icon

Čo je ideálne partnerstvo?

28. sep 2025

Ahojte. Ako tak sledujem svet partnerstiev a vzťahov, často ma zaskočí, čo vidím ohľadom párov. Skúsim konkrétnejšie..
myslíte, že existuje nejaká mustra, ako má bežný pár vyzerať? Napríklad ... vyšportovaný chlap musí mať vždy iba fit, štíhlu ženu či partnerku? Alebo plnoštíhla žena vyhľadáva vyslovene vysokých mužov? Vysokoškolsky vzdelaná.. partnera s vysokoškolským vzdelaním? Chlap extrémne chudý ..iba extrémne chudú partnerku? Vysoká žena iba vyššieho od nej? Existujú príklady, že proste takto by to malo byť a inak je to divné?

anonym_fe3aa3
28. sep 2025

Nikdy som ja osobne nato tak nepozerala, a neriešila ci je niekto chudý a chudý alebo chudý a tučný 🤷‍♀️ mne sa pacia vysoky muži, ale zas keď je vysoký a totalny debil? Tak? 🤣

dskjhfdlkdjhl
28. sep 2025

@anonym_autor Ak sa bavime o idealnom partnerstve, tak potom tieto povrchne crty nesleduj. Pre partnerov je napr. dolezite, aby mali rovnaky zmysel pre humor, uznavali rovnake hodnoty a pod.

sszuzu8
28. sep 2025

Väčšinou vidím chudého chlapa a pribratu ženu 🤷‍♀️ to je asi najčastejšia kombinácia ktorú si všímam. Neviem či to zaručí šťastné partnerstvo. Skôr nie. Neviem aké by to malo byť ale určite by to nemalo byt len o povrchnosti

autor
28. sep 2025
@sszuzu8

Väčšinou vidím chudého chlapa a pribratu ženu 🤷‍♀️ to je asi najčastejšia kombinácia ktorú si všímam. Neviem či to zaručí šťastné partnerstvo. Skôr nie. Neviem aké by to malo byť ale určite by to nemalo byt len o povrchnosti

@dskjhfdlkdjhl
@sszuzu8 ak to správne chápem tak obe ste v mladosti či samote oslovovali prevažne o pol hlavy nižších chlapov alebo 100 kilo plus?

anonym_faf3b9
28. sep 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl
@sszuzu8 ak to správne chápem tak obe ste v mladosti či samote oslovovali prevažne o pol hlavy nižších chlapov alebo 100 kilo plus?

@anonym_autor to je blbost ako mraky. Ludia sa casom menia. Na zaciatku mozu byt obaja rovnako chudi, casom jeden priberie, tak co potom? Rozchod?

sszuzu8
28. sep 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor v prvom rade som ja neoslovila nikoho 😃nato sú chlapi aby lovili.. Muži nižší odo mňa snáď ani neexistujú 😃🤣 mam 159cm každý bol vyšší. A 100 kg mali ale nie obezita. Boli to bud úplne vysokí a ťažki muži alebo mohutnej postavy kde proste kila sú ale nevidno to

autor
28. sep 2025
@sszuzu8

@anonym_autor v prvom rade som ja neoslovila nikoho 😃nato sú chlapi aby lovili.. Muži nižší odo mňa snáď ani neexistujú 😃🤣 mam 159cm každý bol vyšší. A 100 kg mali ale nie obezita. Boli to bud úplne vysokí a ťažki muži alebo mohutnej postavy kde proste kila sú ale nevidno to

@sszuzu8 čiže si povrchná? ak ich vieš dokonale zaškatuľkovať podla vzhľadu?

januska12323
28. sep 2025

Výška ani váha z teba dobrého partnera nerobí.

danica2711
28. sep 2025

@anonym_autor riešiš blbosti

lindous
28. sep 2025

Poznám dosť párov, ktoré tieto stereotypy popierajú a funguje im to, to spočíva naozaj v niečom inom 😊

vroni
28. sep 2025

Ak hľadáš "partnerov" na fotku, tak áno. Vtedy je ideálny vyšší chlap, nižšia žena, keď okuliare (evokuje VS), tak obidvaja a keď sa opovazim ukázať na nestihly pár, tak musia byť buchtosi obidvaja... V reálnom svete sú tieto atribúty asi také podstatné, ako nálada plazmy na Plute. To mozes rovno uvažovať, či sú ideálni partneri modrooki či zelenooki a či je podstatný výškový rozdiel 8 cm ale 12 už nie... Ak podľa týchto hovadin hladas partnera, tak úprimnú sustrast.

pralinka25
28. sep 2025

🙈 toto je absoltne zbytocna nezodpovedatelna otazka veduca do slepej ulicky. nic ako idealne partnerstvo neexistuje lebo pre kazdeho to znamena uplne nieco ine.

anonym_a59dfa
28. sep 2025

@anonym_autor To je iná haluz zase príspevok stojí na debilite. Preferujeme už iné trošku hodnoty a fyzický vzhľad.

dskjhfdlkdjhl
28. sep 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Neviem, ako si prave k tomuto prisla, zrejme to v tej hlave nemas uplne spravne usporiadane, ale s tym ja nic neurobim😉

minenkaa
28. sep 2025

Vsetko je normálne a všetko je divne ,záleží od toho kto sa na to diva

alenka58
28. sep 2025

ideálne partnerstvo sa začína tým že sa dvaja ľúbia a majú podobné životné hodnoty a spoločné aktivity a neskôr keď je potrebné vedia robiť kompromisy

viestta
28. sep 2025

na partnerovi je dolezitejsie co je v nom , teda aj co ma v hlave, nie to ako vyzera. Casom to aj sama pochopis. Niektore skusenosti su neprenosne, kazdy si musi natlct cumak sam... Dovtedy vyberaj podla vizualu,

sszuzu8
28. sep 2025
@anonym_autor

@sszuzu8 čiže si povrchná? ak ich vieš dokonale zaškatuľkovať podla vzhľadu?

@anonym_autor 🤦‍♀️

kiki68
28. sep 2025

@anonym_autor nie, laska nema pravidla. Samozrejme, je castejsie to, ze napr sportovec bude mat sportovkynu, ale nie pravidlo. Ja a muz vyzera me podobne konstituciou tela a kondickou. Cize nie en tam rozdiel, ze ja obezna a on chudy. Ale idealny vztah je o inom nie ako ti dvaja vyzeraju.

galganka
28. sep 2025

Ideálne partnerstvo a také povrchné kritériá? 🫣 V ideálnom partnerstve by mali byť dvaja, ktorí spolu budú fungovať aj v momentoch, kedy to vôbec nebude ideálne. Kde on dokáže navariť, či oprať, a postarať sa o vlastné dieťa, či chorú ženu, kde ona neutečie pri prvom probléme za sexi kolegom, kde obaja spolupracujú na vzťahu, konunikujú a aj keď sa dovadia za totálnu hovadinu, vedia sa uzmieriť... A je mi úplne putna, či on má meter 50, alebo ona tehličky. Jasné, každý má nejaké vizuálne preferencie, ale ako mi pomôže, že by som terajšieho o asi 2 cm nižšieho manžela odo mňa vymenila za fešáka a telom Henryho Cavila, keby to bol tĺk na entú a trebárs by tvrdil, že žena patrí k sporáku?

anonym_44d3fc
28. sep 2025

@anonym_autor nikdy som sa nezaoberala tým, ako dvaja vedľa seba vyzerajú, pre mňa je oveľa dôležitejšie toto

modratrixie
28. sep 2025

Tak keď som otvorila túto tému tak som si fakt nemyslela že bude o výzore, poznám ľudí čo riešia ten titul a sú extrémne nešťastný, a výzor je úplne mimo riešiť

andrejka1974
28. sep 2025

@anonym_autor to čo opisuješ nie je ideálny pár ideálny pár je taký čo ma srdce či na pochopenie čo tá podrží , keď ti je najhoršie čo sa vie zasmiať aj sám ba sebe a je s ním super byt a je jedno či je štíhly vysoký chudý alebo malý pribratejsi je to úplne jedno pokiaľ nemá srdce na správnom mieste tak to nie je ideál

greywolf
29. sep 2025

@anonym_autor si povrchna ked riesis taketo veci, najskor to chce dospiet

cutespider
29. sep 2025

Áno, je to ideálne, život je potom jednoduchší, je potrebných menej kompromisov. Za výzorom a vzdelaním sa skrývajú nejaké hodnoty a je ideálne, ak sú tie hodnoty u oboch rovnaké. Napr. rovnaké vzdelanie - vyššia šanca na viac spoločných tém, koníčkov, rovnakému prístupu k výchove detí. Zdravý životný štýl - štíhlejšia postava / láska k dobrému jedlu bez obmedzovania - plnšia postava.

rorino
29. sep 2025

@anonym_autor áno,povrchným ľuďom toto stačí😉