icon

Čo robiť, aby mi odpustil?

mia3034
17. aug 2021

Ahojte prichádzam k Vám o radu, nakoľko už neviem ako ďalej. Rozpoviem Vám môj príbeh. Pracujem v jednej nemenovanej firme, kde pracuje viac chlapov ako žien. Ale to je nepodstatne. Pred 5 rokmi ako som nastúpila ma zaujal jeden kolega Rio, s ktorým to zo začiatku bol flirt, neskôr sme spolu spavali. Dennodenne sme si písali, volali, keď sme sa v práci nevideli. Z môjho zamilovania to prerástlo do lásky. Žiaden chlap ma nezaujímal, iba on, urobila by som pre neho všetko, avšak on to bral celkom inak. Bral to tak, že sme mali spolu sex a to bolo všetko. Veľakrát mi ublížil tým, že ma ignoroval, oblboval iné ženy, podotýkam, vždy vravel, že to nie je pravda, že si to vymýšľam, potom zase po mňe túžil, ospravedlnoval sa stále to bolo ako na kolotoči a ja som mu vždy tým jeho klamstvám uverila a vždy som mu odpustila. Pred 2 rokmi k nám nastúpil kolega filip, s ktorým som pravidelne ja pracovala. Počas našich služieb sme si spievali, bavili sa, ten človek ma rozveseloval a robil ma šťastnou a verím tomu, že ja som bola tá, ktorá mu pomohla zotaviť sa z jeho posledného rozchodu. Z našej kolegiality to prerástlo k tomu, že on sa do mňa zamiloval, pretože mi to povedal avšak ja som v hlave mala stále toho prvého kolegu RIA, preto som Filipovi povedala, že to nie je možné, nech si nájde iné dievča, že je môj najlepší kamarát a že ho mám strašne rada. On mi povedal, že to pochopil, ale nepochopil. Daval mi darčeky, vyznaval lásku a mňe sa to páčilo, pri ňom som zabúdala na RIA. Poviem pravdu bozkávali sme sa 2 krát, ale to bolo všetko. Cítila som k nemu niečo, ale nevedela som si to upratať v hlave. Medzitým sa zase ozval Rio. Začal ma zase oblbovať a pliesť mi hlavu. Porozprával mi o Filipovi zlé veci a ja hlupa som mu uverila. Začala som sa Filipovi vyhýbať. Povedala som Riovi, že Filip je do mňa zamilovaný, RIO v práci zariadil, aby sme spolu nepracovali. Filip mi písal dennodenne sms, volal mi, čo sa stalo a ja som hp ignorovala. Začal ma aj sledovať, každý jeden môj krok, v práci mi chodil do mojej kancelárie kde sa prezliekam a tam zisťoval vecí, či ja a Rio niečo nemáme spoločné , či nemám od neho nejaké darčeky a stále sa ma vypytovať, či ja a Rio spolu chodíme. Ja som mu povedala, že nie, pretože som nechcela, aby to vedeli v práci a taktiež nepovažovala som to za vzťah, keď to bolo ako na kolotoči.
Jedného dňa som sa stretla s RIom pretože mal narodeniny a ako to medzi nami dopadlo, vyspali sme sa spolu. Avšak ako my dvaja s Riom spolu spali Filip ma sledoval a videl nás ako sme sa stretli, ako sme zašli k nemu do bytu a potom ako som od neho odišla po hodine. Potom ako som odišla od RIA, Filip mi napísal spravu, že ma nechce nikdy vidieť, že som hnusná klamárka a že mu je zlé zo mňa. Odpisala som mu o čom to píše, či mu už na čisto šibe a nech mi dá pokoj. Filip to aj urobil. Viac som ho nevidela, nenapísal mi, vyhýbal sa mi. Všade ma zablokoval, vymazal ma so svojho života. Samozrejme o všetkom som povedala Riovi a on sa z toho len smial.

Po mesiaci som sa dozvedela, že Filip bol zranený na futbale, tak som mu napísala, či je v poriadku. Napísal mi áno je a to bolo všetko. Po 2 mesiacoch som začala Filipa stretávať na aute, preto som mu vždy blikla a on odblikal. Pred 2ma dňami som ho zase stretla išiel oproti mne autom avšak neodblikol ignoroval ma. Preto som mi napísala spravu, aby ma prestal nenávidieť, že sa chcem s ním porozprávať a všetko si vysvetliť. Odpísal mi, ale len to, že necíti ku mňe hnev len sklamanie a to je 1000 krát horšie ako hnev. Stretnúť sa nechce, lebo sa mi nebude vedieť pozrieť do očí. Dala som mu dýku do chrbta.

Veľmi ma všetko čo som mu spôsobila mrzí. Neustale sa trápim a chcem, aby mi odpustil. Avšak on mi nikdy neodpustí. Neviem fakt fungovať s týmto pocitom, pretože ja som ho fakt mala.rada, nevedela som.čo chcem, cítila som k nemu lásku. Teraz to viem. Rozveseloval ma, utešoval ma, keď mi bolo najhoršie a ja som ho nechala ísť. Veľa som s ním zažila aj mimo prácu, mali sme veľa spoločných fotiek, na ktoré sa teraz pozerám so slzami v očiach. Neviem ako ďalej a preto som sa obrátila na Vás tu, ak by niektorá z Vás vedela len trocha pomôcť.

Strana
z2
puklica13
17. aug 2021

@marseillefan 🤣🤣🤣🤣jaj si pripomenul ..super dik...zasmiala som sa...

hivanik
17. aug 2021

To nevymysliš , to je život ....
Joj....ale som sa zasmiala

hivanik
17. aug 2021
terina25
17. aug 2021

@mia3034 prepac,ale take dlhe to je,ze som to nedocitala 🤷

bluka2
17. aug 2021

Skús tretieho kolegu

zafir01
17. aug 2021

@marseillefan 😂😂😂 ďakujem za nostalgicku spomienku na Jula. Tu reláciu pamätám. Hneď mam krajší večer

chupakabra
17. aug 2021

Vymyslené ...chlap s menom Rio? A ona taká blbá ,že robí rohožku a ešte chce vysvetľovať a prosiť o odpustenie chudáka zamilovaného ohrdnutého, že ona chce byť radšej iba matrac lebo si sama sebu neváži. O odpustenie by som prosila v prvom rade samu seba zato čo som nechala so sebou urobiť. A ten vymysleny Filip má určite na niečo viac ako servítku PO ,a hlavne na ženu a vlastnou hrdosťou a sebauctou. Ja ako chlap by som určite nechcela matrac po inom. Ženu,frajerku áno, ale nie matrac ...

hivanik
17. aug 2021

@terina25 ...stačí prečítať komentáre....niektoré sú perfektné a výstižne 😂😂😂

tykat
17. aug 2021

@mia3034 ...mna zaujala jedna cast tohto pribehu "...a ja hlupa..." ...toto je tvoj primarny problem.

elizabet173
17. aug 2021

@tykat ešte si jej zostala dlžná vysvetliť, čo to znamená primárny. Sama to nedá 😂

lalenka33
17. aug 2021

Ty píšeš tie príbehy v Báječnej žene však? Až chceš poslať námet na novú Evitovku a chceš na ňu názor, tak ja si radšej prečítam knihu o hlúpych ženách, ktoré uverili moslimom a prišli o deti, ako príbeh o madraci, ktorí berie prácu prostitútkam lebo ich služby poskytuje grátis.

natyreggae
17. aug 2021

@mia3034 ahoj.. ja som to dočítala do konca zaujalo ma to... a tu sa pýtam.. ako si na tom s tym Riom? Chodíte spolu oficiálne? Alebo len spávate spolu? A tie zlé veci čo povedal na filipa bola pravda alebo si to navymyšlal?

hivanik
18. aug 2021

@lalenka33 ....ale no....sak s Filipom sa len 2x bozkávali 😇

mackamizjedlaskrec
18. aug 2021

Na toto mam nazor ze on bol z teba zhnuseny ked ta sledoval boze ved uz aj to je na diagnozu ...a ak zistil ze niekomu robis hodinovu sluzbu a nrvadi ti to .. inak to neviem nazvat prepac ...tak si sa mu zhnusila

whatever1
18. aug 2021

@mia3034 Na Ria sa vykasli, po 5tich rokoch ste sa nikam neposunuli. Nemá to žiadnu perspektivu do budúcna. Ak by ta tiež miloval, už dávno by ste boli inde, minimálne by ste zdielali spoločnu domácnosť. Nemám nič proti kamaratstvu s výhodami, ale tým že si sa zalubila, nemala by si v tom pokračovať, pokiaľ to nie je obojstranne. Za Filipom smútis len preto lebo už nemá zaujem, sama píšeš, že ti to lichotilo a páčilo sa ti to. Zneužívala si ho svojím spôsobom, chcela si pozornosť a svojim prehnanym milým správaním si mu dodávala zbytocnu nádej. Poplietla si mu hlavu, hrala si sa na nedostupnu, ale komplimenty si prijímala a dokonca si sa s ním bozkávala.Teraz keď to konečne pochopil, že si sa s ním iba hrala, by si ho chcela kontaktovať. Nechaj ho tak, chudáka popleteneho.

milenke
18. aug 2021

@mia3034 páčilo sa ti keď ťa obaja obletovali? Chcela si Ria a Filip ti mal dať pokoj ..čo aj urobil... nechápem čo teraz chces? Kebyže niekoho ľúbim viznavam mu lásku dotyční povie že je slobodný pritom si ide sexovať ku ďalšiemu kolegovi ako wtf? ...ani sa mu nečudujem

sari24
21. aug 2021

@mia3034 pekne toxické pracovné prostredie, odišla by som z firmy ak by som toto mala počas práce riešiť. Jeden ťa využil na sex a druhý je urazený. Vyprdla by som sa na oboch a fungovala ďalej. A do budúcna by som hľadala chlapa inde ako v práci, lebo veľmi rýchlo budeš mať povesť tej, ktorá každému dá.

merlinja
21. aug 2021

:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))

borkavan
22. aug 2021

"ja som blikla, on odblikol" rozumej "ja som dala like a on tiež dal like" 😀 😀 zasmiala som sa na tých výstižných komentároch a k tomu podcast od Jula Viršíka...to vieš, to bol taký super človek v jednom rádiu a na intráku, približne v tvojom veku sme počúvali takéto príbehy a 25-fiav. Neboj, z toho vyrastieš. A kašli na oboch. Chlap má o ženu bojovať a nie ju prenasledovať alebo len s ňou spávať.

karolinakr
24. aug 2021

@marseillefan našťastie som to nikdy nepočúvala,

canany
Autor odpoveď zmazal
vorkola
2. jún 2023

@mia3034 Ria sivyhodz hlavy, on nie je suci ani na partnerstvo, ani do manzelstva,No a filip ,by ti uz nikdy neveril,.tak sa zamsli nad sebou,a hlavne ,uz si nezacinaj ani s jednym,zvlast ten Rio ta len vyuzival na sex .Z jeho strany pre teba to nebola laska, a ani nebue, mam taky dojem ze bude prelietavy,a ty budes pri nom len trpiet,si mlada, najdi si partnera, ktory ti ta bude lubit.Len s tym Riom skonci.

Strana
z2