Cítite sa pod tlakom kvôli partnerovej kritike?
Priatel mi povedal, že som pribrala, cítila som sa hrozne, ale keď som sa odvážila, skutočne som pribrala 3 kg cez zimu. Pýtala som sa ho, že či sa mu už nepacim, na čo mi povedal, že ešte to vyzerá fajn, ale keby to šlo takto ďalej, bude to vyzerať zle. Tak som si nasadila kalorické tabuľky a v priebehu dvoch týždňov boli 3 kg preč. Neskôr sa ma opýtal, že či idem ešte chudnúť a či mám v pláne aj cvičiť. Keď ideme niekde von, komentuje zadky casniciek, aké ich majú krásne plne a pevne a odporúča mi drepovať. Mňa to strašne ponižuje, pripadam si potom strašne škaredo. Jednak dievcata, na ktoré sa diva sú o dosť mladšie. Mám potom pocit, že nie som pre neho dosť dobra a sebavedomie ide preč😞. Pripadá mi to strašne povrchne toto správanie.
Prosim ta, len sa s nim nemnoz, lebo ta v 2.trimestri opusti, predsa len, urcite priberies viac ako 3 kila....a tak celkovo sa s nim uz nestykaj...ved je to uplny pako...
Ja som si najskor myslela,ze to bude nejaky 18-19 rocny chalan :D. Boze, 37r. a ma taketo blbe reci. Kde je ucta k partnerke? Aj keby si to clovek myslel, tak vacsina ma tolko rozumu,ze to nevyslovi nahlas ( to o tych casmickach) lebo vie,ze sa to druheho velmi dotkne.. no na tvojom mieste ho kopnem do zadku. Bud ta ma rad taku,aka si, alebo nie. Nemoze ta pretvarat podla svojej predstavy. Je ina vec keby si pribrala 10,20kg a on by ti to nejak citlivo povedal a snazil sa ta podporit v chudnuti...ale 3 kg🤐pre paaana.
Ja som videl ženy ktoré aj po troch pôrodoch boli tenké. Takú nech má! Takže kto má rád štíhle, má byť so štíhlymi a potom takéto sa ani nestane. Veď keď chcem iphone tak si nekúpim Xiami, logické nie. Potom budem ondiť že mám xiami a závidieť ľuďom čo majú apple? Nebudem s tlstou keď sa mi páčia štíhle. Netreba to nasilu robit. A 55kg baba neni vôbec tlstá. Veď to sú štíhle. Väčšina kamošiek má 55 to je taký ideál u žien. Taký priemer. Ináč partneri sa lúbia pretvárať. Aj mňa chceli dve frajerky pretvárať. Aspoň sa pri rozchode mali na čo vyhovoriť.
Prosim ta, autorka, nemaj depresiu z toho, ze nemas rit ako casnicky ci modelky. Ja som to riesila s mojim a on mi povedal, ze to maju urcite tvarujuce nohavicky pod tym navlecene. A mal pravdu, jedna casnicka behala v leginach, kde bola aj znacka, tak som si to pozrela na nete a vyslovene to bolo na tvarovanie a zdvihnutie zadku. Nie sme modelecky, aby sme mali cas kazdy den behavat, drepovat a cvicit 2-3 hodiny. Bud rada, ze si zdrava a hentoho chruna posli ta het, nech si ide za takou o akej basni, alebo si aj ty kup take a budes mat taky zadok, ze sa budu takyto uchylaci za tebou otacat
Úplne vážne by som komentovala iných chlapov v zmysle toho čo on nemá. Je nízky? Má väčšie brucho? Úzke ramená? Riedke vlasy? Nižší intelekt? Slabšie platenú prácu? Isto nie je dokonalý, daj mu ochutnať trocha jeho medicíny nech vie ako sa človek pri tom cíti, hoc je to prízemné a je ti to proti srsti. Možno sa uvedomí.
Prečo s takým chlapom
Žena ty potrebuješ hlavne sebaúctu a nie chudnúť. Ja toto nechápem, prečo ste vôbec s takými mužmi ? Raz by mi toto chlap povedal, že iné ženy majú pekne zadky, tak by som ho rovno do toho jeho kopla.
Ja som mala aj 43 kg (vyska 152 cm), aj 52, a mam aj 65. Som s muzom vyse 20 rokov a nic komentuje. Mam aj diagnozy, porodila a odkojila som 4 deti. Skusil by...Hned by dostal hubovu polievku.
A sam uz taha na 100 kg, svaly ako maslo.
Ja neviem, co mu na to povies? Stiahnes chvost a places do vankusa? Kvoli 3 kilam???
moj muz mi moze povedat, ze som pribrala a nie malo, lebo je to fakt a mam zrkadlo 🤷♀️ uz na tom aktivne pracujem
ale v zivote by si nedovolil ma zhadzovat a komentovat zadky casnicok a inych zien nahlas predo mnou - to je skratka hulvat kto to robi
Chlap, ktorý komentuje zadky a iné veci, je sedlák ako hrom a poslala by som ho do prd.....
Dievca, utekaj. Ten chlap je chrapun.
Komentovať výzor druhých ľudí je teda iný level sedlaciny. Takíto hnupi sú vekom len sprostejsi a hlučnejsi. Sprav sebe samej láskavosť a kopni ho do časti čo tak rád komentuje. Nechceš pre svoje deti otca za ktorého sa budú hanbiť.
@babkaland taku nech ma? No dobre, tak nech si najde taku chudu 40+ s uz odrastenymi 2-3 detmi, kde uz nehrozi, ze bude chciet dalsie dieta. Aby sa nahodou nezmenila. Lebo telefon raz bude telefonom vzdy, ale ludia sa menia, diagnozy pribudaju. A riesit 3 kila navyse je nonsense.
v*srať sa mu,raz-dva by som mubto vysvetlila....
Skus mu povedat, ze si bola v posilke a tam ti muzi mali take krasne vypracovane svaly... a brucho sama tehlicka, ze tak dobre to vyzeralo, ci nechce tiez zacat cvicit 😉
A on sa videl v zrkadle pán dokonalý?
Tak nech si nájde modelku...ktorá raz tak či tak tiež priberie 🤣
tak mu povedz ok zlato ideme do posilky spolu? aj tebe by sa zisli neake tie drepy a brusaky .. vies ze sa mi pacis aky si,ale zemska pritazlivost posoby aj na tvoje svaly a pupok rastie a rastie
@arasidka123 len je otázne, či by ho taká modelka aj chcela 😁. Lebo mám pocit, že práve takí čo majú najviac rečí, majú aj najmenej sebareflexie. Niekedy človek normálne nevie, či ich má ľutovať, alebo sa z nich smiať. Mne je trápne aj za nich 🤷♀️. Každopádne, rada by som videla fotku toho pána dokonalého 🤣🤣🤣
Aj mne manžel povie ak priberiem alebo schudnem lenže on mi to nehovorí preto aby ma ponížil a už vôbec nekomentuje iné ženy.
Môj manžel mi to povie keď vidí, že zjem 5 rohlíkov 3 nugety, celú čokoládu.
A ja ho o to vyslovene žiadam aby ma krotil.
To čo robí tvoj priateľ robia pubertálni chlapci
@medda_beda ja si idem práve spraviť nutelové palacinky so šlahačkou. Len mne nemá kto gibicovať do života. Jedna z výhod staromládenectva. Ja som síce tlstý a škaredý ale keďže nemám vzťah tak mi takéto problémy nehrozia.
@babkaland Tak ja som zjedla dnes už tú veľkú milku čokoládu a tyčinky 😂 ja však tlstá ani chorá byť nechcem.
@medda_beda ja si idem dat tresku so zemlou... zdravsie a nepriberem 🤪😁
realita je realita... a porovnavat to s instagramom... no...
@egonsk No to by si sa divil 😂 majoneza nie je prave najzdravsie jedlo, ale treska je 👌
@medda_beda no ale preto je treska kysla, aby ten ocot rozlozil tie nezdrave veci 😉
@egonsk Treba jest vyvazene a clovek si moze dopriat aj nezdrave.Ja si neviem predstavit zit len na zdravej strave a nedat si salamku 😱.

ahoj... ty mas 2x stastie v zivote ... to ze mas len 55 kg a druhe, ze partner je len " priatel"...odkomunikovala by som to velmi razne a ak by som videla aj dalsie crty " ze si ma nevazi a dokonca sa ku mne sprava ponizujuco".... priatel by sa zmenil na expriatela...fungovat vo vztahu kde jeden ponizuje druheho nie je moja salka kavy...
Paradoxne mam v praci kolegu ( 60rokov ..3x zenaty..teraz zas sam a s pupkom) ... nahana 30-35 , ale ho nechcu a taku partnerku by vedel pri sebe predstavit 😀 ja sa vzdy len rehocem...ze sa zabudol v case a roky mi uz usli....a tiez nie je Adonis 😂😀