Čo robiť, aby mi odpustil?

mia3034
17. aug 2021

Ahojte prichádzam k Vám o radu, nakoľko už neviem ako ďalej. Rozpoviem Vám môj príbeh. Pracujem v jednej nemenovanej firme, kde pracuje viac chlapov ako žien. Ale to je nepodstatne. Pred 5 rokmi ako som nastúpila ma zaujal jeden kolega Rio, s ktorým to zo začiatku bol flirt, neskôr sme spolu spavali. Dennodenne sme si písali, volali, keď sme sa v práci nevideli. Z môjho zamilovania to prerástlo do lásky. Žiaden chlap ma nezaujímal, iba on, urobila by som pre neho všetko, avšak on to bral celkom inak. Bral to tak, že sme mali spolu sex a to bolo všetko. Veľakrát mi ublížil tým, že ma ignoroval, oblboval iné ženy, podotýkam, vždy vravel, že to nie je pravda, že si to vymýšľam, potom zase po mňe túžil, ospravedlnoval sa stále to bolo ako na kolotoči a ja som mu vždy tým jeho klamstvám uverila a vždy som mu odpustila. Pred 2 rokmi k nám nastúpil kolega filip, s ktorým som pravidelne ja pracovala. Počas našich služieb sme si spievali, bavili sa, ten človek ma rozveseloval a robil ma šťastnou a verím tomu, že ja som bola tá, ktorá mu pomohla zotaviť sa z jeho posledného rozchodu. Z našej kolegiality to prerástlo k tomu, že on sa do mňa zamiloval, pretože mi to povedal avšak ja som v hlave mala stále toho prvého kolegu RIA, preto som Filipovi povedala, že to nie je možné, nech si nájde iné dievča, že je môj najlepší kamarát a že ho mám strašne rada. On mi povedal, že to pochopil, ale nepochopil. Daval mi darčeky, vyznaval lásku a mňe sa to páčilo, pri ňom som zabúdala na RIA. Poviem pravdu bozkávali sme sa 2 krát, ale to bolo všetko. Cítila som k nemu niečo, ale nevedela som si to upratať v hlave. Medzitým sa zase ozval Rio. Začal ma zase oblbovať a pliesť mi hlavu. Porozprával mi o Filipovi zlé veci a ja hlupa som mu uverila. Začala som sa Filipovi vyhýbať. Povedala som Riovi, že Filip je do mňa zamilovaný, RIO v práci zariadil, aby sme spolu nepracovali. Filip mi písal dennodenne sms, volal mi, čo sa stalo a ja som hp ignorovala. Začal ma aj sledovať, každý jeden môj krok, v práci mi chodil do mojej kancelárie kde sa prezliekam a tam zisťoval vecí, či ja a Rio niečo nemáme spoločné , či nemám od neho nejaké darčeky a stále sa ma vypytovať, či ja a Rio spolu chodíme. Ja som mu povedala, že nie, pretože som nechcela, aby to vedeli v práci a taktiež nepovažovala som to za vzťah, keď to bolo ako na kolotoči.
Jedného dňa som sa stretla s RIom pretože mal narodeniny a ako to medzi nami dopadlo, vyspali sme sa spolu. Avšak ako my dvaja s Riom spolu spali Filip ma sledoval a videl nás ako sme sa stretli, ako sme zašli k nemu do bytu a potom ako som od neho odišla po hodine. Potom ako som odišla od RIA, Filip mi napísal spravu, že ma nechce nikdy vidieť, že som hnusná klamárka a že mu je zlé zo mňa. Odpisala som mu o čom to píše, či mu už na čisto šibe a nech mi dá pokoj. Filip to aj urobil. Viac som ho nevidela, nenapísal mi, vyhýbal sa mi. Všade ma zablokoval, vymazal ma so svojho života. Samozrejme o všetkom som povedala Riovi a on sa z toho len smial.

Po mesiaci som sa dozvedela, že Filip bol zranený na futbale, tak som mu napísala, či je v poriadku. Napísal mi áno je a to bolo všetko. Po 2 mesiacoch som začala Filipa stretávať na aute, preto som mu vždy blikla a on odblikal. Pred 2ma dňami som ho zase stretla išiel oproti mne autom avšak neodblikol ignoroval ma. Preto som mi napísala spravu, aby ma prestal nenávidieť, že sa chcem s ním porozprávať a všetko si vysvetliť. Odpísal mi, ale len to, že necíti ku mňe hnev len sklamanie a to je 1000 krát horšie ako hnev. Stretnúť sa nechce, lebo sa mi nebude vedieť pozrieť do očí. Dala som mu dýku do chrbta.

Veľmi ma všetko čo som mu spôsobila mrzí. Neustale sa trápim a chcem, aby mi odpustil. Avšak on mi nikdy neodpustí. Neviem fakt fungovať s týmto pocitom, pretože ja som ho fakt mala.rada, nevedela som.čo chcem, cítila som k nemu lásku. Teraz to viem. Rozveseloval ma, utešoval ma, keď mi bolo najhoršie a ja som ho nechala ísť. Veľa som s ním zažila aj mimo prácu, mali sme veľa spoločných fotiek, na ktoré sa teraz pozerám so slzami v očiach. Neviem ako ďalej a preto som sa obrátila na Vás tu, ak by niektorá z Vás vedela len trocha pomôcť.

marcellka32
17. aug 2021

Dočítala som dokonca, môžeš písať scenáre pre telenovely....sama sa musíš rozhodnúť

ella_price
17. aug 2021
marca12
17. aug 2021

@mia3034 Kasli na to a chod dalej. Naco sa mu vnucujes a trvas na rozhovore? Obaja sa spravate prehnane. A navyse chciet sa ospravedlnovat a vysvetlivat nieco cloveku,ktory ma prenasledoval???? Zena spamataj sa. Od takeho ruky prec a dakuj bohu,ze si sa ho zbavila. Nie si povinna mu nic vysvetlivat,nenamotavaj ho dalej. Nechaj to tak ako to je teraz.

jana_eyre_2
17. aug 2021

Ja som asi nepochopila čo ti má akože odpustiť? 😳 Veď ste nemali spolu nič, teda ak som sa v príbehu nestratila 😅

tosomja
17. aug 2021

No fakt lovestory 😄 Ria zablokuj aj Filipa a nájdi iného. A už nie kolegu 😬

evuska32
17. aug 2021

hm...ako sa vraví...kde sa dvaja bijú tretí vyhráva...no pokiaľ medzi tebou a Filipom nie je chémia je zbytočné ho namotávať...RIO je vychcanka, čo ťa potrebuje, keď nemá práve do akej pichnúť...sorry...z vlastnej skúsenosti ti radím...vykašli sa na oboch, lebo sa popáliš...tak či onak

baboobchod
17. aug 2021

Tak z týchto dvoch mi príde normalnejsi Rio, aspoň je jasne , o co mu ide 😁 ten prenasledujúci Filip by ma dosť desil 😱

kaktus87
17. aug 2021

Ja si myslím, že je to vymyslené ako aj ďalšie príbehy, všetko písané rovnakým štýlom + používanie krstnych mien

mia3034
autor
17. aug 2021

@kaktus87 nič nie je vymyslené, je to tak ako píšem

larisa
17. aug 2021

Vykasli sa na obidvoch. Najdi si tretieho. Pretože Rio ťa má len sex A Filip ťa sleduje to nie je normálne.

spadnutaslivka
17. aug 2021

no veru som to ani nedočítala.... úplne ako telenovela mi to prišlo :D prepáč.

oli18
17. aug 2021

Príbeh 15 ročnej😀

spadnutaslivka
17. aug 2021

@oli18 páči sa mi Jožo, ale cez minulú prestávku sa bavil s Janou, tak som si natruc sadla na ďalšiu hodinu k Ferovi, ale potom Jožo žiarlil. Tak som bola celá happy. Ale cez prestávku ma potom zase ignoroval a bavil sa s Katou. Tak som išla za Braňom :D :D :D

acrobaleno
17. aug 2021

Toto je akože nejaká "ochutnávka" novej Evitovky?

taga
17. aug 2021

Je to v pohode, vyrasties z toho

ejbyk
17. aug 2021

Ludia...vráťte ma do doby ked som riešila podobné "starosti" aspon na deň...(fakt mi to občas chýba)

elizabet173
17. aug 2021

@kaktus87 Ďalšia téma do série Milé bravíčko

mia3034
autor
17. aug 2021

Poprosím Vás ak nemáte záujem dať normálny komentár, nekomentujem to, ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
17. aug 2021

@mia3034 co nevies ako dalej? Vztah s Filipom necakaj, sklamala si ho. Vztah s Riom necakaj,mal ta len na sex. Prejdi mentalne zo zakladnej skoly aspon na strednu a pouc sa z nespravnych krokov. Rovnaka chyba sa da spravit len raz, druhy krat je to voľba.

adkoalauri
17. aug 2021

Pár rokov a budeš mať dobrú povesť vo firme...

taskataska
17. aug 2021

kurevnik a ohrdnuty stalker
jeden za osemnast a druhy bez dvoch za dvadsat
fakt vyhra

marseillefan
17. aug 2021

Musím sa priznať, že keď som to čítal, môj mozog mi v pozadí hral melódiu z príbehov, ktoré čítaval Julo Viršík na TwentyFive. Pre mladšie generácie, jedná sa o toto:

https://www.youtube.com/watch?v=B5IsMyAsc3g

a autorke odporúčam vysrať sa na obidvoch exotov a nájsť si poriadneho chlapa...

jaskolka
17. aug 2021

Síce som sa stratila trochu, ale pointa je rovnaká. Vykašli sa na oboch a skus si hľadať niekoho normálneho mimo firmy.

esterba
17. aug 2021

Ospravedlnujem sa, ze fak odveci, ale pod touto temou je tema "Ake su vlozky od RIA?" 😁

veronikaszabova
17. aug 2021

@esterba tiez som sa nad tym zasmiala 😂😂😂

dilino
17. aug 2021

@acrobaleno aj ja si myslim.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
len_nig
17. aug 2021

@marseillefan 😂😂😂 toto si totálne vystihol

laurika999
17. aug 2021

"Vždy som mu blikla a on odblikol". 😁