icon

Cítite sa menej pekná v porovnaní s inými ženami?

22. nov 2023

Zacinam sa citit menej pekna, ked vidim ostatne kocky, zeny, ako maju umele nechty, urobene prsia, napichnute usta, licne kosti, umele mihalnice...

Nezavidim, skor naopak... Niektore su velmi pekne urobene (preto zacinam citit dyskomfort 😅). Aj peniaze by som mala na to... Ale urobit si iba preto, ze je to trend? Najma tie pery... Nemam ich tenke, ale ani hrube....

Ako to vididte vy? Ci vas to nezaujima?

tiezjedna
22. nov 2023

@mandzula no áno, to sú tie prehnané očakávania…

hugger
22. nov 2023

@tiezjedna to som uviedol ako príklad toho čo by som ešte vedel tolerovať, určite by sa to dalo aj bez laku ale až taký askét nie som 😊

h2
22. nov 2023

@tiezjedna Botox je skratka od botulotoxín a ako už druhá časť tohoto zloženého slova napovedá, jedná sa o jed a to dokonca dosť prudký. Jeho účinok spočíva v tom, že doslova paralyzuje svaly, ktoré sa potom ani nehnú, lebo sú otrávené. Ďakujem, neprosím.

trema
22. nov 2023

Presne o toto ide, aby si sa zacala cítiť menej pekna a zacala davat peniaze na sminky, kremiky, vylepsenia, nechty atd.. biznis

tiezjedna
22. nov 2023

@h2 viem čo to je ako funguje, mne to vysvetľovať nemusíš 😉ja on nemám záujem, zatiaľ som spokojná s tým, čo vidim v zrkadle. Navyše si myslím, že dnes už existuju menej invazívne a viac efektívne riešenia ako botox…

betulinka1
22. nov 2023

No ja vidim svoje rovesníčky alebo 45 +, ktore roky chodia všelijaký botox a neviem ake pichanie pod kozu a veru musim povedat, ze tie roky sa im velmi podpísali na tej tvary. Je to viac ako hrozne. Na druhej strane poznam take, co maju 65+, boli na normalnej plastike ako 50 rocne, kde im natiahli kozu na tvary na plastike v BB a ziadne ine zákroky ako pichanie pod kozu niecoho, su pekne aj po rokoch. Cize za mna pichat by som si nedala nic, ak uprava tak normalna plastika u profi lekara. Prsia za mna vobec ak nejde o zdravotny problem alebo naozaj je niekto zo svojich pŕs v depke. Umelé nechty som si aj dala ale vazne sa mi nechce 1,5 hodiny sediet na nechtoch. Vydrzala som to pol roka takto chodit. Aspon som sa naucila pekne upravovat svoje 😉.

h2
22. nov 2023

@tiezjedna Vysvetlila som len pre istotu, pre tie, čo by náhodou nevedeli. Viem, že je to pomerne rozšírená informácia, nemyslela som tým, že by si to nevedela, teba som označila skôr len preto, že ty si ho spomenula.

mandzula
22. nov 2023

@betulinka1 toto presne, pre mna je uz aj kadernicka a kozmeticka taka strata casu, ze akekolvek dalsie sedenie niekde by ma zabilo.

lucyluska
22. nov 2023

Vôbec ma to nezaujíma. Márnosť nad marnosť.
Nemám nič umelé, v živote som na nechty nebola, raz u pedikerky, vlasy iba podstrihnut si dávam.
Mám 43, sivé vlasy..skoro úplne... dávam si olaplex šampón so strieborným nádychom. Ľudia si myslia že narokom mám také vlasy. O nohy sa starám,o nechty tiež. Robím si kozmetiku doma, mam excluzivnu pleť, konzumujem do 20gr sacharidov denne, ustupila mi rosacea a tvorenie mazových žliaz. Zuby mám zdravé.
Ale, kto chce si niečo vylepšiť tak nech sa páči.

marcellka32
22. nov 2023

Každý podľa seba... neodsudzujem nikoho..
Som za plastické operácie po havárii, razstep pery, otoplastika (prisitie odstavajucich uší), neinvazívne ošetrenia robené s citom lekára (čo znamená s mierou), áno dá sa to a vyzerať pritom prirodzene, ale to musí mať žena aj lekár mieru, a to nemajú ...

jj298
Odpoveď bola odstránená
onedaynick
22. nov 2023

@tiezjedna ake su to tie efektivnejsie riesenia?

tiezjedna
22. nov 2023

@onedaynick napríklad fotorejuvenizácia atď. Mrkni na internet, nájdeš viacero možností👍

cyberk
22. nov 2023

@mikasa_ackerman ak ich mas dost velke tak augmentacia (zvacsenie) je zbytocna, tu postaci uprava/modelacia (mastopexia) prip. aj zmensit.
@autor zijeme v 21storoci, ak si so sebou nespokojna je lahke ako to napravit ;)
ja som pred par rokmi mavala 3D mihalnice - uz nikdy viac, vyzera to otrasne na akejkolvek zene irl :D
Svoje nechty mam otrasne a nebavi ma si ich lakovat, chodim na umele, ale mam ich kratke, ale krasne, hlavne, ze su pekne upravene 🙂
Obocie mam tiez PMU vyzera to pekne upravene, ale ako stara na to nebudem chodit, to uz zeny vyzeraju ako saso s takym upravenym obocim.
Nedavno som si dala zmensit a upravit prsia, top rozhodnutie 🙂
Pery by som si nikdy nedala urobit, to ma nikdy nezaujimalo.

jovka
22. nov 2023

stale aj v minulosti bol nejake trendy , ktore vacsina zien ci chlapov nasledovali ,ci 50 roky ci 80 atd , nastastie teraz mas tolko moznosti , len si vybrat , ak sa ti pacia vacsie mihalnici, mozes ci predlzovat ci dat lash lift prirodzeny vzhlad, ak chces vacsie pery, mozes dat pichnut, nikde nie je napisane, ze musis vyzerat takto a takto a dat si toto urobit , ja vobec nie som proti upravam , kto chce nech si kupi :D ale tiez sa mi neaci ked baby vyzeraju ako cez kopirak, napojene vlasy, maly nos ,velke usta , pretiahnute foxy eyes a preto si vsetko nedam urobit..ak sa ti nieco nepaci na sebe co chces vylepsit, tk smelo do toho, len treba poznat mieru, je to trosku navykove:D

medda_beda
22. nov 2023

Ja nechcem byť trend.
Ja chcem byť ja a robím len to čo sa páči mne.

zooeynka
22. nov 2023

@hugger toto je pruser u muzov, ze maju radi prirodzenu krasu ale nevsimnu si kolko nenapadneho makeupu bolo pouziteho. O nejakej zene si myslia ze jeeej aka pekna, ale pritom tiez vylepsena plastikami(ale nie takymi okatymi ze kacacia huba a enormne cici v pozore). Chapes co myslim?

bloger
22. nov 2023

Práve naopak skutočná krása je v jednoduchosti. Nesnaž sa ich napodobňovať. Si krásna lebo si prirodzená.

hugger
22. nov 2023

@zooeynka

Chápem. Som muž. Keď to nevidím tak to nie je.

Výzor netreba preceňovať. Pri prvom kontakte má určite nejakú rolu (u mňa držanie tela, a chôdza prezrádzajúca nejakú mieru športovania zaváži viac než pekná tvárička) ale v dlhodobom vzťahu rozhoduje to ako tí dvaja spolu vychádzajú.

zooeynka
22. nov 2023

@hugger mudro pises. Len bohuzial vacsina muzov da prednost tej krajsej tvari a ta skaredsia zena ma povacsine smolu a "utrie hubu". Co na tom ze je mudrejsia, milsia atd.....

jesenzima
22. nov 2023

Si čudná, pretože rozmýšľaš nad tým, že zo seba -originálu urobíš ďalšiu napodobneninu ... Krása je v inakosti, jednoduchosti a úprimne, tá dnešna móda neprirodzenosti nie je vôbec pekná ...

h2
22. nov 2023

@hugger Ale to, ako tí dvaja spolu vychádzajú, často ani nemajú šancu zistiť, kvôli nevyhovujúcemu výzoru po prvom dojme.

heln
22. nov 2023

tebe sa pacia umele nechty, urobene prsia, napichane usta, umele mihalnice?
lebo mne nie. umele nechty su neprakticke, kvoli prsiam sa fakt nedam rezat, pichat usta dobrovolne? kolegyna mala kasmirove mihalnice, prvy tyzden jej slzili oci, no bolo mi to komicke, mozno som bola skodoradostna.
nepripadam si krasna, ale naucila som akceptovat sama seba, taku aka som a nezatazujem sa tym nejak extra. rozhodne neplanujem podstupovat nejake procedury, ked mi prejde nadcha, tak si zafarbim vlasy, lebo mi uz rastu sediny a skrotim rozdivocene obocie.

simsalabim
22. nov 2023

Ja nemam rada tento trend umelin… vzhlad pre mna nie taky dolezity, staci byt cisty a upraveny… Nemam umele nechty ani nic napichnute. Vlasy zatial nefarbim, maximalne jemny make up a na nechty priesvitny lak. Asi som v tejto dobe divna 🙈Absolutne nechapem, naco si zeny lepia umele nechty (a potom sa stazuju na zabu), naco je im kacacia huba, zadok ako Kim a prsia velkost melonov… a ako sa to chlapom moze pacit, ale, ako sa vravi, each to their own 🤷‍♀️

liusa82
22. nov 2023

ja sa o seba rada starám,ale s mierou.A tento trend sa mi teda nepáči.Ja som ešte nezažila ani jednu ženu na ktorej by to nebolo vidno.Ani jednu.Aj ked len trochu ale vidno to je.Jedine čo mám tak botox v čele kvôli krčeniu.Ale tie jablkové výplne líc ako marfa alebo kačacie ústa katastrofa.A neplánujem výplne ani na staré kolená.To skôr pôjdem radšej klasicky pod skalpel

tianna
22. nov 2023

Subjektívne mne sa to absolútne nepáči. Čo už len môže byť pekné na umelej žene 🙂 ale ja som celkovo športový typ, šminky nemám absolútne žiadne (len špirálu, korektor a jemný rúž čo využívam len keď idem k lekárovi so sebou alebo deťmi aby sa ma nezľakol 😄), sukne, šaty tiež ani jeden kus 🙂 topánky len tenisky a zimné športové, lodičky či elegantná obuv tiež vôbec. Teda asi nie som smerodajna vzorka 😄 pre mňa je vrchol nákupu kozmetiky sprchový gél balea a šampón 🤣

7miriam77
22. nov 2023

Tie napichane pery, to je čistá katastrofa. Vyzerá to tak strašne divne, ja si nemôžem pomôcť. A veľmi to zmení človeka na výzor...keď vidím kočky pred zákrokom a káčatka po....ja sa len čudujem. Neviem čo je toto za dobu,že všetky chcú vyzerať rovnako. Otras

hugger
22. nov 2023

@zooeynka @h2

Taky minimalistický checklist na urobenie dobrého prvého dojmu na muža (nechcem rovno hovoriť že je to návod na zbalenie muža)

1. zoberieš hocijakú ženu
2. necháš ju polroka trochu rekreačne športovať
3. umyť, trochu navoňať, trochu upraviť vlasy, čisté zuby (všetky prosím)
4. obliecť do niečoho čo zvýrazni partie o ktoré sa muži zaujímajú (radiť vám nemusím)

A teraz ta podstatná časť, takmer nesúvisiaca s výzorom:
5. sebavedomá chôdza a držanie tela
6. úsmev
7. pristúpiš k nemu o 10 cm bližšie než je komfortná zóna
8. mimovoľne sa dotkneš predlaktia alebo ramena
9. pozrieš sa mu do oči a pochváliš ho za nejakú drobnosť.

KAZDÝ muž pôjde do kolien.

V tomto kontexte slovne spojenia "nevyhovujúci výzor" a "ta skaredsia zena" sú úplne irelevantné. Riešiť umelé nechty, mihalnice, pery, prsia, vlasy, obočie alebo čokoľvek iné je úplne zbytočné.

h2
22. nov 2023

@hugger Bodaj by to bolo také jednoduché.

simca06022011
22. nov 2023

@7miriam77 podľa mňa ešte horšie sú tie lícnej kosti v kombinácii s perami. Otrasná trojuholníkov tvar =mne to pripomína kostičky alebo niečo z hororu. Ale proti gustu..