icon

Čo robiť, keď kamarátka podvádza svojho partnera?

9. jan 2025

Ahojte mam dvoch velmi dobrych kamaratov s nou sa pozname od skolky s nim som chodila na strednu a vysku. Pocas strednej spolu chodili asi 6 mesiacov potom ho nechala a vratila sa k byvalemu. Neskor na vyske zacali spolu chodit bolo to pred 4 rokmi ona vtedy este mala priatela (toho pre ktoreho ho vtedy opustila :D) on bol vtedy za mnou pytal sa ma ze aky mam na to pohlad ze sa stretavaju ze on by s nou chcel zase byt vravela sol mu ze je chory na hlavu ze nad tym uvazuje hlavne preto aky bol zdrveny po tom prvom rozchode a ona si zila svoj best life :D ale tak nazor som mu povedala zrobil si po svojom zacali spolu chodit. Nedavno sa mi ta kamaratka priznala ze ho pred dvoma rokmi podviedla a ze realne zila zaroven s druhym chlapom dokial ju neodkopol akoze ten milenec. No a aktualne tu mame jej dalsieho milenca s ktorym uz rok spava popri tom co zije s tym mojim kamaratom a uz su aj zasnubeny a maju sa brat. V lete po ceste na dovolenku jej nasiel spravy s tym milencom v mobile ale hadajte co nastval sa bol mi vyplakavat ze som mu to hovorila ked spolu zacinali ale ze on o nu zabojuje hneval sa na mna ze som mu to nepovedala ale tak myslim si ze este najhorsie by som z toho vysla ja obidvaja su moji kamarati tak na ktoru stranu sa postavit. No cize samozrejme zacal sa snazit nech mu neujde presunuli svadbu z maja na september mne to pride normalne chore :D a aj ona povedala ze je to skvely chlap ze nechce ho stratit vydrzalo jej to dva mesiace a zase spava s tym milencom :D co by ste spravili vy povedali mu to teraz alebo ako ? :D

Strana
z2
puertorico
9. jan 2025

ja vôbec neviem o čom sa bavíme 🙈. ale ona iná nebude. s hocikým bude, stále bude mať aj iných

ibrunova
9. jan 2025

V polke som sa stratila.

gejb
9. jan 2025

Povedala by som mu to. Nech s tou informáciou naloží ako chce. ...ak si ju aj potom zoberie - jeho problém.

januska12323
9. jan 2025

Neviem s kým všetkým spávala za ten čas, stratila som sa ale kamoška by už nebola a áno všetko by som mu povedala. On si ju chce brať prepanajana to je záväzok.

ivik4
9. jan 2025

Napisala si to tak nejak akoby sme ich aspon z casti poznali a mali tomu pochopit. Nechapeme, velmi komplikovane napisane

crazy_cat_lady
9. jan 2025

urcite by som mu to povedala, to takuto behnu si chce zaviest na krk? to ozaj uz si mysli, ze lepsiu od nej nenajde?

autor
9. jan 2025

Su spolu 4 roky a z toho 1a pol roka mala nejakeho milenca proste a aj ked on na to prisiel ze toho milenca ma jedine co spravil je ze presunul svadbu z maja na september

ivik4
9. jan 2025

No tak ? Ked o tom vie a sam to ,,vyriesil" ako vyriesil, tak je vybavene. Jeho rozhodnutie

autor
9. jan 2025

@crazy_cat_lady no ved ja absolutne nechapem a obidvaja su fakt ze krasni no ved o nu sa muzi biju a on je tiez krasny chlap robi v IT zabezpeceny ale proste pre neho je ona nejaka bohyna asi preto ze to bola za cely zivot jeho jedina frajerka

autor
9. jan 2025

@ivik4 no on si mysli ze akoze s tym milencom uz nie je v kontakte

pralinka25
9. jan 2025

Povedala by som mu to. Aj ked su obaja kamosi tym ze mu to nepovies zas stojis na jej strane proti nemu. Ale uz ako sa zariadi je jeho vec. Ak by to neukoncil viac by som uz neoovorila nikdy nic.

gab1sol
9. jan 2025

Takú kamarátku by som nechcela mať. A ani takého kamaráta, ktorý sa za to na mňa hnevá a jej dá ďalšiu šancu.
Asi by som mu povedala, akú si našiel, takú má… A obmedzila s oboma kontakt. Ja osobne by som s ani jedným nevedela ďalej normálne fungovať, tváriť sa ako kamaráti.
A nech ťa nezaťahujú do ich vzťahu - tajiť, urážať sa, hnevať sa…

moonlight1210
9. jan 2025

@ibrunova ma kamosku A a kamosa B.
Kamoska A chodila s kamosom B sest mesiacov na strednej, potom sa vratila k byvalemu C.
S tym byvalym C chodila az do VS, kde sa dala naspat dokopy s kamosom B.

Pocas druheho kola vztahu s B, si nasla milenca D a dva roky s nim spavala, kym ju milenec D neposlal do kelu.
Na tuto neveru jej kamos B s oneskorenim prisiel (cez spravy v mobile) a robil sceny. Ale chce o kamosku A bojovat a udrzat si ju a vziat si ju za zenu, lebo je to velmi cenna korist.

Zatial Kamoska A ma uz tretieho milenca E, s ktorym to taha rok (nachvilku ho nechala, ale aktualne mu robi po dvoch mesiachoch matrac dalej).

Autorka robi butlavu vrbu kamosovi B, ktory jej vyplakava a zarovene ju obvinuje, ze mu nepovedal o milencovi D, ked to od kamosky A vedela.

Takze autorka aktualne riesi, ci mu teda povedat aj o tom milencovi E, alebo nie.

Ja som za. Nech mu to povie a kamos B, nech sa rozhodne ako chce.

Kamoska A by u mna skoncila. Je akurat sebecky promiskuitny chodiaci zdroj pruserov, ktore sa mi nechce riesit.

autor
9. jan 2025

A neviem ci mu to teraz mam povedat alebo nie: lebo ked mu to poviem myslim si ze pridem o nu a on sa mozno nezachova vobec inak a zase ked mu to nepoviem ja na tu svadbu ani nepojdem tam pozerat na to divadlo

autor
9. jan 2025

@moonlight1210 ano presne toto je spravne zhrnutie 🤣

unicornlady
9. jan 2025

Povedala by som mu to.

S touto "kamarátkou" máš čo spoločné? Však roky "podjebáva" (nemám rada vulgarizmy, ale tu sa inak nedá) svojho "priateľa", ktorý ti je kamarátom. Ona mu permanentne ubližuje. To ako ti môže byť kamoška?

autor
9. jan 2025

No ja uz som s nimi obmedzila presne pre to kontakt mna to vycerpava a nedokazem sa na to pozerat no lenze kamarat B sa kamosky A teraz stale pyta ze co je so mnou preco stratim naladu ked sa stretneme atd no hrozne a ja len proste neviem ppzerat ako sa ona pretvaruje ze ho miluje pride mi to sebecke z jej strany a z jeho total naivne

luccija
9. jan 2025

Napíš mu anonym😆ty mu to povieš on jej to pri prvej hádke povie a budeš mať po kamarátke.Dufam, že ho nechceš ty?😉

unicornlady
9. jan 2025

On, ak nemal inú babu, tak aj rozumiem tej jeho závislosti.
Ale jemu nevadí, že sa k nemu správa baba ako k handre? Neverí si, že si zaslúži niečo lepšie?

moonlight1210
9. jan 2025

Tak bud sa prestan stretat s oboma, alebo mu to povedz, a potom sa prestan stretat s oboma.

Je mala sanca, ze az sa on zahoji, ako kamos ti ostane aspon on.

autor
9. jan 2025

@luccija hej ja uz som nad tym uvazovala ze poslem anonym len neviem ako to spravit 🤣 a nie boze ja by som s takym chlapom nedokazala zit ale je to super kamarat

spilo1
9. jan 2025

Určite mu to povedz, nečakala by som ani minútu. Ak on nepochopí, povedz to jeho rodičom nech ju dohovoria. Pri takejto štetke si doničí život...

sissy27
9. jan 2025

No a? Kolko zien tu vyplakava kvoli partnerovi, ktory je neverny / gambluje / slope / fetuje / nevie sa odtrhnut od mamicky ? Tak teraz tu je chlap, ktory si toto vsetko necha 🤷‍♀️
A ona povedala pravdu - je to dobry chlap, ktoreho nechce stratit. Iny by jej to totiz netoleroval.

autor
9. jan 2025

@sissy27 Presne je to tak sama vzdy povie ze on je 10 z 10 len sa s nim proste nudi alw ze budu mat pekne deti

maca1984
9. jan 2025

Vôbec by som to neriešila.Sú to ich " sračky". Ty mu to povieš, ona bude sekať dva mesiace dobrotu, a potom ? potom môže zasa mať milenca. Ty budeš donemláta jemu hlásiť jej úlety a on jej ich bude donemláta tolerovať.

autor
9. jan 2025

A tak moralne s tym bojujem lebo ja si myslim ze aj tak si ju vezme aj ked to poviem skor by som to musela povedat jeho sestre alebo rodicom ktory by ho rychlo dali na pravu mieru ale zas nechcem robit taketo rozbroke to som si ista ze uz by so mnou ani jeden nikdy neprehovorili

jehocislo
9. jan 2025

Skôr by si sa mala starať o svoje problémy a neriešiť problémy druhých ľudí, a keď už sa tak ohanas aká si ty ich "kamarátka" uvedom sa že pre nich si obyčajná burlaba vŕba, tak na sebe popracuj aby ťa okolie vnímalo inak ako butlavu vŕbu a urči si hranice kde je tvoj život a pokiaľ sa máš starať, a kde už nie je tvoj život a kde už nemáš pchat svoj nos.

autor
9. jan 2025

@jehocislo tak neviem ako funguje kamaratstvo u teba ale kazdy predsa ma kamarata ktoremu sa moze zdoverit aj s trapenim aj s radostou ci co vy sa rozpravate len ze o pocasi snad asi nevysetrujem sama ze cauko s kym aktualne spavas nie preboha

jehocislo
9. jan 2025

nestarám sa do súkromných veci, nesudim ich zato, každý má svoju cestu

surama
9. jan 2025

S nou by som uz kamoska nebola a jemu by som to povedala a ak by napriek tomu sa nespamatal, tak by som prerusila kontakt aj s nim. Nechcela by som byt tohoto sucastou. Ved ked sa raz vezmu a budu mat deti...nebude ti luto, ze deti budu vyrastat v takej rodine? Znicia tym detom zivot.

Strana
z2