Cítim sa osamelá s partnerom
Prosím vás názor pohľad z inej strany respektíve ci ja to mam zle v sebe... s mužom sme spolu 4 roky. Z toho spolu skoro dva roky bývame. Mame male dieta . Muž chodí robiť na turnusy . Týždeň je doma. Keď je doma je každý večer niekde vonku. Dva krát do tyzdna vecer furtbal. Niekedy pride hneď po futbale niekedy ide na pivo potom alebo ku kamarátovi. Iny večer ide s kamarátom do tretieho kamaráta. Pride domov v noci . Tak jeden deň v tom týždni je doma a deb ored odchodom . V robote sú partia , cez víkend si aj vypijú, chodi tam do posily.... ja chápem ze chce byť aj doma s kamaratmi ....ale večer co vecer som doma sama. Kamarátky nema aby som ja išla niekam. A nemám ani chuť ani energiu sa flákať po večeroch niekde . A také ze ved som s vami celý deň. Co ako ide do mesta na nákup, obedhne všetkých kamarátov s ktorými chodi po veceroch a pride o dve hodiny. Keď spi maly cez den spi aj on. Večer keď dávam malého spat jemu uz padla .neviem ten týždeň co je doma zbehne jak..tak nejaj cakam ze ten cas budeme travit spolu. Ci ako rodina alebo ako par. Sami dvaja . my sme tu už ako len taky spolubývajúci ktorý majú kazdy svoj život len sa staráme o naše dieťa. Neviem vnímam to zle ? Mam ho nechať a este mu povedať ze nech sa zabavi? Nie je mi takto dobre vobec
Nuž žije si život slobodného chlapa,keď je na tutnuse v podstate je ako slobodný a keď príde domov tak ku to príde normálne,že chodí kade,tade.A ak toto robil kým ste spolu nežili a nemali dieťa, vedieť ak nemá dôvod to meniť,pretože on vníma,že keď príde domov ste traja,ale inak sa pre neho nič nezmenilo,.....
Spolu 4 roky, 2 spolu byvate... male dieta - tak do roka? A kedy ste vas vztah budovali? Podla mna toto robil aj predtym len ste sa stretavali na sex a nevadilo ti to 🤷♀️
Pretoze s dietatom ako tak teda cas aj stravi a teba ma na haku..
Sa opytaj alo vidi vas vztah, zr ci mu staci dieta a inak nechce od teba mic
Ako chlap keby to bolo opacne a toto mi robila zena tak sa vazne porozpravame 1-2-3 x a podla vysledku by som sa zariadil. Ja osobne co poznam ludi maju dohody napr: 2 x futbal za tyzden OK zbytok rodina. Osobne by som nepotreboval takuto zenu k zivotu.
@123profil321 ved mu to povedala nie raz.
Odpoved aj ty raz budes po veceroch chodit s kamoskami. Raz......
@alkoholik ty ako chlap povedz mi ...keby si chodil robit vonku ... ako by si travil ten cas doma?
On už svoj názor vyjadril. Je úplne nepodstatné, či by on chcel byť s rodinou. Čo Ti pomôže, že napr môj partner vychoval sám dcéru? Nič. Tvojmu partnerovi to vyhovuje, na rozhovor Ti odpovedá, ako odpovedá, lebo vidí, že Ty sedíš a nič=ergo mu potvrdzuješ, že nerobí nič zlé a môže to robiť a bude to robiť. Ty by si sa dobrovoľne niečoho vzdala len tak, keď Ti to max vyhovuje a druhá strana Ti to tokeruje so všetkým? Riešenie máš v rukách jedine ty a nie @alkoholik, či by chcel byť po týždni s rodinou. Strašné životy ste ochotné pretrpieť. A max napísať na koňa.
Dalsi muz, ktory asi zistil, ze rodinny zivot nie je pre neho. Takeho muza doma proste neudrzis. Tu je jasne vidno, ze on doslova z domu uteka. Dovody mozu byt rozne. Moze byt, ze si uvedomil, ze on vlastne to dieta nikdy nechcel. Vačšinou su to muzi, ktori dlho zili bez partnerky a iba sa nechali ,,nahovoriť" ze no dobre, spravim si to dieta. Lebo podla veku mi to pride chlap, co skoro pol zivota zil ako stary mladenec. Alebo to moze byt tym, ze mu vytvaras doma dusno. Ja viem, ze tu zena vzdy napise len jednu stranu pribehu. Ale moze to byt aj tak, ze pride z prace a hneď uz citi z teba nervozitu, vycitky. Chyba moze byt v komunikacii, ze mu nevies jasne a jemne odkomunikovat, ako si to predstavujes. Pride mi, ze sa ta mozno aj boji, ked sa ta pyta, ci moze ist von. Možno mu ironicky odvrkujes a on presne vie, ako zareagujes, uz to ocakava, preto vie, ze vzdy bude chvilku dusno a potom sa to zas utrasie. Odporucam komunikovat, komunikovat, komunikovať. Cez pocity, nie vycitky. Presne, ako to citis, aka si z toho frustrovana. Staci intonacia hlasu, kde chlap vyciti ze si nervozna, vycitava, automaticky sa odpaja.
Proste mu povedz, že ak chce ísť, nech ide, a už nech sa nevracia. Nech mu navaria kamaráti, operú aj vyprevadia do roboty, ty inú úlohu vo vzťahu nehráš a o dieťa sa vieš postarať aj sama.
Bola by som zvedavá, čo by na toto povedal. A keby odišiel, vymkla by som ho a nepustila dnu.
Môj manžel chodí robiť na turnusy, chodí domov na týždeň. Prvý deň periem jak bláznivá, on je s deťmi, či doma, či vonku...druhy deň ideme na výlet, niekedy aj na dva dni...v pondelok má väčšinou behačky, lekár, okolo auta atď...ale všade okrem lekára chce, aby sme išli s ním. Medzitým sa venujeme aj sebe, večer si dáme buď spoločnú vaňu, alebo pozrieme film, chce aby som ho škrabkala 🤣 a buď zaspí, alebo zaspím ja 🙈 Ale ani ho nenápadne ísť von do noci. On totiž nemusí utekať z domu. Tvoj zjavne nechce byť doma s tebou, lebo by neuprednostnil kamarátov.
@romi0310 ja stále rozmýšľam co robím zle.... ked sa mi niečo nepáči poviem riešim....ale s nim sa nedá... najlepšie neriešiteľné a všetko bude sper. Aj keď sa niečo vyskytne ze je nasraty pre niečo tak to nerozoberame , neriesi a potom na druhy deň sa tvári akoby nič...pohoda...mňa toto tak rozčuľuje...a keď sa ho aj opýtam tak ešte chytí nerv ze na co to vyťahujem... bud to neriešime alebo sa pohádame...príklad tento týždeň... prišiel domov po 2 týždňoch....vecer sa nasral kvoki vankusu odisiek do obývačky a nervami. Si myslím dobre blbý vankus ako.... ďalší deň to bolo v pohode celkom. ..poobede odisiel na futbal ....volala som kedy príde...nekazala som mu prísť lne ze kedy príde lebo sme mali požičané autosedaxku na skúšku a vravela som pani ze v nedeľu jej dám vedieť ze co lebo som chcela aby ju videl. Prišiel domov. Dva krat som sa ho pýtala ci sa na ňu pôjde pozrieť...ze nemám riesit ..vever ho niečo nasralo neviem ani co ...tresol dverami a odišiel..prišiel v noci. Dalsi den pol dna spal ...a vecer isiel hrať futbal....na toto som čakal dva týždne? Ako fakt nemám chuť tu s nim byt alebo niečo keď príde domov a toto mam doma od kedy sa vráti. My sme spolu nespali skoro dva roky. Popravde nemám chuť vobec....ja son pru nom dostaka akoby blok normalne .. pri hádkach mi vykrical hnusne veci ...ja neviem mat intímnosti s niekym kto sa ku mne správa ako k nejakej...pred časom som zistila ze od začiatku nášho vzťahu vypisoval kamarátke nevhodné veci o sexe...ci sme este nemali malého a stavali sme spolu ci sme ho už mali....toto bolo pre mňa.... a to by a ta kamarátka tu vedľa.... a to bola ďalšia vec ktorá mňa odrádza....malý je na mne vkuse nalepeny ...ked si predstavím ze ešte on by sa ma.dotykal tak mi je až.... s byvalim sme istý čas fungovali tak ze som s nim spavala na silu aby som doma nemala peklo. Ale som si povedala ze nikdy viac... a popravde ten náš sex trvá 10 sekúnd...je to úplne na dve veci... a takto to ide dole vodou.
Ty vies o tom, že vzťah nemáš?Ani emocionálne zrelého partnera?Ale dobra správa je, že to vieš zmeniť iba ty-jeho k tomu vôbec nepotrebuješ. Ale mam pocit, že ty si na tom psychicky tak zle, že keby si milenku aj doniesol domov a klatil ju pred Tebou a dieťaťom, ostávala by si vo vzťahu naďalej. Začni konať a nie analyzovať debilka, ktorý využíva všetko, čo sa dá, aby mu bolo dobre a ty sa dobrovoľne nechávaš trápiť a co je ešte horšie, dieťa to všetko cíti, uvidí a bude ho to formovať. To je ta láska k dieťaťu?XY vyšetrení u top lekárov, pomaly cumlíky zo zlata, ale žiť ich necháte v nefungujucom vzťahu bez lásky?Nech majú traumy a problémy vo vzťahoch aj tie deti? No ďakujem pekne.
Tak už potom rozumiem tomu, ze odchádza z domu, nakoľko vy ani intímne nezijete, píšeš ze 2 roky....to ho neobhajujem ale toto máloktorý muž by vydržal, asi aj žena by mala problém. U vás je evidentne problémov viac, ste iba rodicia ale nie ste partneri. A keďže ani problémy spolu neriesite, teda nieje záujem z jeho strany, tak to si asi len sadnúť a dohodnúť sa, ako si to predstavuje ďalej. To ze prinesie peniaze, ok ale to na život nestačí
Vyššie som ti už písala, že k tomu pribudnú "kamarátky". A už sme doma, podľa tvojho posledného komentu. Ver mi. Dva roky on bez sexu určite nie je.
Potom, co citam, citim obrovske problemy vo vasom vztahu. Mna by najmenej trápilo, ze ide prec z chalupy, ked vy mate oveeeeela vacsie problemy, ktore mate riesit. A to neucta, nerespekt. Mas za sebou jeden toxický vztah, sla si do dalsieho. Za mna je jedine riesenie zacat oracovat sama na sebe! Jeho nezmenis, ani keby si sa postavila na hlavu. Jedine, co sa da zmenit je vztah k samej sebe. Ten, ked si vyliečis, tak uz nedas priestor takýmto muzom vo svojom zivote.
Čiže vy nemáte žiadnu intimitu 2 ROKY ty sa čuduješ, že ten vzťah sa zmenil na podávanie si kľučiek vo dverách??? 😶
No a sme doma. Tym ti vobec nechcem nalozit ale vy vztah nemate. Emocionalny ani fyzicky. Nic okrem dietata vas neputa k sebe. Ak sa nieco zasadne nezmeni toto nema sancu.
@lenkakravcova takže je to moja vina.?
Pozri sa na to z tohto hľadiska: Muž, ktorý nemá doma intimitu, má mať doma čo?
Ako má s tebou tráviť čas, ak ho intímne odmietaš? Pozerať s tebou filmy? To predsa môže aj s kamošmi a tí ho zbytočne sexuálne vizuálne nedráždia. Ty ak nie si jeho manželka s intimitu, ktorá k tomu patrí, ale iba spolubývajúca, tak sa nečuduj, že s tebou čas netravi.
Teda áno, za to, že od teba uteká za kamarátmi, môžeš len ty sama. Muž, ktorý má doma manželku, ktorá ho neodmieta, zvyčajne nikam neuteká (až na nejaké blbé výnimky, kde sú ešte iné problemy) a trávi čas najradšej s ňou.
To si mala napísať na začiatku, že nemáte spolu 2 roky intimitu, váš vzťah je dávno pochovaný .Hádam nie si tak naivná, že 2 roky žije bez intimity.Žiaden chlap nebude roky bez intimity, pokiaľ tam nieje zdravotný problém, to len také naivne ženy si myslia.Nečudovala by som sa keby mal milenku a nechodil za kamarátmi.
On o teba už nemá záujem, dotiahla by som to dokonca, lebo vaše spolužitie bez lásky bude veľmi zlý vzor pre dieťa .
@lenkakravcova existujú ženy ktoré majú nejaké morálne zábrany a s chlapom co sa k nim chová zle nemôžu spat. Ja viem ze ty tento pud sebazáchovy nemáš ale ostatné ho majú a nenechajú sa prakticky znasilnovat len aby mohli povedať “som vydatá” 🙂
@bonboniera lenze tento pribeh zacal uplne inak. Ved nemusi s nim spat ale pytala sa tak aj toto je dovod preco nechce s nou travit cas.
Ja sa autorky zostanem. Prestaňte z mužov robiť zvieratká, ktorým musí žena dať, inak majú právo na ňu srať. 4 roky sú spolu, 2 bývajú a 2 spolu nespavajú. Ja si fakt nemyslím, že ona prestala mat chuť na intimitu s ním len tak z roztopaše. Ten dôvod tam bol. A jeho reakcie ukazujú, ako je/nie je schopný riešiť aj ťažšie témy a debaty v živote. Lebo aj tie niekedy prídu. A takto to vyústilo.
@enmery tak ale dieta ma 2 roky. 2 roky spolu nespia. Ten problem nesposobil len jeden z nich. Nemame kopec informacii.
@pralinka25 Ja viem, len hovorím, že to vyznelo, akoby autorka mohla za jeho správanie, lebo mu "nedá". Podľa mňa by mali ostať pri tomto a riešiť už len ako ist od seba. Obaja trpia a v konečnom dôsledku si to odnesie len dieťa.
@enmery ďakujem
@enmery to ano. Vztah tam uz davno nie je. Mozno realne ani nikdy nebol
No mne váš vzťah pripadá skôr ako kamarátsky s tým, že máte spolu dieťa. Veď sa nachystaj poobede, malého tiež a vyrazte niekam do cukrárnicky, vonku sa prejsť, aby ste boli spolu ako rodina, nie každý sám. Môj muž ak chodil večer na futbal, hneď po išiel domov. Raz bol s partiou na 🍺, došiel domov, že je celý smradľavý od cigaretového dymu. Urob plán na každý deň ako rodina, nech neide s kamošmi.
A o kolkej zacina ten futbal? On hra ci sa len pozera?
Preco nejdete vsetci pozerat zapas?
Ci on musi s kamosmi pit pivo a vyfacievat ako fabrika?
Ak on dohde na tyzden domov a ty si doma s dietatom, tak preco nejdete spolu o 10 na prechadzku? Preco netravite cas ako par ked je moznost?
Uprimne si myslim, ze on ma na tom turnuse nejaku frajerku, kde sa odbavuje a domov si chodi oprat trenky a ponozky, najest sa a oddychovat. Cas so synom travi a teba posiela prec, on s tebou enchce byt ...
Na zaklade coho ste sa dali vobec dokopy? Stavali ste dom, je spolocny?
Rozhodnutie mat dieta bolo vase spolocne? Lebo pride mi cudne, ze mu nechybas ani ty, ani ono. Asi tym, ze chodi na turnusy, tak je zvyknuty na slobodu, ale tak ked je doma len tyzden, tak by sa mohol premoct si myslim.

Poviem ti to takto. Ta moja známa už nekojí, dieťa bolo od troch rokov škôlke a v septembri nastupuje do školy. Myslíš si, že sa jej muž zmenil po svadbe? Absolútne nie. Kamaráti, matka, kamaráti. V lete spoločná dovo a po celý rok je sama ako slobodna mamicka. Chceš takto žiť?