Čo robí muža skutočne charizmatickým?
Čim sa vyznačujú muži o ktorých by ste povedali že majú charizmu? Je to výzorom, vyjadrovaním, niečo iné? Čim sa líšia od priemeru? Ako na vás charizmatickí muži pôsobia? Vidíte v nich skôr alfa samcov na jednu noc alebo materiál na vzťah na celý život?
Do akej miery sa pre vás charizma podieľa na celkovej atraktivite muža? V porovnaní s výzorom, autom, bývaním, inteligenciou, charakterom, vzdelaním, profesiou, skupinou priateľov v ktorej sa pohybuje?
A tie z vás ktoré ste skončili vo vzťahu s takýmto charizmatickým mužom, ako to nakoniec dopadlo? Pôsobí tak na vás ešte stále?
🤦🏻♀️ Nechápem, že mi to doteraz nenapadlo!!! Veď môj muž má charizmu! Naozajstnú! Veľkú! Mitsubishi Carismu! 😂
@slovakboy si myslím, že to celé co si popísal sa spája so zdravým sebavedomím. Od toho je odvodené to všetko ostatné..očný kontakt, schopnosť rozprávať, ale aj mlcat..mať ambície, sny, nebáť sa otvorene hovoriť a vyjadriť svoj názor. Kto nemá sebavedomie nič z toho nerobi a je skôr utiahnutý typ človeka. Hanbí sa a nedokáže sa prejavit, nechce na seba pútať pozornosť. Takže sebavedomie je základ a veriť si, nebáť sa v zivote presadiť.
na Fantozziho mi nesiahajte .Vdaka českemu dabingu je ti jeden z top učtovníkov ( a vynikajuci herec samozrejme)
@karolinakr 😂 Neboj, to nie je typ chlapa, na ktorého by som chcela siahať. Je celý tvoj.
@h2 🤣 hovori ti niečo Krížnik Koťomkin? To ked som videla prvy krat, to bolo neskutočné..
@karolinakr Nie, to nepoznám. Vďaka za tip.
@h2 to bol Fantozzi v druhej časti
Len som myslela, že každy to pozná
@h2 žiadne umeleckè dielo
@karolinakr Ahá, ja už to hľadám, že nejaký film s tým istým hercom a čudujem sa, že mi nič nenašlo. Fantozziho som videla, všetky diely, ale už veľmi dávno.
@kiwi3 ja mam skor pocit, ze niekto pise seminarku a teraz zbiera data anketou na konovi😂

@slovakboy Tak ten je o dooosť lepší. 😃