Čo robiť, keď kamarátka podvádza svojho partnera?
Ahojte mam dvoch velmi dobrych kamaratov s nou sa pozname od skolky s nim som chodila na strednu a vysku. Pocas strednej spolu chodili asi 6 mesiacov potom ho nechala a vratila sa k byvalemu. Neskor na vyske zacali spolu chodit bolo to pred 4 rokmi ona vtedy este mala priatela (toho pre ktoreho ho vtedy opustila :D) on bol vtedy za mnou pytal sa ma ze aky mam na to pohlad ze sa stretavaju ze on by s nou chcel zase byt vravela sol mu ze je chory na hlavu ze nad tym uvazuje hlavne preto aky bol zdrveny po tom prvom rozchode a ona si zila svoj best life :D ale tak nazor som mu povedala zrobil si po svojom zacali spolu chodit. Nedavno sa mi ta kamaratka priznala ze ho pred dvoma rokmi podviedla a ze realne zila zaroven s druhym chlapom dokial ju neodkopol akoze ten milenec. No a aktualne tu mame jej dalsieho milenca s ktorym uz rok spava popri tom co zije s tym mojim kamaratom a uz su aj zasnubeny a maju sa brat. V lete po ceste na dovolenku jej nasiel spravy s tym milencom v mobile ale hadajte co nastval sa bol mi vyplakavat ze som mu to hovorila ked spolu zacinali ale ze on o nu zabojuje hneval sa na mna ze som mu to nepovedala ale tak myslim si ze este najhorsie by som z toho vysla ja obidvaja su moji kamarati tak na ktoru stranu sa postavit. No cize samozrejme zacal sa snazit nech mu neujde presunuli svadbu z maja na september mne to pride normalne chore :D a aj ona povedala ze je to skvely chlap ze nechce ho stratit vydrzalo jej to dva mesiace a zase spava s tym milencom :D co by ste spravili vy povedali mu to teraz alebo ako ? :D
Kamoška ktorá máva milencov mala byť dávno už bývalá kamoška. Ak máš vyššie morálne hodnoty ako ona, tak sa ti jej konanie protiví a nechceš s ňou tráviť čas.
@unicornlady na nej to vobec nejde ppznat proste ani ja som neverila ze ma milenca vobec na to nevyzera take nevyniatko :D uplne sa sprava rovnako ako predtym preto si podla mna on zakryva oci ale schudol dobrych 15 kil aj mi vravela ze nespi ze ho to trapi ze clovek ktorehonajvisc na svete zboznuje mu zaroven najviac na svete ublizil… ze on si nevie predstavit najst dalsiu zenu pritom ako fakt keby ste ho videli by ste sa otocili za nim len ma strasne nizke sebavedomie alebo si proste vybral ze toto je zena jeho zivota… aj mi to povedal ze o com by bol ten zivot keby to slo tak lahko :D tak si vravim ze fu no nepoznam chlapa ineho ktory by si toto nechal delit sa o partnerku s inym :D ale povedal ze mu to otvorilo oci a ze ma poslednu sancu uprimne ale neverim tomu
@maranco samozrejme ze jej cistim za to zaludok neodsudzujem ju ale ja tu od toho nie som mne tym neublizuje nemam preco ju vymazat zo zivota ked sa pozname od detsva skor jej dohovaram nech neubizuje jemu a nemyslim ze jej to psychicky robi dobre takto hrat na dve strany tiez
keď sa chceš s nimi oboma kamarátiť, tak sa kamošte, ale povedala by som hlavne tomu zaľúbenému cicvorovi, že nebudeš medzi nimi riešiť ich sexuálne záležitosti a ak aj niečo budeš vedieť, nebudeš bonzovať, nech si to riešia oni dvaja. Toto by ma nebavilo riešiť
@jehocislo jasne nic krajsie si neviem predstavit ja moj manzel nase dieta a moj kamarat k tomu 🤣 ty si total mimo
@0silvia0 no ja som aj jej hlavne povedala ze nechcem o tom vediet ked bude zas dakoho mat ale proste stale vravi ze nema sa s kym inym o tom porozpravat
a kamaratke to nie je blbe, ze si chce vziat cloveka, ktoreho neustale podvadza? naco si ho potom ma vziat? nejak nerozumiem jej zmyslaniu. a jeho tiez :D
a to akože čo chce s tebou preberať? Ktorý je lepší v posteli? S jedným žije, s druhým sexuje a ešte to potrebuje s niekým analyzovať?
@crazy_cat_lady ako mam pocit ze oni su pre seba taky bezpecny pristav lebo podla tych milencov je jasne ze taki muzi nie su zrovna material na rodinu tym ide len o jedno uzit si a tak ci tak ju odkopnu a stale sa ma kde vratit zatial co on je proste zalubeni nikdy inu nemal a vieme ako to funguje to si v takom pripade vies ospravedlnit vsetko proste ruzove okuliare
@0silvia0 praveze ona je do tych milencov vzdy zalubena pre mna je to nepredstavitelne lebo vsak ako mozes byt zalubeny do jedneho a s tym druhym normalne fungovat tiez jasne ze ma z toho potom psychiku v prdeli ved to je ako nejaka bipolarna porucha alebo co… ona by sa rozisla len vtedy keby uz mala nahradu
Vieš ako sa vraví? Že si človekom takým, akí sú tvoji najbližší 5ti ľudia. To, že nechceš odstrihnuť a stále v tejto hre si, ukazuje to, že to podprahovo podporuješ. Súhlasím z časti s tým, že teba do toho nič. Ale osobne by som nedokázala byť kamoška so ženou, ktorá je takto nastavená a príde jej ok take chovanie. Nie je problém nevera, ok zlyhala, ale ona vlastne to robí opakovane a to je tak extrémne toxické, že je to choré. Ja by som na to nemala nervy a kamoske asi rázne vysvetlila, že nechcem vedieť o veciach. Ono tu si nútená vybrať si stranu. A ako sa rozhodneš je len na tebe.
Ja by som asi musela to povedať, ale ver tomu, že prídeš o oboch a budeš za tú zlu zatiaľ čo oni budu asi ďalej spolu keďže obaja sú toxicki až až.
Ja by som jemu povedala, čo mám na srdci a ona by moja kamoška viac nebola. Nie preto, lebo je veselá v rozkroku, to je jej vec, ale preto, lebo podvádza (a ešte aj kamaráta k tomu) vo vzťahu.
No nechcela som to vytahovat ale ona sa uz pokusila raz zabit presne kvoli tymto vztahovym srackam ze akoby si nevie vybrat ,chodi ku psychologicke pravidelne a ja sa bojim o nu asi viac nez o nehoaj ked je neprijatelne co robi vsak z rozchodu sa dostanes ale psychika je tenky lad, my sa pozname aj s rodicmi a aj oni za mnou boli ze maju o nu strach dobre vedia co robi toez jej to neschvaluju a myslim ze aj oni maju podiel na tom ze stale vyzdvihuju toho mojho kamarata ze je dobry chlap ze sa ma spamatat a ona potom preto pd neho nechce odist
Ale sak ked nesom spokojna s chlapom ktory je 10 z 10 tak asi nie je 10 z 10 neviem tazko sa mi hlada pochopenie ale vidim ze ziadnej strane tato situacia neprospieva
Ak mu to povies, tak to definitivne ukonci? Alebo sa necha zas od nej ukecat a svadbu presunu na dalsi rok? Ty budes ta zla, co jej to chce pokazit. Ona sa nezmeni, tak je len na nom ci to bude akceptovat a bude hrat slepeho podpapucaka. Ja by som mu to povedala, tak ci tak by som sa nerada stretavala s takou kamaratkou. Nemas co stratit.
zavolaj ich na vino a povedz pred nimi ..ocuj jano ..tuto anca zas drichme s milencom .. prestante ma staviat medzi vas... mam vas rada oboch,ale rieste si to medzi sebou ... postav sa a odid ...
tak riešiš to tu akoby to tak malo byť 😂🫢 vidíš ani ja ani ostatné ženy na konikovi nevidíme do tvojej situácie a staráme sa a potom sa môže stať ako mne že odpovede budú total mimo, vidíš že to nerobí dobre nikomu, keď človek rieši druhého problémy?
@ukgirls no vlastne to ma ani nenapadlo ze takto naraz s nimi tu situaciu riesit to mi pride ako ideal lebo tak aspon nemozu povedat nic co by si nepovadli aj do oci
@jehocislo ale prosim ta vsak este si rovno napisal/a ze ides si rypnut a nie ze si nepochopil/a o co ide a ked nechces roesit veci inych na co sa vobec zapajas do diskusie
Krása je to najmenej dôležité ,čo pár k spoločnému životu potrebuje...
@ibrunova ja som sa stratila hneď na začiatku.😧
no tak už sem nenapíšem, mala by si mi byť vďačná za cenné rady, ja si budem pamätať že sa nemám zdoverovat kamarátkam lebo to vytárajú do celého sveta, zbohom
ak mu to nepovies, budes si to potom vycitat, ale ak to povies, tak ty budes ta zla.
miesat sa do vztahu je to najhorsie. tak ci tak je to velmi tazke
V tomto pripade by som mu to povedala. Ved to je chore a ona isto nie je uplne normalna. Kludne nech spi aj týždenne s inym ved pohoda, jej život ale nech je sama.
Na tvojom mieste by som sa vykaslala na oboch...a nechala ich zit ich zivot po svojom,,srdcu neprikazes, on je namotany, zla budes len ty..a ona ? Fuj! Neni ti nagrc ze ju nazyvas kamoskou?! Ignoruj, zrus kontakty a nechaj ich si posrat zivot bez tvojej ucasti
A jej si povedala co si o tom myslíš? Ja by som si ich posadila obidvoch k sebe, obom povedala co si o.nich myslím a prečo a dala posledné zbohom. Vybavené.
Zbaľ toho kamoša
@ukgirls uuufff, tvrdé ale asi najlepšia rada v tejto diskusii.
kamoška je asi nejaká psychicko narušená, niečo ako rozpoltená nymfomanka (nechcem ani neviem dávať diagnózy, to je len obrazné vyjadrenie).
kamarát je tiež slaboch bez sebavedomia, s trochu mäkšej hrdosti a chrbtovej kosti.
A obaja neskutočne zaťažujú autorku svojimi sračkami.
je to ich dobrá priateľka, kamarátka, stojí pri nich, ale oni svojimi povahami, chorobami, hrdosťou , sú určitým stupňom toxickí voči sebe aj voči nej. Je to veľmi únavné, obťažujúce pre človeka ktorý nezdieľa túto ich časť morálno etických hodnôt.
Asi najlepšie si sadnúť a povedať im do očí, čo cítim, čo si myslím, ako to tvoje "počuj Jano, anča má opäť milenca, sexuje aj s iným chlapom ako s tebou,
počuj anča, tu jano je podpapučník, chlap bez hrdosti, handra do ktorej si utieraš nohy"
mám vás rada, ste moji blízki ľudia, ale ja už nevládzem zdieľať vaše stračky. Mám vás rada, rada vám pomôžem, ale tieto psycho sexo ťahy naozaj nemám záujem riešiť s vami, obťažuje ma to, ničí ma to, tak si to riešte medzi sebou, u psychológov, psychiatrov, sexuológov. Túto kapitolu s vami zdieľať nebudem a hotovo. Iné témy, OK, zdravie, výlety, dovolenky, práca, strava, koníčky, kultúra, šport, beriem, vaše sexuality nie. To je už cez moje hranice, cez moje chápanie, je to pre mňa únavné a obťažujúce a nechcem toto s vami žiť.
Kľudne by som to aj napísala do listu, vytlačila im to 2x, po rozhovore dala do ruky a odišla zo stretnutia (niekde mimo svojej domácnosti), nech si to preberú a postavia sa k tomu ako chcú. Rátala by som aj s tým, že ich možno stratím, čo by mi bolo veľmi ľúto, ale môj kľud a psychika je mi prednejšia ako ich chobotiny.

nedá mi to do teba nerypat, povedz nám autorka ty dufas že raz si tento tvoj kamarát bude chcieť vziať teba však? poplakaj si to bude dobre