icon

Cítite sa podvedené, ak je váš muž na fóre?

hugger
10. feb 2024

Ženy ak by ste po mesiacoch alebo rokoch vzťahu zistili že váš muž je aktívny na MK cítili by ste sa podvedené?

Chceli by ste to vedieť alebo nech si to radšej nechá pre seba lebo niečo také je na mužovi totálne neatraktívne?

hugger
autor
13. feb 2024

@andreatytler

Nie su, co som napisal stale plati a v okruhu blízkych osôb by som povedal to iste.

Hoci niektore nazory ktore som tu prezentoval neboli celkom mainstreamové myslim si ze som sa vyjadroval kultúrne a bol som otvorený diskusii

V mojej prvej teme som vyznel ako zúfalec, ale vie ze som v takom rozpoložení bol, aj vie ze odvtedy som sa pohol dalej.

Dakujem za pekny nazor

andreatytler
13. feb 2024

@hugger Daj vediet ako to zobrala prosim.
Inac za mna romantika jak svina taka predstava ze ak by sem ona chodila uz davnejsie a tvoje prispevky jej boli vzdy simpaticke a teraz by sa dozvedela ze to si bol cely cas ty.😂
Ja mam rodinu na Slovensku a pytala som sa ich ci sem chodia a iba sa usmiali... tak stale neviem. Oni mna urcite poznaju kedze ma nenapadlo pouzit nick bez mena, ale ja ich nie. Tak oni si tu tajnu identitu asi uzivaju.

h2
13. feb 2024

@andreatytler Ja si nemyslím, že aktivita na Modrom koníku je niečo, čo by bolo nutné partnerovi/partnerke hlásiť. Ja pred mužom nemám tajnosti, vie aj, že som tu, ale určite sa to nedozvedel tak, že by som za ním prišla s tým, že mu musím niečo dôležité oznámiť a čakám, čo si o tom myslí. Počas dňa každý robí milión vecí, o ktorých neinformuje partnera. Nie preto, že ich chce pred ním zatajiť, ale preto, že proste nie sú dôležité. Keby som napríklad dnes mužovi po tom, ako príde z práce, povedala, že som bola popoludní asi hodinu na Modrom koníku, tak by asi čakal, čo mu poviem ďalej a keby nič, tak by sa čudoval, na čo mu to hovorím. 🤷‍♀️

grof_monte_christo
13. feb 2024

@h2 Tak zas treba rozlišovať aktivitu ženy a muža na MK. Aktivita muža na MK nie je až taká bežná 😃. My jeho dôvody, prečo sa tu prihlásil a zostal, poznáme. Tiež som tvojho názoru, že by jej to nemusel hovoriť, ale on zrejme chce. Obáva sa, že mu to bude neskôr vyčítané ako porusenie dôvery / virtuálna nevera. Rozumná žena by to však takto vnímať nemala a staršie príspevky, kde Hugger flirtuje, by mohla zobrať s nadhľadom 🙂

andreatytler
13. feb 2024

@h2 Ale medzi tebou a autorom je jeden velky rozdiel. Pre teba je pritomnost na konikovi len praobycana vypln dna ktora nestoji za zmienku a nepovazujes to za dolezite to zdielat pred partnerom. Autor sa zamysla nad tym ci moze jeho pritomnost tu byt povazovana za neveru. Zacal o tom diskusiu. Je to pre neho dost dolezie. Rozobera to z pohladu patnerky a skuma ci to ma vplyv na buducnost vztahu. Pre neho to nie je len taka suchoparna obycajna vec ktora nestoji za zmienku. Ak mne na novom vztahu zalezi a viem o niecom co by ho mohlo potencialne ohrozit, tak je to pre mna sakra dolezita vec a rozoberiem to s partnerom hned, alebo pri najblizsej vhodnej prilezitosti.
Podla mna ho to doteraz ani nenapadlo riesit a bol na takej istej urovni ako ty. Ale nieco sa zmenilo a riesi to.

andreatytler
13. feb 2024

@h2 Ja keby som bola v autorovej pozicii, tak pridem za partnerom so smiechom ze: Predstav si niekto dokaze povazovat pravidelnu pritomnost na fore za neveru" a dufala by som ze sa tiez zasmeje. Lebo ak nie, tak by som mala asi problem s takym clovekom byt.

grof_monte_christo
13. feb 2024

@andreatytler Ja si myslím, že vo fáze spoznávania sa sú dôležitejsie iné veci ako toto. Akokoľvek sa aj človek snaží minimalizovať možné rizika, ktoré by mohli ohroziť vzťah, aj tak to nakoniec skončí pri tom, že kto k tebe patrí, toho nestratis a toho, kto k tebe nepatrí, neudržíš 🤷.

h2
13. feb 2024

@andreatytler Tak potom už je to na ňom, aby sa rozhodol, nakoľko je to dôležité. Ale osobne si myslím, že to bude skôr na škodu, keď sa s tým "prizná".

anketkarka
13. feb 2024

Ja by som to tiež neoznamovala ako nejaký problém, alebo robila z toho tému. Ale súhlasím s @andreatytler, že by som to chcela prebrať ako potencionálnu hrozbu na stratu dôvery. Ale tak nejak nesilene, medzi rečou a inými témami. Ak by som tu chcela pokračovať v aktivite, tak by ma zaujímal názor partnerky na to. Však aj jej postoj o niečom vypovedá a cez ten názor spoznávam človeka a skladám si obraz o ňom.

majka3322
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
14. feb 2024

Aha, uz je to tu.🙂

grof_monte_christo
14. feb 2024

@andreatytler MK funguje aj ako zoznamka 😂

hugger
autor
14. feb 2024

Súhlasím s @grof_monte_christo že muži z ženy sú na MK z iných dôvodov. A ak mám hovoriť za seba hoci na začiatku motivácia byť na MK nebola s cieľom zoznámiť sa, časom to každého muža napadne. Výhodou pre nepovrchných je, že je šanca spoznať ľudí podľa ich postojov, názorov a vyjadrovania a nie len jednoducho podľa fotky.

Ale to je minulosť. Zoznamovať sa nepotrebujem a nikoho nehľadám. A ak som aj mal nejaké príspevky v ktorých som flirtoval bolo to v čase keď som bol single alebo keď ešte nebolo jasné či z toho niečo bude. Bol som aj na online zoznamkách a už nie som a ona to vie. Je to normálne správanie single muža, nič za čo by som sa hanbil.

hugger
autor
14. feb 2024

@andreatytler

čiastočne som sa dotkol tej témy už skôr, ale názory veľmi tému nevery neriešili

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/vedia-vasi-partneri-o-vasej-aktivite-na-modrom-koniku/

Dôvod prečo to riešim je že ten vzťah sa prehlbuje a som opatrný ako by takúto formu terapie (to je hlavý dôvod prečo som ešte stále tu) vnímala žena

h2
14. feb 2024

@hugger Ja si myslím, že ak sa tvoj vzťah dostatočne prehĺbi a bude ťa napĺňať, prestaneš mať potrebu navštevovať túto stránku. Lebo pre teba svoj účel už splnila.
Hoci, ktovie, tento kôň je totiž svojím spôsobom závislosť. 😄

demodun
14. feb 2024

@h2 ja si myslím, že nie žeby nemal potrebu, ale už nebude mať čas. 😄

grof_monte_christo
14. feb 2024

@hugger Tak rozumná žena by MK ani nemala vnímať ako zoznamku, lebo je jasné, ze muži, ktorí sa tu objavia, nie sú so svojím životom vyrovnaní a je to tu pre nich, ako si napísal, terapia.

enya00
14. feb 2024

@hugger uprimne? pomyslela by som si, ci mu nesibe 😂 neviem, chlap na MK- pre mna je ten chlap trapny…je tu par poradcov v ramci prava, vyzivy-to beriem. Ale co nuti normalneho chlapa ist na portal pre matky, to nepochopim nikdy 😂

demodun
14. feb 2024

@grof_monte_christo tak už to niekto spomínal, že MK má dosť zlú povesť. A Hugo spomínal, že ona tu nie, takže môže mať skreslené predstavy. Ja som sa sem prihlásila až keď som bola tehotná a teda tiež som nevedela do čoho sa rútim. 😄

grof_monte_christo
14. feb 2024

@demodun Ja už ani neviem, ako som sa na MK dostala 😁. Ale úprimne, nepoznám iné fórum, kde by sa dali viesť debaty na tak vysokej úrovni.

h2
14. feb 2024

@grof_monte_christo 🤣🤣🤣

demodun
14. feb 2024

@grof_monte_christo to je pravda. A možno skončia na koni obidvaja. 🤣🤣

grof_monte_christo
14. feb 2024

@demodun A bol by hneď rozvod 😂

demodun
14. feb 2024

@grof_monte_christo daj pokoj. 🤣🤣
Ale zase by bolo čo riešiť 🤔

grof_monte_christo
14. feb 2024

@demodun daj pokoj 😂. Každý chce mať chvíľu klud 🙂.

h2
14. feb 2024

@hugger A ozaj, už bývaš sám? Lebo myslím, že priateľke by skôr vadilo, ak by si stále žil s bývalou, než či si, alebo nie si na nejakom diskusnom fóre.

demodun
14. feb 2024

@h2 úplný súhlas.

hugger
autor
14. feb 2024

Nebývam, vadí a máš pravdu že v prioritách je problém bývania vyššie. Ma však jasne riešenie a radu nepotrebujem.

Možno toho koňa riešim s príliš veľkým predstihom. ☺

poppy22
14. feb 2024

@hugger vsetko o sebe by si mal povedat len svojej manzelke...tvoja nova priatelka je "len" priatelka, este nevies,ako sa to vyvinie-naozaj jej nemusis vesat vsetko na nos...a nebud naivny,ze by ona urobila to iste..navyse-toto je mk,nie only fans...a ked si nebol s nou,mohol si si robit co si chcel,nemyslis?....pokojne sem mozes chodit aj ked budes s nou a budes potrebovat poradit,radi pomozeme🙂...sorry,ale posobis na mna,ze mas malo sebadovery...

tamitamitami
14. feb 2024

Mňa osobne by to nezaujímalo či je chlap na MK alebo nie (nesledujem aké sociálne siete navštevuje).
Keby sa ho spýtam čo číta a on mi odpovie že tému na modrom koníku....tak by som sa asi zasmiala a ďalej to neriešila (zasmiala preto lebo mi to nesedí k jeho osobnosti).
Nemyslím si ale že je to niečo za čo by sa mal chlap hanbiť a už vôbec nie niečo čo by musel oznamovať priateľke. Samozrejme ak sa na fóre správa slušne, nepíše hlúposti a nezdieľa extrémne svoje súkromie.