Čo robím v partnerstve zle?

30. dec 2021

Pekny den, som po tridsiatke a dve deti. Moje vztahy doposiaľ vyzerali takto, ze v ďalšom vztahu partner neverný alebo žiarlivý alebo silný nervak, alebo kratke známosti, ktore ani nepretastli do vztahu, pretoze dotyčný bol mnou unesený a ked si ma získal a opatovala som mu tiez pozornost tak zdupkal. Mam pocit ze sa velmi vnucujem po krátkom case lebo mam v sebe lasky na rozdávanie, a asinuzbpotom nie som zaujímavá. Lenze neviem hrat poker face. Preto pisem anonymne, lebo mi jevtrapnevza moju naivitu.
Teraz budem dlho sama lebo som sa zase sklamala. Ake mate skusenosti?

0silvia0
30. dec 2021

Asi chces vyhoviet, chces byt dobra, mila, zlata, mozno sa moc lepis a hned vyznavas lasku atd.

elizabet173
30. dec 2021

veď si to pomenovala celkom presne, veľmi sa vnucuješ po krátkom čase. Stávaš sa pre mužov nezaujímavou, oni sú lovci, ľahká korisť ich až tak nezaujíma. Zapamätaj si, že muž si NIKDY nemôže byť ženou celkom istý. Nemusíš nič hrať, len prenechaj iniciatívu im, nechoď sa hneď pre nich potrhať, stále maj na prvom mieste seba.

evita_g
30. dec 2021

Prestaň sa upínať na vzťahy s mužmi. Ži pre seba a pre deti.

pribinak
30. dec 2021

Možno by bolo dobre si dať má čas pauzu od mužov a vzťahov. Nemyslím že mesiac čo dva. Ale aspoň ten rok -dva - tri a poriadne si premyslieť akého muža hľadáte, čo mu vieš ponúknuť ty, čo by mal on ponúknuť tebe
Treba sa zamyslieť kde tých mužov hľadáš, ak hľadáš v baroch a na diskotékach, no tak tam asi chlapa ktorý hľadá dlhodobý vzťah asi nenájdeš

Byt na tvojom mieste, tak si dám fakt pauzu a venujem sa deťom

petamich
30. dec 2021

jednak si asi vyberas podobne typy chlapov a asi im tej pozornosti a lasky davas na zaciatok privela a privelmi "chces" a to moze vydesit 🤷‍♀️

sylvester01
30. dec 2021

naivny sme vsetci verime ze bude lepsie a napisu len podvodnici a klamu nas

miadi
30. dec 2021

Asi ides na nich moc rychlo. Si mlada no mas dve deti chlap si stebou zacne a bum zrazu pocut kostolne zvony a .., tak utekaju. Asi moc zufala chces tu lasku. Tak si ju najprv Daj sama. A chlapa nejaky cas testuj nez mu das cele srdce na dlani, Nemusis hrat poker face let trochu spomal, uzivaj si zivot . Vztah ked pride ber opatrne ako motylik v dlani . Ak sa budes moc snazit udrzat ho -zabijes ho. Ak budes mat ruku moc otvorenu uleti.

autor
30. dec 2021

@miadi vekmi pekne napisane

autor
30. dec 2021

Myslela som si ze im to padne dobre tak ako aj mne ked dam najavo city

autor
30. dec 2021

Povedala som si tiez ze necham tomu všetkému cas aby som nedávala niekoho ineho prednostnejsie pred sebou

autor
30. dec 2021

Samozrejme nesedim stale s mobilom v ruke. A teraz uz uplne budem ignorovať.
Idem si najst nejake aktivity a chce to cas naladiť sa na inu vlnu ale je mi smutno ze som mozno aj posledný potenciálny vztah zničila sama a mozno to tak nemuselo byt. Ktovie.

0silvia0
30. dec 2021

A aky bol problem v poslednom vztahu?

bennn
30. dec 2021

podla mna si nenašla spravnych chlapov... alebo to preháňaš s citovými výlevmi... to chlapi nemajú radi... ako pri niektorých situáciách áno, ale nie vkuse, mate byť partneri, najlepší kamaráti čiže ma´te spolu fungovať uplne v pohode, a navyše s pridanymi prijemnymi emociami a pocitmi.
Asi máš problém byť pre chlapa atraktívna... teda aj sa tak správať. Nie všetky to vedia, a potom to takto vyzerá...

mne napriklad strašne by liezli na nervy keby všade pridaval niekto také sladké výrazy alebo zdrobneniny... bleh...

autor
31. dec 2021

@0silvia0 myslim si ze tiez to iste co stale a teda ze som sa zacala po krátkom case prilis cukrickovat a to ho urcite odohnalo

autor
31. dec 2021

@bennn ano takto to bude a neuvedomila som si ze je to na nervy. Myslela som si ze ked mne dobre padne nieco pekne pocut tak ze aj jemu tiez.

0silvia0
31. dec 2021

A este mozno take tie lubis ma? Pacim sa ti? Jednoducho bud sama sebou a nenamotavaj sa hned a nezalubuj ako teenagerka. Mas deti, tak vyberaj starostlivejsie.

autor
31. dec 2021

@0silvia0 taketo otázky nedávam nastastie 😊