci bude ochotný spolupracovať. Nech ma aj on svoj priestor ale aj ty zas od neho potrebuješ jeho náklonnosť a pozornosť.
A preco sa ten spolocny program ma odohravat prave vecer? Ak tomu spravne rozumiem, este si doma, nechodis do prace, cize tie dni mozete stravit spolu plnohodnotne. Ja som zastanca kvality straveneho casu, nevyzadujem kvantitu. Ked si to tak zoberies, pracujuca zena pravdepodobne stravi s manzelom este menej casu ako ty a pravdepodobne aj pracujucej zeny manzel chodi za kamaratmi. Rozumiem, ze ti vadi, ze chodi casto prec, ale nerozumiem preco netravite dostatocne kvalitny cas cez den, ked su kamarati pravdepodne v praci.
Ja to vnimam tak, ze on sa ta aj spyta, ake mas plany a chce sa pripadne dohodnut, ale ty proste nemas ziadne plany, konicky. Ved si nieco vymysli, co chces robit a chod, nie? Neznie mi to tak, ze by ti nedoprial. Naplanuj mu cely tyzden, co je s vami:
Pondelok varis, vecer si pozreme film a bude sex
Utorok ideme na vylet tam a tam, ja idem vecer s kamoskou von
Stredu mam jogu, vecer mozes pozret kamarata, o 9 ta cakam doma
Stvrtok, piatok to iste. A uvidis. On je mozno mimo vazho rezimu, tak skus takto a ked nepomoze, Zbohom, najdi si lepsi kus.
Autorka,
Veľmi skoro si sa s ním púšťala do výdaja a dieťaťa. Tým, že on má samostatný život, ty a dieťa ste pre neho brzdou. Žijete oddelené a proste nemáte medzi sebou vybudované citové puto. Mali by ste začať fungovať ako manželia, ako rodina, preskakat si reálne veci vo vzťahu, budovať vzťah.
42 ročný starý mladenec ktorý žil len sám pre seba sa už nezmení .To sa dalo predpokladať .Bavi ho taký štýl života, rodinný život sa mu nepáči .On si neuvedomuje, že už je ženatý a ma dieťa.Nechapem načo si tieto typy zakladajú rodinu.Zase ďalšia rodina ktorá sa zbytočne rozpadne .
Chcel vôbec dieťa?
Koľko máš rokov?Akym štýlom života žil predtým ?
Kamaráti, párty, zábava, koníčky ..?
Kebyže nerobí v zahraničí už ste od seba

@autorka a skúšala si aj povedať raz že nie, nechcem aby si šiel von, potešilo by ma keby sme si urobili pekný večer. 2 týždne na teba čakám, tak si ta chcem užiť aj pre seba. Chápem, že chces byť veľmi tolerantná a bla bla....len si tým robíš medvediu službu. On je spokojny a ty doma smutná a čakáš, že snáď raz ocení tvoju lojalnost. No neocení, berie to ako samozrejmosť