Čo robí muža skutočne charizmatickým?
Čim sa vyznačujú muži o ktorých by ste povedali že majú charizmu? Je to výzorom, vyjadrovaním, niečo iné? Čim sa líšia od priemeru? Ako na vás charizmatickí muži pôsobia? Vidíte v nich skôr alfa samcov na jednu noc alebo materiál na vzťah na celý život?
Do akej miery sa pre vás charizma podieľa na celkovej atraktivite muža? V porovnaní s výzorom, autom, bývaním, inteligenciou, charakterom, vzdelaním, profesiou, skupinou priateľov v ktorej sa pohybuje?
A tie z vás ktoré ste skončili vo vzťahu s takýmto charizmatickým mužom, ako to nakoniec dopadlo? Pôsobí tak na vás ešte stále?
Politici alebo tu spomínaný Kollár mi vôbec neprídu charizmatickí. Vzdelanie ani peniaze ešte nerobia človeka charizmatickým ani kultivované vystupovanie. Ani Hitler nebol charizmatický aj keď dokázal presvedčiť ľudí, skôr lebo im zdvíhal ego že budú najmocnejší národ než žeby to bolo nejakým jeho vyžarovaním. Aspoň tak to teda ja vidím. Charizmatický človek musí mať pre mňa niečo sexi, ale zároveň aj neotrasiteľný a vyrovnaný charakter a byť kľudne aj tak trochu rebel pokiaľ nesúhlasí s kritériami spoločnosti. Nemal by mať strach sa postaviť za svoju pravdu.
Minule mi prišiel charizmatický náš veterinár....neviem čo tak, lebo to bolo už až pri našom treťom stretnutí...
Charizmatický sú pre mňa "Bad boys"...tak zdravo drží, no nakoniec pohodáci, čo majú čo povedať...
Čo ale z duše na mužoch nemám rada (pracujem dosť veľa s ľuďmi ) keď niečo chcú, objednať, vybaviť, kúpiť...a mrmlu tu požiadavku popod nos (a pritom za ňu riadne platia) , skoro šuškaju...no do vyvrtky idem. Veď hádam riadne zrozumiteľne nahlas poviem čo chcem...(ale je možné že som v tomto ja tá divná 🤣)
@reanda Človek sa asi nikdy nezmení...No môj postoj sa zmenil k mladým ženám, pretože niekedy neviem či mám veriť o tom čo chlapi hovoria o ženách medzi sebou (žena sa so svojimi zlými skúsenosťami nikdy neprizná lebo chce byť za tú dobrú v spoločnosti) a to, že my chlapi to tak vnímame, že nás nijaká nechce....Noo vieš...Máš nejaký inzerát a nedostávaš tam žiadne lajk tak to ti na sebavedomí nepridá...Možno to tak má byť...My čo nemáme šťastie v láske budeme mať šťastie v niečom inom...a toto nie je vyplakávanie to že nie som tvárou ani telom fyzický príťažlivý je holý fakt..
@hugger bol som raz na niekolko hodinových psychotestoch lebo som sa zaujímal o pracovnú pozíciu. Dopadlo to dobre ale spomínam si, že mi povedali, že som málo charizmatický. Netušil som ani čo to slovo znamená. Na večeri som sa potom tej psychologicky spýtal čo to znamená a vysvetlila mi že neudrzujem očný kontakt. Neskôr som sa dozvedel že charizmatický človek je ten, ktorý vie narábať s pohľadom. Je to práca očí. Nie je to len očný kontakt naopak čumiet stale druhému do očí nie je príjemné. Myslím si že to je skôr schopnosť presvedčivo vyjadriť svoje pozitívne naladenie pre nejakú dobrú vec. Je to človek slobodný, bez predsudkov ktorý netravi 80% času rozhovorov sťažovanim sa. Je to muž, ktorý s nadšením rozpráva o svojich snoch a víziách a keď o tom rozprava tak oči mu behajú po hornej časti steny alebo po oblohe, po obzore. Je radostný a súčasne veľmi kľudný. Vie byt ticho keď ini kecajú. Nereaguje na každú vec a nepotrebuje sa s nikým zrovnávať. Neohovára. Prikladom charizmatického človeka bol Jan Pavol II. Sú to ľudia ktorých akceptujú viacerí. Veľa kňazov a hlavne biskupov je charizmatických. Ale sú to napríklad aj piloti alebo športovci. Sagan bol taký charizmatický až do momentu, kedy sa nerozviedol. Potom charizmu trošku stratil. Ale možno mu krivdím. Veselý sebavedomý a pozitívny. Charizmatickí muži sú veľkorysí. Poznal som pilota, ktorý s takým nadšením opisoval svoju prácu ale nie len prácu, cely svoj život aj ľudí. Na neho platí slovo charizmatický. Charizmatickí ľudia inšpirujú druhých ale sami sa po iných neopakujú. Nie sú hluční, ale vie sa o nich. Sú predmetom diskusii. Vedia sa nadchnúť pre vec a byť horlivými.

@h2 nesledujem sexi kalendare, tak nie som v obraze 😀