icon

Čo robiť, keď bývalý partner nečakane tlačí na stretnutie?

9. feb 2026

Jeden chlap s ktorym som bola niekedy na se. ma volá von

Dnes ma pridal po 100 rokoch naposledy sme spali spolu v 2017 dohodneme sa na piatok ked on začne tlačiť , že už ide za mnou foti mi dialnicu nevadi co som neupravena aj ked budem v teplakoch 20’minut nevadi ale ja hovorim skor zajtra a on ale uz prichadzam . Čo mam robiť? Prečo tak tlačí?
Necitim sa dnes na to a on ale slubila si ze budes posluchat.. Myslela som v intimite nie v tomto

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. feb 2026
@anonym_a01018

@anonym_autor nevolá sa Karol? 🙂

@anonym_a01018 Nie nie asi ma takych viac😃

zanka777
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_a01018 Nie nie asi ma takych viac😃

@anonym_autor koľko máte rokov obaja?

anonym_b8329a
9. feb 2026

A ja som myslela, ze najhlupejsia zena je ta s prasiakom uchylnym. Gratulujem prekonala si ju. Daj sa prosim sterilizovat aj ty.

autor
Autor odpoveď zmazal
zanka777
9. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ale veď ho blokmi nemala si si ho pridávať... Bloknut nekontaktovat

anonym_22c50d
9. feb 2026

@anonym_autor Kašli na neho, ak máš nejakú hodnotu a sebaúctu.. jednorazovky sú pre lacné ženy.

anonym_b5e2f8
9. feb 2026
@anonym_6841ff

on sa ti po rokoch ozve a ty suhlasis ze s nim skoncis v postely ? len tak ani mu ani bu ... ani dnes a ani zajtra-nikdy - dievca ty nemas kusok sebarefleksie? nemas rada samu seba ,ze ides zo seba urobit rohozku/madrac? preboha hned ho blokni nepis mu neozyvaj sazabudni na takych chrapunov - pre neho nic neznamenas .. a posluchat pre neho znamena prave to co robi- budes jeho sluzka -vzdy ready vzdy spravis co chce ...

@anonym_6841ff

anonym_fc12db
9. feb 2026

Akoby si opísala môjho aktuálneho partnera.Toto mi robil od začiatku.Nenavidela som to

anonym_6841ff
9. feb 2026
@anonym_b5e2f8

@anonym_6841ff

@anonym_b5e2f8 a dalsi bod za najzbytocnejsi koment ziskava tramtadadaaaaaaa .. no tak pani ucitelka -dajte si vinecko ako vzdy nohy do tepla a nepridte -staci ze autorka je hlupa

alickapusinka
9. feb 2026

svrbí ho čvirik.Divne že sa od roku 2017 neozval a po 9 rokoch chce rýchle stretnutie neblázni.A čo by asi tak chcel čitať bibliu no to určite možno katolícke noviny.

rozculena
9. feb 2026

@anonym_autor to ako sa dá,že si ťa pridá? Netrep somariny,keby si mu žiadosť nepotvrdila,ale zablokovala ho hneď,nemusela by si tu vypisovať...

No čo,ako?? Bolo to s gumou alebo bez?

sticker
anonym_9b0772
9. feb 2026

@anonym_autor ženy prečo prihrávate takýmto narušeným úchylom a komentujete to? Veď to je očividne vymyslená diskusia, niekto sa na vás smeje, alebo si honí. Takéto diskusie treba ignorovať, lebo už úpne stratí modrý kôň úroveň.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_b8329a
Autor odpoveď zmazal
nika185
10. feb 2026

bože kolko km je schopný chlap prejsť aby si vyprazdnil vajcia 😂 a ešte hlupejšich žien, ktoré mu to umožnia🫣

mysicka36
10. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Asi mu nejaký kamarát povedal, že dávaš zasunúť na počkanie. Ak nie dnes, tak "až" zajtra. Spomenul si, že už ťa pozná a bude to bez námahy.

earlgrey
10. feb 2026

😳😳😳

anonym_55df1c
10. feb 2026

@anonym_autor ignorovala by som ho. Byvaly je byvaly z urciteho dovodu.

anonym_b8329a
10. feb 2026
@anonym_55df1c

@anonym_autor ignorovala by som ho. Byvaly je byvaly z urciteho dovodu.

@anonym_55df1c kazda zena so sebauctou by ho ignorovala. lenze toto je obycajna lacna stetka, ktora da hocikomu aj bez kondomu.

nika185
10. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor to ako sa dá,že si ťa pridá? Netrep somariny,keby si mu žiadosť nepotvrdila,ale zablokovala ho hneď,nemusela by si tu vypisovať...

No čo,ako?? Bolo to s gumou alebo bez?

@rozculena uvidime o 9 mesiacov 😀

anonym_4a269e
10. feb 2026
@nika185

nie som doma, nedviham, bloknem ho, záleží čo chceš ty, ale divné po 9 rokoch ok idem za tebou bez ohľadu či si zadaná vydatá.....ked ste sa dohodli aj tak, divné správanie má

@nika185 ona ešte divnejsie

anonym_3ca559
10. feb 2026

@anonym_autor Uf, veď to je stalking, napísala by som mu, že ak zotrvá v mojej blízkosti ( parkovanie autom pred domom) budem kontaktovať políciu pre podozrenie zo spáchanie priestupku, ale aj trestného činu. Ďalej by som ho požiadala, aby ma už nekontaktoval. Zamkla by som dvere a dúfala, že psychopat odíde v mieri. 🙏

anonym_4a269e
10. feb 2026

Jeden lepší ako druhý, autorka zlata - ty nie si najostrejšia ✏️

enmery
10. feb 2026

Psychológ. Rieš ho. Ty sa vôbec nemáš rada a pravdepodobne to pramení v detstve.

enmery
10. feb 2026
@anonym_6841ff

az zle mi je ked si pomyslim,ze take ako ty boli kedysi male deti ..deti kt matka milovala nadovsetko a dufala v jej super buducnost a booom je tuto toto ... otazka je-kde nastala chyba? aj my tak pochybyme a aj nase deti sa mozu zmenit na take slapoty? kedy je ten zlom ,ze proste niekto-nieco zlyhalo???

@anonym_6841ff Chyba, táto nemala milujúci matku ani milujúce detstvo. Preto to ty nevieš pochopiť.

anonym_6841ff
10. feb 2026
@enmery

@anonym_6841ff Chyba, táto nemala milujúci matku ani milujúce detstvo. Preto to ty nevieš pochopiť.

@enmery nikdy nevies ..mozno mala az moc milujucu a odpustajucu .. strasne moc ich je vsade -benevolentna vychova a potom detska zreje na psychiatriu