Čo by ste robili?
Ahojte dám vám jeden príklad máte 18 rokov jedno dieťa bývate s partnerom spoločnej domácnosti s rodičmi ste pohadani nemáte kam ísť pretože v rodičovskom dome už nieje miesto pre váš a vaše dieťa priateľ sa vám vzdialuje nevšíma si vás možno už ani nemiluje nechce s vami spávať a prídete mu na neveru čo by ste robili v takom prípade ? Ticho mlčať a žiť s ním ďalej ? Alebo mu to všetko povedať a potom by sa uvidelo ? Alebo odísť aj keď nieje kam
Včera som otvorila túto tému a ako som si aj myslela zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať že vôbec to tak není ako som sa dočítala že ja preháňam no vôbec to nemalo zmysel
Hmmm tak podľa mňa ak je to teda takto, tak proste nemá zmysel s ním byť. Budeš len a len nešťastná z toho, že nie je taký, akého by si chcela. Fakt utekaj od neho aby si s ním zbytočne nestrácala čas
@svettii neviem o čo mu ide ako náhle som začala túto tému zmenil svoj postoj ku mne už druhý deň od neho počúvam samé lichôtky a začala som aj s témou sex že prečo ho odmieta a prečo ho nemáme taky ako predtým že on je unavený s práce dobre beriem ale aj predtým chodil do práce
Aj Prave kvoli takýmto prípadom by sa nemali zakazovať potraty. Ked uz zlyhá rodina na celej čiare a otehotnie decko, potom treba vybavovať interupciu. Lebo pokazený život ma ten teenager, to nechcene dieťa a este aj rodičia.

Ak sa nedá ísť domov, tak vydržať s chlapom a dieťa c skôr do kašľu, či škôlky a do roboty. Pozistovat, aké sú možnosti sociálnych bytov v okolí.