icon

Cítiš sa obmedzovaná priateľovým určovaním času návštev?

14. okt 2024

Ahojte co si myslite o tom, ze vzdy ked idem k priatelovi (este nebyvame spolu), tak sa ma dopredu akoze spyta dokedy budem, ale potom sam povie, ze dokedy u neho budem a najvacsi gol je, ze este mi aj pozrie kedy mi ide autobus a povie tak nenutene, ze sak tymto pojdes nie? 😂 Aby som upresnila situaciu, pridem k nemu po praci napr o 18 a ja by som s nim kludne bola aj do polnoci mne to nerobi problem a on povie taky cas, ze sak do 20 budeme spolu, navarime si, kukneme film a to bude akurat 😂... Mne to pride dost divne a uz som na to extremne hakliva, ze vzdy ked idem k nemu uz dopredu viem do kolkej budem, ziadna spontannost, ved ked je cloveku s niekym dobre tak neriesi cas a este dopredu 2-3 hodiny uz viem kedy budem musiet odist, tak sa ani necitim uvolnene a spokojne, najlepsie je ze po chvile jak pridem uz vytiahne telefon a zacne mi pozerat busy a da nam budik aby sme nezabudli. Pritom nemame ziadne ine povinnosti, nechapem tomu. Upresnim, nie sme teen, ale mame obaja nad 27r. Najprv to odovodnoval tym, ze to robi pre mna, aby som prisla v rozumnom case domov, aby som sa vyspala a pripravila si veci na zajtra, ale teraz proste povie narovinu ze on si potom este potrebuje oddychnut, chce kukat serial, dat sprchu a pri tv zaspat....

Strana
z3
dkethe
14. okt 2024

Pre objektivny pohlad treba viac info.
Ako casto k nemu chodis za tychto pravidiel? 1?6? Krat V tyzdni?
Ako casto chodi on k tebe, a na ako dlho?
Ako travite cas inak?

Mozno vecer potrebuje holit pazuchy, zuby umyva s troma roznymi pristrojmi - dnes uz aj chlapi maju taketo wellness evening routine a naco ta tam?

Ja som randila davno, ale ked uz v tom bol sex, vzdy som ostala nanoc. By ma ani nehlo ist po skole/praci dakde na navstevu a potom za tmy domov. Ak rande bez prespavacky, tak vzdy niekde v meste/vonku na polceste.

gribka1
14. okt 2024

Chodí aj on k tebe? Keď ste vonku, tlačí na čas, že budete do tej a tej hodiny a šup domov?

timing
14. okt 2024

No sa poskladam 😆 to cim dalej zacinaju byt muzi divnejsi a divnejsi. 27rocny a takto spokojne si nadiktoval ake podmienky chce mat vo vztahu...och...ved toto ani ako otec nebude dobry ked chce mat svoj klud. Zbytocne stracas cas

zuzana76
14. okt 2024

ja by som tam uz po praci nesla, ze ci mu zacnes chybat a ak ano a zacne ta sam od seba pozyvat, tak by som povedala, ze prepac, na dve hodiny sa mi neoplati, uz mam inu akciu

kristiii
14. okt 2024

Fungujete takto od úplného začiatku? Chodí aj on k tebe na návštevy?

duppka13
14. okt 2024

Par tyzdnov k nemu nechod a uvidis na com si

rorino
15. okt 2024

Najprv som si myslela,že je nejaký "Monk"v časovom prevedení😂,ale to skôr vyzerá,,že ťa na tých pár hodín"pretrpi".Asi by som cez týždeň k nemu nešla,s odôvodnením,že sa mi to na dve hodiny neoplatí😂😂😂

Strana
z3