Čo môže znamenať mužova nezorganizovanosť?
Pomôžte mi rozlúsknuť povahu muža. Nie sme pár, aj keď to medzi nami iskrí. Stretávame sa v priemere 2x mesačne, som jeho klientka. Keď sme spolu, venuje sa mi na 100%, všetku svoju energiu venuje tomu, aby mi pomohol. A aj veľmi pomáha. Ale mimo osobného času má problém napr. dohodnúť ďalšie stretnutie, na správy odpovedá za 1-2-3 dni, ja navrhnem termín a o 2 dni odpíše, že vtedy nemôže, ale nenavrhne iný termín, tak ja navrhnem a niekedy aj týždeň trvá, kým sa dohodneme. Poznáme sa 2 roky a zatiaľ sa ešte nikdy neozval sám od seba, keď to sám navrhol, vždy som sa musela pripomenúť. Toto nie je len u mňa. Má priestor v jednom centre a boli naňho sťažnosti, že mu na klientoch nezáleží a je ťažké sa s ním dohodnúť. On si je tohto vedomý, viac krát povedal, že má problém s organizáciou času. Kvôli mne si kúpil diár, aby sme sa hneď na stretnutí dohodli nabudúce. Pár krát to išlo. Teraz naposledy si diár zabudol, ospravedlňoval sa a povedal, že hneď ako príde domov mi napíše s návrhom ďalšieho termínu. 3 dni sa neozval, tak som sa ozvala ja s konkrétnym termínom a odpisal po 1 dni, že vtedy nemôže, ale zas nenavrhol iný termín, tak som navrhla ďalšie 2 termíny. Už druhý deň čakám na odpoveď.
Čo je toto za povahu? Prečo je niekto takýto nezorganizovaný? Čo má nejakú traumu? Pritom keď sa vidíme osobne, dáva do toho všetko, pomaly akoby ma balil.
Povahu má akú má, ale hlavne nemá ozajstný záujem o to, čo ty.
@anonym_autor Je to nezodpovedný blb, ale určite by mu tu vedeli nájsť aj nejakú diagnózu - populárne je ADD, depresia, vyhorenie... V každom prípade ťa má hlboko v paži a nechápem, že ťa baví ho 2 roky riešiť. Si ako stíhačka a to nemá rád nikto.
@anonym_autor Je to nezodpovedný blb, ale určite by mu tu vedeli nájsť aj nejakú diagnózu - populárne je ADD, depresia, vyhorenie... V každom prípade ťa má hlboko v paži a nechápem, že ťa baví ho 2 roky riešiť. Si ako stíhačka a to nemá rád nikto.
@minenkaa ja s ním nerandím, je to môj fyzioterapeut, ktorý je zatiaľ najlepší akého poznám. Bola som u viacerých. Potrebujem pravidelnú fyzioterapiu na môj problém. Tak sa snažím byť s ním trpezlivá. Ale vytáča ma to, ako aj ďalších jeho klientov.
@thereisabear
@anonym_38e213
@minenkaa ja s ním nerandím, je to môj fyzioterapeut, ktorý je zatiaľ najlepší akého poznám. Bola som u viacerých. Potrebujem pravidelnú fyzioterapiu na môj problém. Tak sa snažím byť s ním trpezlivá. Ale vytáča ma to, ako aj ďalších jeho klientov.
@thereisabear
@anonym_38e213
@anonym_autor tak treba odísť k inému keď ti vadí
@anonym_autor tak treba odísť k inému keď ti vadí
@minenkaa hľadala som, skúšala som, nenašla som
Stretávate sa dvakrát mesačne a iskrí to medzi vami?
Haha. Keby to medzi vami iskrilo, asi by vyvinul aktivitu. On má problém ťa zaradiť do svojho cvičebneho plánu, natož do života.
Otvor oči.
S tvojej strany je viac iniciatívy nez z jeho strany.Ja by som to pustila z hlavy lebo to je také no...a kúpil si diár aby na teba nezabudol ???to znie naivne prepáč .Kašli na to
To nieje že je neorganizovaný, len jednoducho nemá záujem 😁
Stretávate sa dvakrát mesačne a iskrí to medzi vami?
Haha. Keby to medzi vami iskrilo, asi by vyvinul aktivitu. On má problém ťa zaradiť do svojho cvičebneho plánu, natož do života.
Otvor oči.
@anonym_ad5671 vyvinul aktivitu viac krat, ja som ho stopla. Mne nejde o to byt s nim vo vztahu. Pytam sa na nieco uplne ine
S tvojej strany je viac iniciatívy nez z jeho strany.Ja by som to pustila z hlavy lebo to je také no...a kúpil si diár aby na teba nezabudol ???to znie naivne prepáč .Kašli na to
@anonym_5de27e takto mi to povedal 😀 ako píšem, ja s ním nechcem vzťah, to bola len vedľajšia poznámka. Fyzio potrebujem, je najlepší z tých čo som vyskúšala. Pýtam sa, čo je za touto povahou? Či nejaká trauma?
To nieje že je neorganizovaný, len jednoducho nemá záujem 😁
@hsara99 trošku zvláštne, že nemá záujem o klientov, keď ho klienti živia
@anonym_autor tak akceptuj aký je,ja nevidim problém
@minenkaa pre teba je v pohode sa pravidelne týždeň dohadovať na termíne? Nemala by si nervy?
@anonym_5de27e takto mi to povedal 😀 ako píšem, ja s ním nechcem vzťah, to bola len vedľajšia poznámka. Fyzio potrebujem, je najlepší z tých čo som vyskúšala. Pýtam sa, čo je za touto povahou? Či nejaká trauma?
Skôr ma vo všetkom chaos.Chaoticka povaha .Nemusí byť za tým žiadna trauma.Trauma s čoho ?zo zabudania,z veľa práce ?
@anonym_ad5671 vyvinul aktivitu viac krat, ja som ho stopla. Mne nejde o to byt s nim vo vztahu. Pytam sa na nieco uplne ine
@anonym_autor tak nerozumiem, načo to tam pletieš.
Nenapísala si to veru jasne.
@anonym_autor tak nerozumiem, načo to tam pletieš.
Nenapísala si to veru jasne.
@anonym_ad5671 nazov temy je snad jasny
Skôr ma vo všetkom chaos.Chaoticka povaha .Nemusí byť za tým žiadna trauma.Trauma s čoho ?zo zabudania,z veľa práce ?
@anonym_5de27e ja poznám veľa ľudí, ale takto nezorganizovaného človeka ani zďaleka v mojom okolí nepoznám. Tak ma zaujíma, či je to diagnóza, alebo trauma alebo čo. A či sa to dá zmeniť?
@anonym_autor vôbec,mne ak niečo vadí tak to nechám tak a ak niečo chcem idem za tým
@minenkaa no ja to potrebujem, aby sa mi nezhoršoval zdravotný stav. Tak sa to aspoň snažím pochopiť
@anonym_5de27e ja poznám veľa ľudí, ale takto nezorganizovaného človeka ani zďaleka v mojom okolí nepoznám. Tak ma zaujíma, či je to diagnóza, alebo trauma alebo čo. A či sa to dá zmeniť?
@anonym_autor ako koli čomu zmeniť,jemu to vadí?
@anonym_autor ako koli čomu zmeniť,jemu to vadí?
@minenkaa ako píšem v úvodnom príspevku, on si to uvedomuje. Viac ľudí sa naňho sťažovalo. Sám povedal, že na tom musí popracovať. Možno nevie ako
@anonym_autor nemusis chápať ,staci akceptovat
@minenkaa snažím sa o to, ale nabúrava mi to moje plánovanie programov. Toto je pre mňa dôležité, tak si program poprekladám podľa neho. Ale niekedy idem z toho do vývrtky, že mi iné veci kvôli nemu stoja
@anonym_autor a vadí mu to?
@minenkaa tak asi áno, keď sa vyjadril, že to chce zmeniť
Ženaty, zo zavazkami🤣
nechápem,ako takto môže fungovať človek,ktorý poskytuje služby.Je jedno,či je fyzio,kaderník alebo realiťák.
Prečo si nedohodneš termín vtedy,keď si u neho?
Akože nemá diár? Blbosť.To ako si potom plánuje klientov?
Podľa tvojich ďalších komentov si ho odmietla a on ťa nechce mať vo svojom živote už ani ako klientku,tak sa snaží ťa odradiť,aby si už nemala záujem tam chodiť.Asi utrpelo jeho ego.
Akoze... kebyze som fyzioterapeut a dozviem sa, ze nejaka moja klientka je do mna zalubena a riesi na MK moje "traumy", tak dovidenia. Co je teba do toho, ako ti on odpisuje a ako ti dava terminy. Si len jeho klienka. To takto riesis aj zubara a gynekologa? Ak sa ti to nepaci, mozes si vybrat niekoho ineho. Ze iskri to medzi nami. Pane boze.
A pozri, ak je najlepsi v okoli, tak si je zrejme vedomy, ze o klientov nepride aj ked je s nim tazsia komunikacia ohladom terminov. Ja tiez poznam kopec takych ludi, napr. lekarov, s ktorymi dohodnutie terminu mi zaberie tolko energie, ze sa mi tam uz ani nechce ist. Ale nebudem riesit na verejnych forach, preco su taki a ci za to mozu ich traumy z detstva. Kriste

@anonym_autor vies ako jemu musí byt ťažko pri niekom takom ako si ty
Ak to nedokazes akceptovat prečo sa s ním chces stretávať