icon

Cítite sa neprávom odsudzovaný predavačom?

26. máj 2024

Dobrý deň.Chodim čisto,slušne oblecena,mám slušne správanie.Napriek tomu nám nepríjemný týpek predavač v dedine zazera,ako keby sme s dieťaťom prišli niečo ukradnut.To úplne.Nebavi Maťo a uráža.Bojim sa,že mu raz už niečo poviem a tým si,samozrejme,len uskodim,lebo budem vyzerať ja ako sisi...

Strana
z2
dadis
26. máj 2024

@0silvia0 Ano, je to klnkretny obchod. V ziadnom inom Lidli toto nerobia, len v Lamači. Ja som sa aj minule ohradila, ze mi to je neprijemne, ze v inych lidloch som sa s tym nestretla a ona ze, nemaju zrkadla ci co..tak maju o jedneho zakaznika menej 🤷‍♀️. Ked nieco surne potrebujem, kupim a idem do samoobsluznej, ale velke nakupy tam teda nerobim, lebo sa tam necitim dobre.

0silvia0
26. máj 2024

@dadis chapem

rozculena
26. máj 2024

@dadis nazeranie do košíkov a dvíhanie tašky majú v popise práce.Musia to robiť.Nie každý je ako ty,že všetko vyloží....niekto zabudne,niekto nevyloží úmyselne.Nebuď vzťahovačná,nerobia to len tebe.
My sme za to mali pojeby,keď sme nevstali zo stoličky a neskontrolovali nákupný vozík.Museli sme kontrolovať vrecká na kabátoch,či tam nie je niečo ukryté.Museli sme kontrolovať KAŽDÚ krabicu,ktorá nebola originál zalepená,Museli sme kontrolovať eany,či súhlasí názov tovaru s tým,čo reálne bolo nablokované,keďže Slováci sú vynaliezaví a prelepujú eany,a kadečo kadekam zastrčia,by si sa čudovala...
A nemysli si,že keď nakupuješ s čítačkou v tescu,že ťa nikto nesleduje...

dadis
26. máj 2024

@rozculena Chapem, ze to je chyba manazmentu lidla, no i tak mi to je neprijemne. Kym to mamazment nepochopi a bude robit z predavacov gestapakov, tak tam chodit nebudem. Ked radsej ozelie nejaky ukradnuty tovar a bude motivovat zamestnacov pre proklientsky pristup, tak svoj nazor zmenim.

rozculena
26. máj 2024

@dadis V obchodoch sa kradne,a nie sú to centové položky.......robila som tam dosť dlhú dobu,aby som vedela,čo sa tam deje...nejaká urazená netýkavka na tom nič nezmení.

dadis
26. máj 2024

@rozculena ja som nikdy nic neukradla, to nie je moj problem. v tych obchodoch, kde toto nerobia sa nekradne?? 🤯

Strana
z2