Čo mužov najviac odrádza na ženách?
Viem, že je tu aj istý počet mužov ale toto ma zaujíma aj z pohľadu žien, čo si myslíte čím ich vieme najviac odradiť?
Specifikuj viac... vo vztahu, vo vybere partnera, pri vybere matky svojho dietata? Nie je to totiz to iste, co je tzv. "red flag"... a co je "red flag" pre jedneho, nemusi byt pre druheho... kamarat ma tesne pred 40kou a teda hlada manzelku, matku svojich deti, co by mladeho muza "vydesilo" na smrt - jeho ked mu zena na prvom druhom rande povie, ze chce rodinu, vyslovene potesi... lebo su na rovnakej vlnovej dlzke... jeho by "urazilo", ze chce len nezavazny sex a ci pre nu neznamena nic len telesne uspokojenie... a takto to bude vo vsetkom...
@anjelicek26 nepotrebuje to bližšiu specifikaciu, presne to ze sme všetci odlišný a každy mame iné preferencie a názory na partnera tak tu budú rôzne zaujímavé odpovede, každá z iného uhla pohľadu. Mňa napirklad prve co napadne, že muzov odpudzuju ženy co sa absolútne nestarajú o svoj zovňajšok - to je už hneď na prvý pohľad aj keď sa dvaja ešte nepoznajú a potom to môže byť napríklad vulgárne vyjadrovanie
@anjelicek26 nepotrebuje to bližšiu specifikaciu, presne to ze sme všetci odlišný a každy mame iné preferencie a názory na partnera tak tu budú rôzne zaujímavé odpovede, každá z iného uhla pohľadu. Mňa napirklad prve co napadne, že muzov odpudzuju ženy co sa absolútne nestarajú o svoj zovňajšok - to je už hneď na prvý pohľad aj keď sa dvaja ešte nepoznajú a potom to môže byť napríklad vulgárne vyjadrovanie
@anonym_autor to je nova tema do casopisu?
U mňa keďže ja som nefajciar tak toto by mne prekážalo, ja som zatiaľ nestretol osobu, ktorá by sa príliš vulgárne vyjadrovala, teda že som s takou nebol von. Najhoršie stretnutie som mal dávno s jednou, ktorá bola tichá ale že doslovne, že v podstate len odpovedala na moje otázky celý čas :D Ale tak celkovo skôr sa zameriam na povahu, či má zmysel pre humor a tak.
to je strasne individuale, ale teda poviem to co viem, ze odradi môjho... ked ma zena par kil na vyše, má rád úplne chudé ženy, krátke vlasy, dlhé umelé nechty, dlhé zničené vlasy od farbenia, žlté alebo krivé zuby, napichané pery, príliš vela šminiek, vyzývavé oblečenie, lacný, hlučný, vulgárny a afektovaný prejav.. to sú ženy, ktoré by ani nepretiahol.. potom je kategoria, ktoré by pretiahol ale nechcel do vztahu tam ide prevažne o charakterové, intelektové a názorové aspekty..
napisem za mna. Mna najviac odradza na zenach ak sa tvaria ze zjedli vsetku mudrost sveta. A tu tu je to asi najviac vidiet.
U mňa keďže ja som nefajciar tak toto by mne prekážalo, ja som zatiaľ nestretol osobu, ktorá by sa príliš vulgárne vyjadrovala, teda že som s takou nebol von. Najhoršie stretnutie som mal dávno s jednou, ktorá bola tichá ale že doslovne, že v podstate len odpovedala na moje otázky celý čas :D Ale tak celkovo skôr sa zameriam na povahu, či má zmysel pre humor a tak.
@martin_93 ha v tom som sa našla. Jedno také rande v mladosti mam za sebou, bola som úplne ticho nevedela som nájsť žiadne otázky ani témy 😀 veľmi som sa hanbila a do dnešného dňa neviem prečo, lebo ja som všeobecne veľmi ukecaný človek
napisem za mna. Mna najviac odradza na zenach ak sa tvaria ze zjedli vsetku mudrost sveta. A tu tu je to asi najviac vidiet.
@samo789 ako žena súhlasím 😀 neznášam také ženy 😀
to je strasne individuale, ale teda poviem to co viem, ze odradi môjho... ked ma zena par kil na vyše, má rád úplne chudé ženy, krátke vlasy, dlhé umelé nechty, dlhé zničené vlasy od farbenia, žlté alebo krivé zuby, napichané pery, príliš vela šminiek, vyzývavé oblečenie, lacný, hlučný, vulgárny a afektovaný prejav.. to sú ženy, ktoré by ani nepretiahol.. potom je kategoria, ktoré by pretiahol ale nechcel do vztahu tam ide prevažne o charakterové, intelektové a názorové aspekty..
@anonym_905715 ďakujem za odpoveď, tu na MK často čítam ako muži pokukuju po umelých ženách ale toto je realita 😀 pokukujú lebo takú umelinu si obzrieme aj my ženy, určite taka umelá žena ale nie je tá, ktorú by túžili prísť predstaviť domov mame ako partnerku svojho života 😀
Poviem len čo sa týka povahy. Nemám rada také typy čo sa urážajú, nevedia si zo seba spraviť srandu. Sú vzťahovačný, namyslený a závistlivý.
@anonym_autor pozri si nejaky diel zameny manzeliek a pochopis, ze ani ten zanedbany vzhlad nemusi byt problem 😂
Tak ako kazda zena ma ine kriteria, tak ma aj kazdy muz tie svoje. A na kazdu dieru sa najde zaplata.
Ked zacne zvatlat nieco (hocico) s horoskopom a znameniami
Kolegovia napríklad neznášajú ohryzené nechty, mastné vlasy, napichané pery a miesto mihalníc zmetáky. Tiež hrubú vrstvu makeup.
Keďže mojho muza poznám ako svoje boty viem že by ho úplne odradilo v prvom rade keď sa žena o seba nestará, nemusí byt namaľovaná, gelove nechty, vyobliekana a pod, ale skôr také to nestaranie sa o seba a v druhom rade keď ma nohy do X (to vyslovene nenávidí) a nesymetrickú postavu. Čo sa týka takých charakterových vlastnosti, tak vecné sťažovateľky a trpiteľky a preafektované ženy a také tie šedé myšky, ktoré nevedia povedať súvislú vetu. Ma naopak rád prirodzenosť ako vo výzore tak v správaní.
Keďže mojho muza poznám ako svoje boty viem že by ho úplne odradilo v prvom rade keď sa žena o seba nestará, nemusí byt namaľovaná, gelove nechty, vyobliekana a pod, ale skôr také to nestaranie sa o seba a v druhom rade keď ma nohy do X (to vyslovene nenávidí) a nesymetrickú postavu. Čo sa týka takých charakterových vlastnosti, tak vecné sťažovateľky a trpiteľky a preafektované ženy a také tie šedé myšky, ktoré nevedia povedať súvislú vetu. Ma naopak rád prirodzenosť ako vo výzore tak v správaní.
@maddie1711 poznam min. 2 zeny ktore casto pouzivali tuto frazu """Keďže mojho muza poznám ako svoje boty viem"""" a po par mesiacoch bol rozvod v oboch pripadoch
môjho muža odrádzajú umeliny: napichané ústa, silikóny o 3 čísla väčšie, tučné, trasľavé telá , ženy s veľkými zadkami ( nechápem ani ja, čo je to za trend), tetovanie, preafektované ženy, lenivé. nakechlené, hrubá omietka make-upu, umelé mihálnice...
@martin_93 ha v tom som sa našla. Jedno také rande v mladosti mam za sebou, bola som úplne ticho nevedela som nájsť žiadne otázky ani témy 😀 veľmi som sa hanbila a do dnešného dňa neviem prečo, lebo ja som všeobecne veľmi ukecaný človek
@anonym_autor ale toto bol extrém, pochybujem že si bola až taká :D ale keď som bol mladší som bol podobný,.sme museli asi "dospieť" 🙂
@anonym_autor ked sa zena o seba nestara, nevadi neake kg navyse ale mastne vlasy, ohryzene nechty, pokazene zlte zuby...no go zona Proste nemusi mat dlhe nechtistka, kg make-upu, napichane pery. Potom ked vela nadava ako 4. cenova skupina. Mna odradi ked ma ze 1000 priateľov na fb, insta a vkuse sa foti drbe to tam a zbiera lajky a kadeake odhalene foto dava. Ked ma milion kamaratov, a vypisuje si s nimi a chodi po kavickach a chlapovi vykrikuje ked sa neho neaka zena co i len pozrie. Potom zeny co si myslia ze chlapova vyplata je spolocna a ich vyplata je iba pre ne, nemusia z nej nic prispievat do domacnosti.
Mne sa skor paci prirodzenost, troska make upu nevadi, a hlavne ze sa vie zena sem tam pekne obliect ked treba, upravit...
Mne osobne vadia narúžované pery a za nimi chýbajúce zuby, legíny do pol zadku, že sa zohne a celá ryha trčí von. Afektované, hlučné a vulgárne vyjadrovanie. Ale hlavne zduté, spomalené výrazy bez života.
@anonym_autor Takže,odpoviem ako muž, keď som si pred pár rokmi začal hľadať matku mojich detí, tak pre mňa boli rozhodujúce tieto kritériá: 1. aby bol praktizujúcich katolíckou (a ak nie, aby ma ako praktizujuceho katolíka rešpektovala, že deti budem viesť ku katolíckej viere). Keď som hľadal ženy na krestanskej zoznamke, zaujímalo ma, či sú veriaci katolicky alebo nie. Tie druhé som bez ohľadu na krásu a zaujmy hneď vylúčil. Potom bolo pre mňa dôležité, aby žena bola otvorená na prijatie nového života a chcela mať so mnou deti. Túto otázku sme riešili hneď na druhom rande a zhodli sme sa na počte detí, ktorý chceme mať. Všetko ostatné prišlo potom, zamilovanosť, atď. A ešte jedna vec by mi vadilo, ak by chcela mať hneď po prvom rande sex. S takou ženou si neviem predstaviť budovať manželstvo.
Muzi z mojho okolia, zeny s napichanymi perami, výplňami, silikonmi, zeny s nadváhou, nizke zeny, ta vonkajsia stránka, a potom zeny kokety, hlucne sa smejuce, polovyzlecene, za kazdu cenu uputat na seba pozornosť, nevzdelane, majetnicke, ziarlive, zeny ktore najradšej sedia doma, so sociálnou fóbiou, bez zivota, bez cielov.
Muzi z mojho okolia, zeny s napichanymi perami, výplňami, silikonmi, zeny s nadváhou, nizke zeny, ta vonkajsia stránka, a potom zeny kokety, hlucne sa smejuce, polovyzlecene, za kazdu cenu uputat na seba pozornosť, nevzdelane, majetnicke, ziarlive, zeny ktore najradšej sedia doma, so sociálnou fóbiou, bez zivota, bez cielov.
@anonym_c4f7be fiha ten hlasný smiech ma zarazil 😄 to pri takych mužoch aby sa zena ani nezasmiala 😅
Ked zacne zvatlat nieco (hocico) s horoskopom a znameniami
@martinmmartin a aké si znamenie ? 🤣
@martinmmartin a aké si znamenie ? 🤣
@anonym_fdf86c Podla sumerskeho zodiaku som velka lastovicka
môjho muža odrádzajú umeliny: napichané ústa, silikóny o 3 čísla väčšie, tučné, trasľavé telá , ženy s veľkými zadkami ( nechápem ani ja, čo je to za trend), tetovanie, preafektované ženy, lenivé. nakechlené, hrubá omietka make-upu, umelé mihálnice...
@btus Vacsina chlapov ma rado velke zadky a nie tie chlapske postavy, kde nie je vidno, ci je to muz alebo zena.
@btus Vacsina chlapov ma rado velke zadky a nie tie chlapske postavy, kde nie je vidno, ci je to muz alebo zena.
@spongebob1 presne, plus prilis svalnate muzatky
To je fakt také povrchne. Veľa veci človek ovplyvniť nevie. Preto nemá byť lubeny? Každý hľadá len akusi dokonalosť len akosi sa sám zabudol ráno pozrieť do zrkadla
ten môj nemá rád vtieravé ženy. a ďalej keď sa hrajú moc na nedobytnú. potrebuje vedieť či má záujem aby nestrácal čas. ale toto už nemusí riešiť, keďže má mňa 😀

Specifikuj viac... vo vztahu, vo vybere partnera, pri vybere matky svojho dietata? Nie je to totiz to iste, co je tzv. "red flag"... a co je "red flag" pre jedneho, nemusi byt pre druheho... kamarat ma tesne pred 40kou a teda hlada manzelku, matku svojich deti, co by mladeho muza "vydesilo" na smrt - jeho ked mu zena na prvom druhom rande povie, ze chce rodinu, vyslovene potesi... lebo su na rovnakej vlnovej dlzke... jeho by "urazilo", ze chce len nezavazny sex a ci pre nu neznamena nic len telesne uspokojenie... a takto to bude vo vsetkom...