icon

Čo robiť, keď ma sleduje bývalý milenec?

24. mar 2025

Dobry večer žienky, v prvom rade chcem napísať, že si uvedomujem svoj podiel viny na celej mojej situacii, ak ma niekto potrebu si len rypnut a vytykať mi,že si za to môžem sama, tak dopredu píšem, ano viem o tom.... ☹
Som slobodná mamička, mam malu dcerku na prvom stupni ZŠ, s byvalym vychadzame v ramci možnosti dobre, pracuje v nepretržitej prevadzke, čiže malu si berie ako kedy, občas cez vikend, občas cez tyžden.
Po RD som sa vratila do prace, kde som pracovala predtym a zahladel sa do mna jeden kolega, nadbiehal mi aj v minulosti, ale vsetko bolo v ramci slusnosti, avsak po nastupe do prace mi začal písať viac a viac, zalubili sme sa do seba. Malo to rychly spad, avsak on je ženatý a ma 2 deti. Ano viem, nie je spravne, čo sme robili, ale bolo to silnejsie než my, velakrat sme sa to snažili ukončiť, ale neslo to tak lahko. Po roku sa to dozvedela jeho manželka, priznal sa jej sam, lebo očakaval že pristupi na rozvod . avsak sa stal opak a začala o neho bojovat, podrezala si žily. Po určitej dobe to opať prasklo kedže sme sa nadalej stretavali, len si daval vacsi pozor. Chodil ku mne aj 2-3 krat do tyzdna spavať a plus sme travili spolu čas poobede, doma tvrdil,že taha nadčasy,nočne atd. vždy sme to načasovali tak, aby moja mala bola u otca. Jednoducho to bol paralelny vzťah. Niekolkokrat sa zopakovalo to,že na to prišla, chvilu bol pokoj a zase sme v tom pokracovali...ano viem, chyba ...ale naozaj tam bola velka laska z oboch stran...zakaždym bolo vela slz, slubov atd , ale skutek utek.
minuly rok som sa zaťala a dala vypoved, lebo som si uvedomila,že takto to dalej nejde. Nasla som si inu pracu, ale od byvalych kolegov sa dozvedel, kde pracujem a sleduje ma, bud ma čaka pred firmou,alebo na zastavke autobusu, alebo sa vozi na aute, motorke a bicykli okolo mojho domu, vypytuje sa spoločnych znamych na mna...velmi ma to obťažuje, samozrejme som ho konfrontovala a požiadala, aby s tym prestal, ale bez vysledku. Povedala som mu , že si vybral a ma žiť tak ako si vybral. povedal mi na to, že doma často hra divadlo, aby bolo vsetko naoko v poriadku , ale to čo citi vo vnutri je niečo iné. Ja už jeho rečiam neverím a nechcem s nim mať nič spoločné, len chcem aby mi dal pokoj.
Kamaratky mi radia, že mam vsetko povedat jeho žene, že možno vtedy s tym prestane, ale ja chcem mat od nej pokoj, v minulosti vsetku vinu hadzala na mna a on bol v jej ociach nevinný, netrufam si odhadnuť ako by reagovala teraz.
ale naozaj ma to extremne obťažuje, každy den na neho niekde "nahodne natrafit" , pripadne ma občas začne na fb stalkovat neznamy profil, vždy sa z toho vykluje on, svoj oficialny profil musel zrusiť .

je to len taky vylev, dakujem ak ste to dočitali až do konca.
ako by ste riesili tuto situaciu na mojom mieste vy?

Strana
z2
taktotedanie
24. mar 2025

Ja len, ze mi ta je uprimne luto a som rada, ze som si to precitala, som rada, ze mam viac rozumu ako ty a dufam ze toto v zivote nebudem musiet riesit
Toto od zaciatku nebola ziadna laska

brendaa
25. mar 2025

No neviem neviem, moje telefónne číslo si kolegovia neposuvaju. Daj si nové číslo a nesleduj jeho ženu na FB...odkiaľ by si vedela, že dáva príspevky...
Keď ta bude zas obťažovať/lámať... Komunikuj normálne, jeho dôvody prečo chce byť aj s tebou tá nemajú prečo zaujímať ... Inak ides na policiu....

darkswan
25. mar 2025

@domkakvet matrac a uboha je aj zena, ktora sa drzi neverneho muza ako kliest, nechapem tiez taketo manzelky, co s nimi muz vytrie celu podlahu a oni ho este lutuju a namyslaju si, ze ked s nimi ostal tak nebodaj vyhrali, kde je sebaucta?

dobryden
25. mar 2025

By som ho poslala,chory clovek uz s nim nemaj nic,vidis ze nie je normalny.

Strana
z2