Cítite sa menej pekná v porovnaní s inými ženami?
Zacinam sa citit menej pekna, ked vidim ostatne kocky, zeny, ako maju umele nechty, urobene prsia, napichnute usta, licne kosti, umele mihalnice...
Nezavidim, skor naopak... Niektore su velmi pekne urobene (preto zacinam citit dyskomfort 😅). Aj peniaze by som mala na to... Ale urobit si iba preto, ze je to trend? Najma tie pery... Nemam ich tenke, ale ani hrube....
Ako to vididte vy? Ci vas to nezaujima?
Investuj do niečoho zmysluplného namiesto snahy podobať sa iným.
@tiezjedna aj som si myslela.. to su dve rozdielne veci.
Prosím ťa,určite sa necíti menejcenné preto,že nie si umelá🙏
Nedávaj si niečo len preto, lebo je to trend. Daj si to preto, lebo sa ti to naozaj páči a hodí. Ja si z trendov vyberám, čo sa mi páči a hodí. Nepáčia sa mi napr. špicaté umelé nechty, hrubé strapaté obočie. Páčia sa mi veľké mihalnice, ale keď už z diaľky vidno, že sú umelé, tak nie. Páčia sa mi rifle s vysokým pásom, ale na tie nemám postavu :/ Páčia a hodia sa mi výrazné očné linky, tak tie nosím 🙂 Nemusíš byť za každú cenu iná ani za každú cenu ako väčšina 🙂
Sak keď nechceš byť za divnu daj sa "vylepšiť" len nezabudni zo sebou nosiť občiansky aj na návštevu rodiny aby ťa spoznali. A po smrti pekne nech ťa dajú zrecyklovať keď už sa recykluju plasty tak to treba využiť 🤷♀️

@h2
My muži sme dosť jednoduchí, vo väčšine prípadov ani nebudú potrebné všetky kroky 😀